BBL-INJEKTIO
PAKAROIDEN MUOTOILU

VOLYYMIÄ JA NOSTETTA ILMAN KIRURGIAA

TIETOA HOIDOSTA

Lenisna, injektoitava sekoitus HA:ta (hyaluronihappoa) ja PDLLA:a (Poly D, L-laktaattihappoa), on täydellinen työkalu saavuttamaan täyteläisen pyöreät ja kiinteät pakarat. Täyteaine antaa välittömän volyymin vaikutuksen ja polylaktaatti taas pitkäaikaisen kollageenistimulaation, joten pakarat pysyvät kiinteinä ja muhkeina jopa yli kaksi vuotta.

Kuva2.jpg
Kuva1.jpg

KONSULTAATIO

Hoito aloitetaan konsultaatiolla, jonka aikana selvitetään asiakkaan toiveet ja suunnitellaan hoidon toteutus. Konsultaatiossa käydään läpi, halutaanko pakaroihin nostetta, volyymiä, pyöreyttä, eroon selluliitista tai lonkkakuopista. Hoidon voi toteuttaa heti konsultaation jälkeen.

HOIDON KULKU

Hoidon toteuttamiseen menee noin 30 minuuttia. Hoidon aikana pakaroihin injektoidaan 1-2 ampullia per puoli. Injektion jälkeen aluetta hierotaan, jotta aine leviää tasaisesti. Hoito on täysin kivuton – ainoastaan hieronta saattaa tuntua epämukavalta.

TULOKSET

Vaikutuksen näkee välittömästi, mutta todellinen muutos näkyy vasta noin kuuden viikon kuluttua, kun polylaktaatti on aktivoinut ja kiinteyttänyt kudoksen. Tulokset kestävät yli kaksi vuotta. Tutkimuksen mukaan 54 potilaasta 100 % oli tyytyväisiä tulokseen 24 viikon kuluttua ja 88,7 % tyytyväisiä vielä 48 viikon kuluttua.

HOITOJEN MÄÄRÄ

Suositeltu hoitojen määrä on 6-8 ampullia. Kerralla voimme injektoida 2-4 ampullia, joten toivottujen tulosten saavuttaminen vaatii kaksi tai kolme hoitokertaa. Hoitokertojen välissä on oltava vähintään kuusi viikkoa.

LENISNAN OMINAISUUDET

  • Maailman ainut hybridikaava (PDLLA + HA)

  • Teho ja turvallisuus vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa

  • Vaikutuksen kesto yli 2 vuotta viimeisestä hoidosta

  • Välitön vaikutus hyaluronihapon ansiosta

  • Turvallisuus: FDA- ja CE-sertifikaatit polylaktaattihapolle

  • Patentit ja omat kliiniset tutkimukset

  • Hiukkaskoko 50-60 mikronia

  • Toimenpiteen mukavuus: täysin kivuton

lenisna.png

HOIDON HINTA

Yhden ampullin hinta on 320 euroa. Hinnoittelu alkaa vähintään kahdella ampullilla.

2 ampullia

4 ampullia

6 ampullia

8 ampullia

640 €

1280 €

1920 €

2580 €