CRYOLIPO

VARTALON MUOKKAUS

COOL SCULPTING

Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat , sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää, reilun kämmenenkokoista aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa.
 

Cryolipo™ hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia.

Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämentahdistin tai käytät verenohennuslääkkeitä - Cryolipo™ hoitoa ei suositella.

KOKEMUKSIA

22.2.2020 Nina

"Taina on ihana tyyppi! Ollaan ihan samalla aaltopituudella! Kaikki sujui hyvin ja ammattitaitoisesti. Seuraava aika jo varattiin! Kiitos!"
 

20.12.2019 Pauliina

"Kiitos hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta ja mielenkiintoisista keskusteuista. Odotan seuraavia käyntejäni innolla!"

HOIDON HINTA

1 Alue

2 Aluetta

3 Aluetta

4 Aluetta

260€

350€

450€

550€

10.10.2019 Juhani

"Oikein miellyttävä palvelu, rauhalliset ja hyvin puhtaat tilat, toimiva menetelmä."

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs