HUULTEN
MUOTOILU

HUULTEN TÄYTTÖ

Huulten muotoilu toteutetaan asiakkaan toiveita toteuttaen. Huulia voidaan täyttää, muotoilla tai kosteuttaa. Hoidolla on myös mahdollista korostaa ”amorin” kaarta, tasoittaa epäsymmetriaa ja nostaa suunpielet. Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana.

Nordicshape hoitajilla on pitkä kokemus huulten mutoilusta, eri tekniikoista ja erilaisista aineista. Tule maksuttomaan konsultaatioon suunnittelemaan minkälaiset huulet haluaisit. Tehdäänkö huulesi Russian- vai ranskalaisella tekniikalla, vai jollain muulla?

Ennen hoitoa huulet puudutetaan, joten hoito on varsin kivuton.

 

Hoito kestää: 30 min ja toipuminen 12h.

Hoitajan kommentti: Huulien muotoilun

jälkeen kannattaa pitää huulet kosteana

(huulirasva, Bepanthen).

Aine: Restylane Kysse

Hoidon vaikutus: 4-8kk

Hoidon hinta: 380€

Aine: Aliaxin LV

Hoidon vaikutus: 4-8kk

Hoidon hinta: 299€

KOKEMUKSIA

22.2.2021 Joanna

"ihana hoitaja ja tuli täydelliset huulet!"

15.9.2020 Minna

"Ihana ja taitava Taina loihti taas huulista täydellisesti toiveideni mukaiset - luonnolliset ja omat, mutta pehmeämmän ja symmetrisemmän näköiset. Kiitos! !"

11.2.2021 Emmi

"Taina on täyttänyt huuliani jo useamman kerran, ja olen aina ollut super tyytyväinen saamaani palveluun! Taina kohtaa asiakkaansa arvostavasti ja haluaa tarkasti kuulla asiakkaan toiveet hoidon suhteen. Tainalla tiedän olevani hyvässä hoidossa, sillä Taina osaa asiantuntevasti kertoa käyttämistään tuotteista ja niiden sisällöstä. Vastuullista, ystävällistä ja asiakaskeskeistä palveluntuottajaa on ilo suositella! :)"

5.1.2021 Tiia

"Aivan ihanaa palvelua ja kiva kun selitettiin kokoajan mitä tehdään ja kysyttiin minunkin mielipidettäni. Loistavaa jälkeä!"

Esteettinen terveysklinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 7. krs