Laser - Ihoa nuorentava kuorinta

CO2 Fraktionaalinen laserhoito hinnasto:

LASERKUORINTA

 

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia ja ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia.  Hoito tehdään huippumodernilla ja turvallisella CTN Evo Laser-hoitolaitteella, joka saa aikaan näkyviä muutoksia, mutta selkeästi perinteistä laserkuorintaa hellävaraisemmin ja ilman pitkää toipumisaikaa.  
Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

Toimenpide kestää vain noin tunnin, ja jo yksi hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia ja ihon kiinteytymistä. Jotkin ihoalueet saattavat vaatia useamman hoitokerran ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi.  

Laserhoidot ovat maailmalla saaneet suuren suosion erinomaisten, pysyvien hoitotulosten ja nopean toipumisajan ansiosta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vastaavaa hoitoa kutsutaan nimellä “Gentle peel” tai “Express peel”, koska toipumisaika on lyhyt, vain noin 1-2 vuorokautta.

Kasvot ja kaula - 1 600 €

Kasvot - 900 €

Kaula - 600 €

Pieni alue - 100 €

Seuraa meitä

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

​© 2017 Esteettinen klinikka, Nordicshape 2844316-1