top of page

MIELEN VALMENNUS

MIAKORPI.png

MIA KORPI

Minulla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus kouluttamisesta sekä hyvinvointialalta. Mielen valmentajan olen toiminut jo 12 vuotta. Olen työskennellyt mm. Integrative Medicine Instituutissa Kanadassa johtavien terveys- ja hyvinvointiasiantuntijoiden kanssa. Tehtäviini valmennuksen lisäksi on kuulunut mm. kokonaisvaltaisten hyvinvointiohjelmien toteuttaminen ja koordinointi.

Uskon, että meidät on luotu kasvamaan ja kehittymään aina uudelle tasolle eteemme tulevien haasteiden välityksellä ja niiden ansioista.

Valmennuksen välityksellä saat työkaluja, joiden avulla voit ohjata mieltäsi ja kehoasi – ajatuksiasi, tunnetilojasi ja toimintaasi – luodessasi viisaita elämänstrategioita keskittyneesti ja tarkoituksenmukaisesti.

MIELEN VALMENNUS

Valmennuksen avulla saat työkaluja, joiden avulla voit ohjata mieltäsi ja kehoasi – ajatuksiasi, tunnetilojasi ja toimintaasi – luodessasi viisaita elämänstrategioita menestyksekkäästi, keskittyneesti ja tarkoituksenmukaisesti. Valmennuksessa käytettävät menetelmät auttavat muuttamaan stressin, pelot, konfliktit ja vahingoittavat uskomukset uusiksi voimavaroiksi elämässäsi. Tämä mahdollistaa haluamiesi päämäärien saavuttamisen lyhimmässä mahdollisessa ajassa, samalla tuoden suurempaa täyttymystä kaikille elämänalueillesi.  

MIELEN VALMENNUKSEN HYÖDYT

-Kasvattaa itsevarmuuttasi 
-Parantaa keskittymiskykyäsi 
-Edistää päätöksentekokykyä ja strategista ajattelua 
-Kehittää emotionaalista vahvuutta ja ketteryyttä 
-Tasapainottaa mieltä ja kehoa 
-Muuttaa stressin voimavaroiksi 
-Kehittää ihmissuhdetaitoja
-Parantaa kykyä vastata elämän haasteisiin 
-Varmistaa tavoitteiden saavuttamisen 
-Parantaa ratkaisevasti elämänlaatua

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ensimmäinen yksilöistunnon aikana saamme selkeän kuvan prosessista, työtavoista ja henkilökemiasta. Jos istunto ei tuota haluttua tulosta tai mielen valmennus ei sovi sinulle - ensimmäinen istunto on maksuton.

YHTEYSTIEDOT

Mia Korpi

mia@nordicshape.fi

+358 50 353 3327

www.miakorpi.com

HINNASTO

Palvelu

Kpl määrä

Mielen valmennus 90 min

Mielen valmennus 1kk 

Mielen valmennus 3kk

Mielen valmennus 6kk

Mielen valmennus 12kk

1

4

12

24

48

Hinta

Kappalehinta

230€

840€

2460€

4800€

8640€

230€

210€

205€

200€

180€

MIAKORPI1.png
bottom of page