CRYOLIPO

VARTALON MUOKKAUS

Cryolipo kaksi aluetta

Päivi 8.11.2018

"Asiantuntevissa käsissä. Suunnitelmissa asiakas aina keskiössä."

Cryolipo yksi alue

Eija 27.11.2018

"Hyvä ja ystävällinen palvelu, kysymyksiin sai vastaukset, kiitos :)"

Cryolipo vartalon muokkaus

Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat , sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää, reilun kämmenenkokoista aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa.
 

Cryolipo™ hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu.

Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia.

Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämentahdistin tai käytät verenohennuslääkkeitä - Cryolipo™ hoitoa ei suositella.

Cryolipo vartalon muokkaus
hinnasto

1 alue - 260 €

2 aluetta - 350 €

3 aluetta - 450 €

4 aluetta - 550€

Seuraa meitä

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

​© 2017 Esteettinen klinikka, Nordicshape 2844316-1