top of page
banner sisustus 1.jpg

TYÖNHAKIJALLE

TÖIHIN NORDICSHAPELLE

Kokonaisvaltaista esteettistä kauneutta ja hyvinvointia asiakkaillemme intohimolla, sydämellä, kunnianhimolla sekä yhteisellä tekemisellä

Toimintamme Nordicshapella perustuu vastuullisuuteen, ammattitaitoon sekä luotettavuuteen – viranomaisten määräysten mukaisesti. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Näitä toteutamme yhdessä kaikkien nordicshapelaisten kesken. Kehitämme toimintaamme ja toisiamme yhdessä, luomme jatkuvasti uusia palvelukokonaisuuksia sekä edistämme esteettistä alaa suunnannäyttäjän kengät jalassa. 

Tiimimme koostuu jo yli kymmenestä oman alansa rautaisesta ja kehityshaluisesta ammattilaisesta. Avasimme vuoden 2023 alussa toisen klinikan Helsingin Erottajalle, josta meiltä löytyy nyt toinen ihana koti Espoon lisäksi. Palveluvalikoimaamme kuuluu monipuolisia ja tehokkaita pistos- ja laitehoitoja sekä vaikuttavia ihonhoidon ratkaisuja.

Arvot ovat toimintamme perusta ja ne ohjaavat toimintaamme. Arvot auttavat ihmistä valitsemaan oikein vaikeassakin tilanteessa. Arvoista nouseva kulttuuri on yrityksemme sydän. Meidän tekemisemme kulmakivinä ovat vastuullisuus, laatu, luotettavuus sekä ystävällisyys. Huolehdimme siitä, että tekemämme työ, ammattilaistemme kädenjälki sekä yleinen tunnelma klinikoillamme sekä asiakkaiden että henkilökunnan keskuudessa nojautuvat arvoihimme.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kasvamme kovaa vauhtia ja tarvitsemme aika ajoin uusia ammattilaisia ja apukäsiä tiimiimme. Sellaisia, jotka jakavat arvomme kanssamme ja haluavat kasvaa, kehittyä ja menestyä samalla tavalla kuin me muutkin nordicshapelaiset. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Nordicshapella, voit katsoa alta avoimet työpaikkamme tai laittaa avoimen hakemuksen liiketoimintajohtajallemme Heidi Tammiruusulle osoitteeseen heidi@nordicshape.fi.

HAKU 27.4.2023
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ JA TYÖHARJOITTELIJOITA
ASIAKASPALVELUUN JA KLINIKAN YLLÄPIDON TEHTÄVIIN

Olemme Esteettinen terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihonhoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä asiakkaalle. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta – hänen arvojensa mukaisesti.

 

Nordicshape on vauhdilla kasvava organisaatio Espoossa ja nyt myös Helsingissä. Lisäksi tulemme avaamaan klinikan Lahteen vuonna 2024.

KESÄTYÖ/TYÖHARJOITTELU ESTEETTISELLÄ ALALLA, asiakaspalvelutehtävissä
Tarjoamme kesätyöpaikkoja sekä työharjoittelupaikkoja Nordicshape Espoon sekä Nordicshape Erottajan klinikalla. Työharjoittelu pitää sisällään asiakaspalvelutehtäviä klinikan vastaanotossa sekä klinikan ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

 

Työaika ajoittuu maanantain ja perjantain/lauantain välille klo 8:30-20:00 väliselle ajalle (7,5 h/pv). Tehtävään kuuluu:

 

  1. Asiakkaiden vastaanotto ja onnistuneen asiakaskokemuksen luominen

  2. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen

  3. Asiakkaan ennen- ja jälkeen-kuvat, ihoanalyysi ja muut avustavat tehtävät ennen ja jälkeen hoidon

  4. Asiakkaan maksun vastaanottaminen, ajanvaraus ja puhelinpalvelu sekä tuotemyynti

  5. Klinikan siisteyden ylläpitäminen

 

Työharjoittelujakson päätteeksi saat hyvät valmiudet alan asiakaspalvelussa työskentelyyn ja ymmärrät, miten esteettinen klinikka operoi. 

ETSIMME HENKILÖITÄ, JOTKA
- ovat intohimoisia ja kiinnostuneita alaa kohtaan
- osaavat toimia osana tiimiä sekä omaksua Nordicshapen toimintamallit ja arvomaailman
- ovat vastuullisia ja ahkeria.

 

Kesätyöntekijät/harjoittelijat ovat jo jossain määrin asiakaspalvelun ammattilaisia ja ymmärtävät, mitä asiakkaat kaipaavat. He osaavat kehittää toimintaansa saamansa palautteen pohjalta. He myös ehkäpä opiskelevat esteettistä alaa tai kokevat alalla työskentelyn unelmakseen.

HAKUPROSESSI
- Lähetä vapaamuotoinen hakemus liiketoimintajohtajallemme Heidi Tammiruusulle osoitteeseen heidi@nordicshape.fi.
- Tehtävään soveltuvat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen
.

bottom of page