TEHOKKAAT JA RENTOUTTAVAT

KOSMETOLOGISET PALVELUT

NORDICSHAPE

Nordicshape on syksyllä 2017 perustettu kauneuden alan esteettinen klinikka ja terveysasema. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia kevytkirurgisia hoitoja ja kosmetologipalveluita. Palvelut perustuvat yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin ja käytössämme on tutkitut EU:n hyväksymät laadukkaat tuotteet. Toteutamme vain yksilöllisiä, korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä hoitoja. Nordicshape on perheyritys.

AMMATTITAITO

Luonamme saat vain alan parhainta ammattitaitoa, peräti yli 30 vuoden esteettisen kauneusalan kokemuksen. Taitoa ja osaamista tukee Nordicshape henkilökunnalla maan parhaimmat koulutukset - viimeisimmät kurssit 2019 Israelissa.

LAATU

Käytössämme on vain laadukkaimmat ja EU:n hyväksymät tuotteet ja laitteet. Kylmäteknologian, kuten Cryolipon toimittaa kotimainen yhtiö Cryotech Nordic. Crytoech Nordic klinikoita on meidän lisäksi Tukholmassa, Pariisissa ja New Yorkissa.

TYYTYVÄISYYS

Klinikalla palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Asiakkaan palautteet ja kommentit ovat meille tärkeitä liiketoiminnan kehittämisen vuoksi. Nordicshape asiakastyytyväisyys on 99%.

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs