top of page

VAMPYYRIHOITO

(PRP-HOITO)

woman_senior4.png

"VAMPYYRIT EIVÄT VANHENE"

Vampyyrihoito on erittäin monipuolinen hoitomuoto, joka parantaa ihosi kuntoa ja kohentaa ulkonäköä monella huomattavalla tavalla. Toiselta nimeltään PRP -hoito. "PRP" tulee sanoista platelet rich plasma, mikä suomeksi tarkoittaa runsasverihiutaleista plasmaa - Hoito tehdäänkin asiakkaan omasta verestä erotetun plasman avulla. Vampyyrihoito hidastaa nimensämukaisesti vanhenemisprosessin vaikutuksia, sen ansiota mm. iho alkaa tuottamaan enemmän kollageenia.

Hoito on huomattavasti luonnonmukaisempi verrattuna botuliini- ja muihin synteettisiin ja keinotekoisiin pistoshoitoihin.

Hoidon myötä iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi. Myös juonteet silottuvat, tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi ja hoidolla voidaan jopa helpottaa arpien tai aknen jälkiä ihossa. Plasmahoidon vaikutukset eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään ihon kunnon parantamiseen, vaan sitä voidaan käyttää myös hiuspohjaongelmien, kuten kaljuuntumisen, torjumiseen tai kulmakarvojen kasvun kiihdyttämiseen.

MITEN HOITO TOTEUTETAAN?

Asiakkaan omaa verta otetaan kädestä talteen hoitoa varten. Tämän jälkeen verestä erotetaan plasma. Plasma sisältää paljon tekijöitä, jotka edesauttavat ihon uusiutumista ja on täten todellista superelvytysainetta iholle. Hoidossa iholle pistetään useita pieniä pistoksia vieri viereen. Tämä ei ole kivuliasta, mutta voi tuntua silti jonkin verran epämiellyttävältä. Pistosten jälkeen verestä erotettu plasma imeytetään iholle.

Vampyyrihoidon tulokset näkyvät noin kolmen viikon kuluessa, ja suositeltava käyntimäärä on noin 3–6 kertaa. Vampyyrihoidon tulokset säilyvät muutaman vuoden ajan, eli vaikutukset ovat melko pitkäkestoisia. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman päivän ajan, mutta muutoin toipuminen hoidosta on erittäin nopeaa.

HOIDON HINTA

Yksi putki
Kasvot / 
Kaula / Decolte

Kaksi putkea
Kasvot, kaula ja decolte

450€


600€

bottom of page