skinceuticals.png

SKINCEUTICALS by Loreal

SkinCeuticals on Lorealin omistama yksi maailman suurimmista medikaalisista ihonhoitosarjoista ja nyt rantautunut virallisesti myös Suomeen. SkinCeuticalsin missiona on parantaa IHON TERVEYTTÄ

Kliinisesti tutkitut tuotteet ennaltaehkäisevät, suojaavat ja korjaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja edistävät ihon terveyttä. Valikoimasta löydät tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon sekä esteettisiä ammattilaishoitoja täydentävät kotihoitotuotteet.

SkinCeuticals ihonhoitotuotteet ovat nyt myös Nordicshapen valikoimissa.

MEDIKAALINEN KASVOHOITO

Medikaalinen kasvohoito noudattaa samoja yleisiä vaiheita kuin klassinen kasvohoito, mukaan lukien puhdistus, kuorinta ja kosteutus. Ensisijainen ero näiden kahden hoidon välillä on se, että medikaaliset kasvohoidot tehdään käyttäen lääketieteellisiä tuotteita. Tästä syystä tulokset ovat tehokkaampia.

 

Medikaaliset kasvohoidot toteuttaa koulutettu, ihonhoidon ammattilainen, joka pystyy vaikuttamaan ihoon syvemmällä tasolla.

 

Medikaaliset kasvohoidot voidaan räätälöidä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoidot täydentävät myös tehokkaasti pistoshoitoja sekä ihon täyteaine- ja laserhoitoja.

 

Hoidon kesto on 45 minuuttia ja suositellaan sarjahoitona ihon tarpeista riippuen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme myös SkinCeuticals -kotihoitotuotteita, joita on myynnissä klinikallamme.

Medikaaliset kasvohoidot suorittaa sairaanhoitaja ja kosmetologi Mia Lepistö

Medikaalinen kasvohoito | SkinCeuticals

Hoidon kesto 45min

Hoidon hinta 110€

Medikaalinen kasvohoito + kemiallinen kuorinta | SkinCeuticals

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 145€