MINNA ANGERIA

Sairaanhoitaja (TtM)  | Yrittäjä

Tervetuloa hoitoihini! Olen Minna Angeria, sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri (TtM) ja yrittäjä. Minulla on noin 30 vuoden työkokemus terveydenhuollosta. Anestesiahoitajan työtehtävissä olen toiminut 16 vuotta erikoissairaanhoidossa ja siitä pari vuotta yksityisessä sairaalassa. Yksityisellä sain kokemusta esteettisestä kirurgiasta. Vuodesta 2006-2021 olen työskennellyt erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin kehittämistehtävissä. 

Kaipasin muutosta ja paluu sairaanhoitajan työhön käsillä tekemiseen ja asiakaskohtaamisiin oli luonteva polku. Lisäksi minua houkutti yrittäjyys ja sen tuoma itsenäisyys. Hoidoista suosittelen pistoshoitoja,  kosteuttavaa Profhilo-hoitoa sekä kiinteytyshoitoja. Kauneusfilosofiani -jokainen ihminen on kaunis-

minna@nordicshape.fi

+358 44 297 2340

  • Instagram

13.11.2020 Riitta

"Minulle kerrottiin selkeästi, mitä ollaan tekemässä. Se loi turvallisuuden tunteen ja luotin täysin, että olen ammattitaitoisissa käsissä. Ilmapiiri oli erittäin lämmin, avoin ja ystävällinen. Suosittelen!"

stars5.png

Asiakkaiden kokemuksia

  • Facebook

Estetiikka Minnaliina

stars5.png

5.2..2021 Henriikka
"Kokonaisuudessaan erittäin asiantunteva ja asiakasystävällinen palvelu. Kokemuksen huomaa Minnan käsittelyssä. Hänen hoidossa oli turvallista olla. Laser Kiinteytyshoito oli todella tehokas ja itse hoito todella miellyttävä. Käyntini oli ensimmäinen kerta Nordicshapessa ja tulen ehdottomasti Minnalle jatkossakin!"

stars5.png

19.3.2021 Kirsi

"Kiitos! Toiveet oli suuret päästä varattuun hoitoon, arvostan suuresti ammattitaitoa joka totesi että varattu hoito ei ole minulle sopiva/oikea.
Tyhjin käsin ei tarvinnut kuitenkaan lähteä, sain ainakin ensimmäisen avun vielä suurempaan haasteeseen. Kiitos siis, tulen varmasti uudestaan ja uskon, että minulle tarjotaan ainoastaan tuotteita ja hoitoja, Jotka ovat minulle tarpeellisia.
Kiitos! "

28.6.2021 Tia
"Ensikäynnillä sain oikein asiantuntevaa ja lämmintä asiakaspalvelua. Suosittelen !!"

stars5.png

4.6.2021 Mira
"Minna on oikein mukava ja ammattitaitoinen henkilö, positiivinen kokemus kaikkineen! Tulen toistekin 😊"

stars5.png

25.5.2021 Tia-Maria
"En voisi olla tyytyväisempi palveluun ja huulten lopputulokseen!"

stars5.png

10.5.2021 Tia-Maria
"Luotettavaa ja sydämmellistä palvelua, sekä ihana Minna!☺️"

stars5.png
  • LinkedIn