EMSCULPT
 

EMSCULPT (HIFEM)

Markkinoiden suosituin ja tehokkain laite rasvan polttamiseen ja lihasten kasvattamiseen! Oletko haaveillut omista kiinteistä pyöreistä pakaroista - tai oletko yrittänyt muuttaa vatsalihaksiasi 4-packista 6-packiksi? EMSculpt on vastaus. 

Yksittäinen 30 minuutin sessio aktivoi lihaksia noin 30 000 vahvan impulssin verran - joka tarkoittaa, että lihas supistuu ja rasvasolu metabolisoituu. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas ja tiukempi, hoikempi alue.

Tämä huippusuosittu hoitomuoto on tiheässä käytössä ympäri maailmaa ja on nyt vihdoin rantautunut Suomeen. 

Kim_emsculpt.png
analysis_ems1.png

SOPIIKO HOITO MINULLE?

1. Nopeita ja näyttäviä tuloksia

Onko sinun vaikea pysyä dieetissä tai ylläpitää säännöllistä liikuntaa. Onko tavoitteeseen pääseminen hankalampaa kun odotit? EMSculpt tyypillinen asiakas haluaa rakentaa itselleen unelmien kroppaa, esimerkiksi kahdeksan riviset vatsalihakset tai kiinteän ja pyöreät pakarat.

2. Vahvista kroppaasi ja paranna toimintakykyäsi

Kärsitkö selkävaivoista, huonosta ryhdistä, virtsan karkailusta tai yleisestä väsymyksestä ja heikosta olosta. Muista, että EMSculpt ei tuota pelkästään kosmeettisia muutoksia, vaan pohjimmiltaan tarkoituksena on vahvistaa lihasta. Hyvät vatsa-, selkä- lantionpohja- ja reisilihakset vaikuttavat ryhtiin, alaselän kipuun ja virtsankarkailuun.

2. Kärsitkö synnytyksen jälkeisistä erottautuneista vatsalihaksista

Noin 60% naisista kärsii erottautuneista vatsalihaksista, joiden palautuminen raskauden jälkeen on hidas prosessi. Ilman sitä vatsalihasten tukea pitämään suolistoa paikallaan, naiselle saattaa muodostua myös ns. "mommy belly". Tutkimukset ja magneettikuvat näyttävät, että neljän hoidon jälkeen vatsalihakset ovat keskimäärin lähestyneet 11%.

HOIDON HINTA

Yksi hoitokerta
Yksi hoitokerta | Kaksi aluetta
Neljän hoitokerran sarja (4 krt)
Viiden hoitokerran sarja (5 krt)
Kuuden hoitokerran sarja (6 krt)
Kahdeksan hoitokerran sarja (8 krt)
Kymmenen hoidon sarja (10 krt)

280€
560€

952€
etusi -15%
1190€ etusi -15%

1344€ etusi -20%
1680€ etusi -25%
1960€ etusi -30%

emsculpt_2r.png

EMSculpt on markkinoiden parhain veitsetön tapa rakentaa itsellesi unelmien kroppa. Laitteen asetuksien avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa. Suosittelemme kahta hoitoa viikossa.

Yksi hoitokerta käsittää yhden hoitoalueen (kaksi kahvaa) 

Hoitoalueena vatsat, pakarat, reidet tai kädet