EMS BODY SCULPT
 

TULOKSELLISTA VARTALON MUOTOILUA

EMS (Electric Muscle Stimulation) Body Sculpt on markkinoiden suosituin, tehokkain ja veitsetön laite rasvan polttamiseen ja lihasten kasvattamiseen. Mikäli olet haaveillut kiinteistä, pyöreistä pakaroista tai yrittänyt muuttaa vatsalihaksiasi 4-packista 6-packiksi, EMS Body Sculpt on vastaus siihen. 

Tämä huippusuosittu hoitomuoto on kerännyt suosiota ympäri maailman, ja on nyt vihdoin rantautunut Suomeen. 

ems.png
abdomen.png

• 4,17 cm pois vyötäröltä
• 19 % vähemmän rasvaa hoidetulla alueella
• 16 % kasvua lihaksen poikkipinta-alassa
• 91 %:n asiakastyytyväisyys

MITEN EMS BODY SCULPT TOIMII?

Yksittäinen 30 minuutin hoito aktivoi lihaksia noin 30 000 vahvan impulssin eli supistuksen verran. Impulssit saavat lihakset supistumaan ja kasvamaan pinta-alaltaan. Myös rasvasolut hajoavat tehokkaasti hoidon aikana, jolloin niissä olevat lipidit vapautuvat ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas sekä pysyvästi tiukempi, hoikempi alue, sillä rasvasolut eivät uusiudu.

Laitteen asetusten avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa. Suosittelemme kahta hoitoa viikossa.

Laitteella voidaan hoitaa seuraavia alueita:

• vatsa

• pakarat

• reidet ja pohkeet

• kädet

• lantiopohjan lihakset

• alaselkä

Yksi hoitokerta käsittää yhden hoitoalueen (kaksi kahvaa). 

VIIDEN HOITOKERRAN TULOKSET

SOPIIKO EMS BODY SCULPT MINULLE?

Haluat nopeita ja näyttäviä tuloksia

Onko sinun vaikea pysyä dieetissä tai ylläpitää säännöllistä liikuntaa? Onko tavoitteeseen pääseminen hankalampaa kuin odotit? Tyypillinen EMS Body Sculpt -asiakas haluaa rakentaa itselleen unelmien vartaloa, esimerkiksi näkyvät vatsalihakset tai kiinteät ja pyöreät pakarat.

Haluat vahvistaa vartaloasi ja parantaa toimintakykyäsi

Kärsitkö selkävaivoista, huonosta ryhdistä, virtsan karkailusta tai yleisestä väsymyksestä ja heikosta olosta? EMS ei tuota pelkästään kosmeettisia muutoksia, vaan pohjimmiltaan tarkoituksena on vahvistaa lihasta. Hyvät vatsa-, selkä-, lantionpohja- ja reisilihakset vaikuttavat ryhtiin, alaselän kipuun ja virtsankarkailuun.

Kärsit synnytyksen jälkeisistä erkaantuneista vatsalihaksista

Noin 60 % naisista kärsii erkaantuneista vatsalihaksista, joiden palautuminen raskauden jälkeen on hidas prosessi. Ilman vatsalihasten tukea pitämään suolistoa paikallaan, naiselle saattaa muodostua myös ns. mommy belly. Tutkimukset ja magneettikuvat osoittavat, että jo neljän hoidon jälkeen vatsalihakset ovat keskimäärin lähentyneet toisiaan 11 % verran.

Hoitoon ei tule saapua, jos:

Olet raskaana, sinulla on vakavia sydän- tai verisuonitauteja, sydämen tahdistin, metallinen proteesi tai nivel, ruuveja tai muuta metallia kuten kuparikierukka hoitoalueen läheisyydessä. Hoidettavalla alueella ei saa myöskään olla täyteaineita, avohaavoja tai alle 6 kk ikäisiä arpia.

fit_b.png

HOIDON HINTA VOIT MAKSAA MYÖS EDENREDILLÄ

Yksi hoitokerta
Yksi hoitokerta | Kaksi aluetta
Neljän hoitokerran sarja (4 krt)
Viiden hoitokerran sarja (5 krt)
Kuuden hoitokerran sarja (6 krt)
Kahdeksan hoitokerran sarja (8 krt)
Kymmenen hoitokerran sarja (10 krt)

180 €
360 €

612 €, etusi -15 %
765 €, etusi -15 %

864 €, etusi -20 %
1080 €, etusi -25 %
1260 €, etusi -30 %

emsculpt_3r.png
emsculpt_2r.png
fit_a.png
emsculpt_jonna3.png
Edenred_logo_CMYK.png