top of page
kompilaatio2.jpg

BBL-INJEKTIO

Pakaroiden muotoilua täyteaineella

VOLYYMIA JA NOSTETTA ILMAN KIRURGIAA

BBL-täyteainehoito antaa pakaroihin volyymia, nostetta ja pyöreyttä – kivuttomasti ilman kirurgiaa. BBL-injektiolla voidaan myös tasoittaa pakaroita, jolloin päästään eroon muun muassa selluliitista tai lonkkakuopista.

Hoidossa käytettävä Lenisna on injektoitava sekoitus hyaluronihappoa ja PDLLA:a (polylaktaattia). Tämä hybriditäyteaine on täydellinen työkalu saavuttamaan täyteläisen pyöreät ja kiinteät pakarat.

Hyaluronihappo antaa välittömästi volyymia pakaroihin ja polylaktaatti taas toimii pidemmällä aikavälillä tuottaen kollageenia, mikä edesauttaa pakaroita pysymään kiinteinä yli kaksi vuotta.

_DSC7396.jpg

TIETOA BBL-TÄYTEAINEHOIDOSTA

54

asiakkaasta

100 %

tyytyväisiä tulokseen
24 viikon kuluttua

lenisna.png

KONSULTAATIO

Hoito aloitetaan konsultaatiolla, jonka aikana selvitetään asiakkaan toiveet ja suunnitellaan hoidon toteutus. Konsultaatiossa käydään läpi, halutaanko pakaroihin nostetta, volyymiä, pyöreyttä, eroon selluliitista tai lonkkakuopista. Hoidon voi toteuttaa heti konsultaation jälkeen.

HOIDON KULKU

Hoidon toteuttamiseen menee noin 30 minuuttia. Hoidon aikana pakaroihin injektoidaan 1-2 ampullia per puoli. Injektion jälkeen aluetta hierotaan, jotta aine leviää tasaisesti. Hoito on täysin kivuton – ainoastaan hieronta saattaa tuntua epämukavalta.

TULOKSET

Vaikutuksen näkee välittömästi, mutta todellinen muutos näkyy vasta noin kuuden viikon kuluttua, kun polylaktaatti on aktivoinut ja kiinteyttänyt kudoksen. Tulokset kestävät yli kaksi vuotta. Tutkimuksen mukaan 54 asiakkaasta 100 % oli tyytyväisiä tulokseen 24 viikon kuluttua ja 88,7 % tyytyväisiä vielä 48 viikon kuluttua.

HOITOJEN MÄÄRÄ

Suositeltu hoitojen määrä on 6-8 ampullia. Kerralla voimme injektoida 2-4 ampullia, joten toivottujen tulosten saavuttaminen vaatii kaksi tai kolme hoitokertaa. Hoitokertojen välissä on oltava vähintään kuusi viikkoa.

Kuva2.jpg
Kuva1.jpg

HOIDON HINTA

Kaksi (2) ampullia

Neljä (4) ampullia

Kuusi (6) ampullia

Kahdeksan (8) ampullia

705 €

1 410 €


2 115 €


2 820 €

LENISNAN OMINAISUUDET

Maailman ainut hybridikaava (PDLLA + HA)

Teho ja turvallisuus vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa

Vaikutuksen kesto yli 2 vuotta viimeisestä hoidosta

Välitön vaikutus hyaluronihapon ansiosta

Turvallisuus: FDA- ja CE-sertifikaatit polylaktaattihapolle

Patentit ja omat kliiniset tutkimukset

Hiukkaskoko 50-60 mikronia

✓ Toimenpiteen mukavuus: täysin kivuton

_DSC7383_edited.jpg
bottom of page