top of page
banner sisustus 1.jpg

CRYOLIPO

Eroon rasvasta hellävaraisesti

HELLÄVARAISTA VARTALON MUOKKAUSTA

Cool Sculpting eli Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti sekä täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella.

cryo2.jpg

MITEN CRYOLIPO TOIMII?

Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäädyttämiseen cryolipolyysillä sekä rasvasolujen tuhoamiseen lipolaserilla ja kavitaatiolla. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat, sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

 

Suosittelemme 2-3 hoitokertaa viiden (5) viikon välein.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää, reilun kämmenen kokoista aluetta samanaikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26 % hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa.

cryolipo2021_2.png

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU?

Hoito on kolmiosainen:

ASKEL 1

LIPOLASER

ASKEL 2

CRYOLIPOLYYSI

ASKEL 3

ULTRAÄÄNIKAVITAATIO

Lipolaser heikentää rasvasolua ja vapauttaa ne sidekudosaitioista sekä valmistelee kehoa cryolipolyysiä varten ja parantaa lopullista tulosta.

Cryolipolyysissä rasvasolut jäädytetään, jonka jälkeen kristallisoituneet rasvasolut hajoavat, pilkkoutuvat ja poistuvat ruumiista luonnollisin keinoin.

Ultraäänikavitaatio tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa hoidetulla alueella. Lisäksi se nopeuttaa tuhoutuneiden rasvasolujen poistumista elimistöstä.

cryolipo_after.png

HOIDON HINTA

Vatsa

Kaksi aluetta

Vatsa ja kaksi aluetta

395 €

445 €


545 €

KENELLE CRYOLIPO SOPII? 

Cryolipo™-hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

 

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia.

 

Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämentahdistin tai käytät verenohennuslääkkeitä, Cryolipo™-hoitoa ei suositella.

_DSC7376.jpg
bottom of page