top of page
skinceuticals.png

SKINCEUTICALS by L'Oréal

SkinCeuticals on L'Oréalin omistama yksi maailman suurimmista medikaalisista ihonhoitosarjoista ja nyt rantautunut virallisesti myös Suomeen. SkinCeuticalsin missiona on parantaa IHON TERVEYTTÄ. Kliinisesti tutkitut tuotteet ennaltaehkäisevät, suojaavat ja korjaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja edistävät ihon terveyttä. Valikoimasta löydät tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon sekä esteettisiä ammattilaishoitoja täydentävät kotihoitotuotteet.

SkinCeuticals-ihonhoitotuotteet ovat nyt myös Nordicshapen valikoimassa.

TEHOKASTA HOITOA MEDIKAALISELLA KASVOHOIDOLLA

Medikaalinen kasvohoito noudattaa samoja yleisiä vaiheita kuin klassinen kasvohoito, mukaan lukien puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen. Ensisijainen ero näiden kahden hoidon välillä on se, että medikaaliset kasvohoidot tehdään käyttäen lääketieteellisiä tuotteita. Tästä syystä tulokset ovat tehokkaampia.

 

Medikaaliset kasvohoidot toteuttaa koulutettu ihonhoidon ammattilainen, sairaanhoitaja ja kosmetologi Mia Lepistö, joka pystyy vaikuttamaan ihoon syvemmällä tasolla.

 

Medikaaliset kasvohoidot voidaan räätälöidä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoidot täydentävät myös tehokkaasti pistoshoitoja sekä ihon täyteaine- ja laserhoitoja.

 

Hoidon kesto on 45 tai 60 minuuttia ja sitä suositellaan sarjahoitona ihon tarpeista riippuen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme myös SkinCeuticals-kotihoitotuotteita, joita on myynnissä klinikallamme.

HOIDON HINTA

Medikaalinen kasvohoito | SkinCeuticals

Hoidon kesto 45 min

Medikaalinen kasvohoito +

kemiallinen kuorinta | SkinCeuticals

Hoidon kesto 60 min

110 € 

145 €

bottom of page