EMS Body Sculpt
 

EMS Body Sculpt

Markkinoiden suosituin ja tehokkain laite rasvan polttamiseen ja lihasten kasvattamiseen! Oletko haaveillut omista kiinteistä pyöreistä pakaroista - tai oletko yrittänyt muuttaa vatsalihaksiasi 4-packista 6-packiksi? EMS Body Sculpt on vastaus. 

Yksittäinen 30 minuutin sessio aktivoi lihaksia noin 30 000 vahvan impulssin verran - joka tarkoittaa, että lihas supistuu ja rasvasolu metabolisoituu. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas ja tiukempi, hoikempi alue.

Tämä huippusuosittu hoitomuoto on tiheässä käytössä ympäri maailmaa ja on nyt vihdoin rantautunut Suomeen. 

ems.png

SOPIIKO HOITO MINULLE?

abdomen.png

VIIDEN HOITOKERRAN TULOKSET
4,17cm
pois vyötäröltä
19% vähemmän rasvaa hoidetulla alueella
16% kasvua lihaksen poikkipinta-alassa
91% asiakastyytyväisyys

1. Nopeita ja näyttäviä tuloksia

Onko sinun vaikea pysyä dieetissä tai ylläpitää säännöllistä liikuntaa. Onko tavoitteeseen pääseminen hankalampaa kun odotit? EMS tyypillinen asiakas haluaa rakentaa itselleen unelmien kroppaa, esimerkiksi kahdeksan riviset vatsalihakset tai kiinteän ja pyöreät pakarat.

2. Vahvista kroppaasi ja paranna toimintakykyäsi

Kärsitkö selkävaivoista, huonosta ryhdistä, virtsan karkailusta tai yleisestä väsymyksestä ja heikosta olosta. Muista, että EMS ei tuota pelkästään kosmeettisia muutoksia, vaan pohjimmiltaan tarkoituksena on vahvistaa lihasta. Hyvät vatsa-, selkä- lantionpohja- ja reisilihakset vaikuttavat ryhtiin, alaselän kipuun ja virtsankarkailuun.

2. Kärsitkö synnytyksen jälkeisistä erottautuneista vatsalihaksista

Noin 60% naisista kärsii erottautuneista vatsalihaksista, joiden palautuminen raskauden jälkeen on hidas prosessi. Ilman sitä vatsalihasten tukea pitämään suolistoa paikallaan, naiselle saattaa muodostua myös ns. "mommy belly". Tutkimukset ja magneettikuvat näyttävät, että neljän hoidon jälkeen vatsalihakset ovat keskimäärin lähestyneet 11%.

fit_b.png

HOIDON HINTA VOIT MAKSAA MYÖS EDENREDILLÄ

Yksi hoitokerta
Yksi hoitokerta | Kaksi aluetta
Neljän hoitokerran sarja (4 krt)
Viiden hoitokerran sarja (5 krt)
Kuuden hoitokerran sarja (6 krt)
Kahdeksan hoitokerran sarja (8 krt)
Kymmenen hoidon sarja (10 krt)

180€
360€

612€
etusi -15%
765€ etusi -15%

864€ etusi -20%
1080€ etusi -25%
1260€ etusi -30%

emsculpt_3r.png
emsculpt_2r.png
fit_a.png

EMS Body Sculpt on markkinoiden parhain veitsetön tapa rakentaa itsellesi unelmien kroppa. Laitteen asetuksien avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa. Suosittelemme kahta hoitoa viikossa.

Yksi hoitokerta käsittää yhden hoitoalueen (kaksi kahvaa) 

Hoitoalueena vatsat, pakarat, reidet tai kädet

emsculpt_jonna3.png
Edenred_logo_CMYK.png