top of page
banner sisustus 1.jpg

BOTULIINIHOIDOT

Tehokasta silotusta ja ihonhoitoa kasvoihin botuliinihoidolla

BOTULIINI | MIKROBOTULIINI | IHOBOTULIINI

SILOTUSTA KASVOJEN RYPYILLE

Haluatko eroon esim. sibeliusrypyistä? Botuliinilla silotetaan kasvojen ilmelihaksia, jolloin lopputuloksena on levännyt ilme ja sileän nuorekkaat kasvot.

 

Botuliinia käytetään yläkasvojen alueelle silottamaan otsan vaakajuonteita, silmäkulmien naururyppyjä sekä kulmakarvojen välissä olevia ns. sibeliusryppyjä. Vahvat otsan lihakset saattavat työntää silmäkulmia alaspäin luoden väsyneen ja raskaan ilmeen. Botuliini rentouttaa otsan lihakset ja sillä tavoin korottaa kulmia ja kirkastaa ilmeen. 

Alakasvojen alueella botuliinilla korjataan alaskääntyneitä suupieliä, jännittynyttä leukaa sekä ienhymyä. Botuliinilla voidaan myös kaventaa alakasvojen muotoa. Hoitamatta jätetyt, vahvat rypyt muuttuvat ajan myötä leporypyiksi, joita voi myös silottaa botuliinilla. 

_DSC6929.jpg
ylakasvo_rypyt.jpg
shutterstock_1010964376.jpg
IMG_20210309_152206 (1).jpg

HOIDON HINTA | BOTULIINI

Pieni alue, esim.
• Ienhymyn korjaus tai
• Lip Flip


Iso alue, esim.
• Otsan vaakarypyt tai
• Naururypyt tai
• Sibeliusrypyt tai
• Leuan kärki tai
• Kulmien kohotus


Laaja alue, esim.
• Yläkasvot

Koko alue, esim.
• Koko kasvot
• Kaula ja dekoltee


Kavennus
• Kasvojen kavennus

alk. 190 €alk. 245 €


alk. 530 €alk. 620 €

alk. 760 €

alk. 490 €

HILLITYMPÄÄ TULOSTA MIKROBOTULIINILLA

Mikrobotuliini-hoidolla saadaan ihon pintakerroksiin kevyt tukiverkko, jolloin ihohuokoset pienentyvät sekä iho sileytyy ja tasoittuu. Mikrobotuliini-hoidolla saadaan luonnollinen lopputulos ja se nuorentaa ilmettä tehokkaasti.

Erona tavanomaiseen botuliinihoitoon, mikrobotuliini pistetään lähemmäs ihon pintaa pieninä määrinä laajemmalle alueelle, joten hoidon jälkeen syvät ilmelihakset toimivat kuitenkin normaalisti.

Aine: Bocouture

Hoidon vaikutus: 4-6 kk

TUPLATEHOA KASVOILLE –
MIKROBOTULIINI + MESOTERAPIA

Mesoterapia on ikääntymistä vastaan taisteleva valmiste, joka sisältää yli 50 anti-aging-ainesosaa, joita ovat esimerkiksi hyaluronihappo (32 mg) sekä tärkeät mineraalit, aminohapot, vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit. 
 
Vitamiinit pistetään suoraan ihon alle mikrobotox-hoidon yhteydessä ja lopputuloksena on terveempi, kimmoisampi ja tasaisemman sävyinen iho.
 
Aine: Bocouture + Mesoterapia
Hoidon vaikutus: 4-6 kk

DSC_2584.jpg

HOIDON HINTA | MIKROBOTULIINI

Mikrobotuliini kasvoille

Mikrobotuliini + mesoterapia kasvoille

alk. 530 €

alk. 650 €

TASAINEN JA HYVINVOIVA IHO BOTULIINILLA

Maailmalla trendaava 'Skin Botox' tai 'mesobotox' eli ihobotuliini nyt Nordicshapella! Hoito on suosittu tulostensa ansiosta: lopputuloksena on tasainen ja lasimainen (glass skin) iho.

Botuliini on tunnettu hoito juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen, mutta botuliinitoksiinilla on myös ihonhoidollisia vaikutuksia varsinkin ihohuokosiin. Ihonhoidollisessa botuliinihoidossa ihohuokoset supistuvat ja ihosta tulee kirkkaampi sekä hyvin hienot juonteet tasoittuvat.

Hoidolla on myös terveydellinen hyötypuoli: se voi estää epäpuhtauksien syntymisen, sillä hoito vaikuttaa myös hiki- ja talirauhasiin. Kun huokoset pienentyvät hoidon ansiosta, talin muodostuminen lakkaa.

 

Hoito toteutetaan pinnallisemmin sekä laimennetummin kuin tavanomainen botuliinihoito, ja se injisoidaan lihasten sijaan ihon ulompiin kerroksiin nostattaen ihoa.

Hoidon vaikutukset näkyvät lähes heti hoidon jälkeen, mutta viimeistään kahden viikon kuluttua hoidosta. Tulokset kestävät tavanomaisen botuliinihoidon verran eli noin 3-6 kuukautta.

Kestävimpiin tuloksiin suosittelemme yhdistelmähoitoa: ihobotuliini yhdistettynä fraktionaaliseen laserkuorintaan sekä mikroneulaukseen stimuloi pitkäkestoista kollageenia ja tasoittaa ryppyjä.

Varaa oma aikasi suoraan ihobotuliiniin tai jos kiinnostuit yhdistelmähoidosta, voit varata ajan esteettisen sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa laadimme sinun ihollesi sopivan, kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman.

_DSC8090.jpg
dc003599-78ce-499c-93b2-741a61d428ab.JPG

HOIDON HINTA | IHOBOTULIINI

Kasvot

alk. 245 €

bottom of page