CRYOLIPO

VARTALON MUOKKAUS

cryolipo body

COOL SCULPTING / CRYOLIPO


 

Hoito on kolmi-osainen:

ASKEL 1 / LIPOLASER

Heikentää rasvasolua ja vapauttaa ne sidekudosaitioista. Valmistelee kehoa cryolipolyysiä varten ja parantaa lopullista tulosta.

ASKEL 2 / CRYOLIPOLYYSI

Rasvasolut jäädytetään, jonka jälkeen kristallisoitunut rasvasolut hajoavat, pilkkoutuvat ja poistuvat ruumiista luonnollisin keinoin.

ASKEL 3 / ULTRAÄÄNI KAVITAATIO

Tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa hoidetulla alueella.

Lisäksi nopeuttaa tuhoutuneiden rasvasolujen poistumista elimistöstä.

Cryolipo™ hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia.

Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämentahdistin tai käytät verenohennuslääkkeitä - Cryolipo™ hoitoa ei suositella.

cryo2.jpg

Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen cryolipolyysillä sekä rasvasolujen tuhoamiseen lipolaserilla ja kavitaatiolla. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat , sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää, reilun kämmenenkokoista aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa.

KOKEMUKSIA

HOIDON HINTA

Kaksoisleuka

Vatsa

Kyljet

Vatsa ja kaksoisleuka

Vatsa ja kaksi aluetta

350€

450€

550€

600€

850€

cruolipo_askeleet.jpg
cryolipo ennen - jälkeen
cryolipo_after.png
cryolipo2021_2.png