Ellen Jokikunnas on 44-vuotias, monille tuttu tv- ja radiojuontaja Nurmijärveltä.

Hänen perheeseensä kuuluu aviomies,

Tanskandoggi, Bengalin kissan, maatiaiskissa, kolme kanaa ja kukko.

Vapaa-aikaan kuuluu vanhan asemarakennuksen loputon kunnostaminen, jossa perhe asuu ja

jos aikaa riittää myös kesämökin remontoimista ja ylläpitoa Pirkanmaalla.

Ellen kutsuukin itseään ylpeäksi maalaisjuntiksi!

 

Ellen on tehnyt TV-töiden ja tapahtumien ohella 10 vuotta myös radioissa; Radio Aalto ja Helmiradio sekä uudessa Me Naiset -radiossa satunnaisesti iltapäivää,

joten muoti, kauneus ja niihin liittyvät trendit ovat

hänelle jokapäiväistä arkea. Mutta kuten kaikki tiedämme, se ei tarkoita sitä, että itseltä löytyisivät viimeisimmät ”villitykset”, kuten vaikkapa pyöräilyshortsit ja liilat latvat hiuksissa, kun ne on jo kerran kokeiltu.

 

Itsestä huolehtiminen on tärkeää esiintyvälle taiteilijalle ja ikääntyminen saa näkyä, kiitos tälle trendille. Luonnollisuus ja itsensä hyväksyminen onkin Ellenin mielestä tärkeintä aikuisuudessa.

Ensimmäisen kasvohoito tehtiin Ellenille juuri ennen häitä, muutama vuosi sitten, sekin äidin patistamana.

Esteettisiin hoitoihin hän tutustui neljä vuotta sitten, kun radiopromootiossa kokeiltiin laseria pigmenttiläiskien hoitoon, joita syntyy mm. auringon vaikutuksesta kasvoihin.

Hoidot toteutti espoolainen klinikka ja tulokset olivat loistavat!

Muutama vuosi hoidon jälkeen Ellen huomasi uuden pigmenttimuutoksen ja maksaläiskän kasvoilla, joten hän päätti hakeutua samaan paikkaan uudestaan.

Ovella paljastuikin, että klinikka oli saanut uuden nimen ja omistajan.

Näin alkoi hoitosuhde Nordicshapeen ja sairaanhoitaja / omistaja Taina Heikkiseen.

 

Taina toteutti ensin pigmenttimuutosten poistamisen laserilla ja sen jälkeen mietittiin, mitä muita hoitoja mahdollisesti tehdään, kuitenkin niin, että kunnioitetaan Ellenin luonnollista kauneutta ja tyyliä.

Kauniin ihon perustana on sen kuorinta ja ravitseminen. Oikean kasvonhoidon valinta on tärkeää, ennen muita hoitoja. Näin myös Ellenin tapauksessa, josta hänenkin hoitonsa aloitettiin.

Tainan taitavan näkemyksen mukaan fraktionaalinen laser, on loistava hoito, jolla ihon pinta tasoitetaan ja mm. Ellenin teiniaikaiset aknearvet saatiin häivytettyä. Lisäksi fraktionaalinen laser napakoittaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteältä ja kirkkaalta. Tulokset kestävät pitkään ja toipumisaika on lyhyt.

Seuraavaksi mietittiin, miten iän tuomaa veltostumista leuan ja kasvojen alueella saadaan kiinteytettyä ilman kirurgisia- tai pistoshoitoja.

Taina suositteli HIFU-hoitoa, jolla saadaan ihoon lisää kiinteyttä ja esimerkiksi kaksoisleuan, roikkuvien poskien, löysän leuanalusihon tai kulmien kohotusta. Ihoa kiinteyttävä HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton menetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kiinteyden ja elinvoiman. 

Ellen oli tuloksiin erittäin tyytyväinen ja suosittelee hoitoa muillekin, jotka haluavat aloittaa kasvojen iän tuomien muutosten hoidon ilman veistä ja neuloja.

Ehkäpä jatkossa kokeilen injektoitavia, ihoa kirkastavia ja ravitsevia hoitoja.

Ellen Jokikunnas ja

Esteettiset hoidot