top of page

7.10.2021
Nordicshape mukana Essi Unkurin matkassa Miss Suomesta Miss Universumiksi

Essin hoidot alkoivat 5.10.2021 Skin Analyzer -ihoanalyysilla, jonka avulla tulkitsimme, että Essin ihon kunto on kärsinyt Missi-kiertueen aikana esimerkiksi stressin takia. Essin ihoon oli ilmestynyt aknen kaltaista näppylää ja epäpuhtautta. Essille tehtiin hoitosuunnitelma, joka sisältää lukuisia käyntejä Nordicshapen kosmetologille – tarkoituksena oli taklata iho-ongelmaa erilaisilla kasvohoidoilla. Hoitosuunnitelma tarkentuu sitä mukaan, kun kosmetologi pääsee haastattelemaan Essiä.

Essin hoitoihin kuuluu myös EMSculpt vartalon muokkaus, jonka tarkoitus on vahvistaa lihaksia ja vähentää rasvaa vatsan alueelta. Hoito tehdään ensin sarjana vatsan alueelle ja sen jälkeen pakaroille. EMSculptilla on loistava vaikutus lihasten kehitykseen ja eritoten pakaralihaksiin – hoitoa on maailmalla kuvailtu korvaavan
brazilian butt lift.

18.11.2021
Hyvä vaihe hoidoissa saavutettu, vielä on matkaa

Essillä on takana jo kolme käyntiä kosmetologilla, kasvoja on puhdistettu ja ihon biokemiaa käynnistetty erilaisin keinoin ja kotituottein – tulokset ovat tässä vaiheessa jo lupaavat. Essin iho on puhtaampi, terveempi ja tasaisempi kuin ennen, mutta matka on vasta alkanut. Edessä on vielä jonkin verran tekemistä, mutta nyt hoitoprosessiin tulee pieni tauko, koska Miss Universum -kisat käynnistyvät ja pitävät Essin kiireisenä tulevat viikot. Toivotetaan Essille paljon onnea ja toivotaan, ettei kisan aiheuttama stressi luo takapakkia ihon kunnolle ja hoitoprosessille.

21.10.2021
Hoidot aloitettu; tavoitteena kuulas, hyvävointinen iho

Essin ihonhoidosta vastaa Nordicshapen kosmetologi ja ihonhoidon asiantuntija Anja Wirth. Anjan hoitoihin kuuluu tehokkaat kokonaisvaltaiset kasvohoidot, joiden taustalla ovat menestyneet ihonhoitosarjat Neostrata, Exuviance ja luonnonmukainen BioEffect. Kasvohoidon aikana Essille on toteutettu mm. timanttihionta, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa. Kasvohoitojen lisäksi Anjan arsenaaliin kuuluu vahvat happokuorinnat, joiden avulla voimme stimuloida solujen uudistumista, vahvistaa ihoa ja parantaa sen laatua. Iho saa uutta elämää ja hehkua!

Noin kuukauden päästä käynnistyvän Miss Universum -kisan alkuun on tietysti lyhyt aika saada mitään mullistavaa muutosta, sillä oikeaoppinen kasvojenhoito on elinikäinen rutiini. Essillä on taustalla hyvät, jos ei oikeaoppiset rutiinit, mutta haasteena on ollut missikiertueen aiheuttanut kiire ja stressi. 

3.3.2022
Essin iho on paremmassa kunnossa kuin se on hänen aikuisiällään aikaisemmin ollut

Essi on käynyt nyt yhteensä viisi kertaa kosmetologilla, hän on ottanut antibioottisen kuurin ihon tulehduksia vastaan ja nyt iho on siinä pisteessä, että se on puhdas, kirkas ja terve. Kosmetologilla Essille tehdään edelleen kuorintaa, timanttihiontaa ja ihoa puhdistavia hoitoja. Kotona Essi käyttää Nordicshapen antamia kotihoitotuotteita. Essi on siirtynyt nyt Nordicshapen vaikuttajaksi ja haluaa jatkaa ihonhoitorutiinejaan meillä jatkossakin. 

palkki_background_vino.png
essi1.png
Miss_Suomi_90v_valk.png
valk_vaaka_iso.png
bottom of page