top of page
banner sisustus 1.jpg

EMS-LIHASAKTIVAATTORI

Tehokasta ja tuloksellista vartalon muotoilua

VEITSETÖNTÄ KEHONMUOKKAUSTA

EMS (Electric Muscle Stimulation) -lihasaktivaattori on markkinoiden suosituin, tehokkain ja veitsetön laite rasvan polttamiseen ja lihasten vahvistamiseen. Mikäli olet haaveillut kiinteistä, pyöreistä pakaroista tai yrittänyt muuttaa vatsalihaksiasi 4-packista 6-packiksi, EMS-hoidot ovat vastaus siihen. Hoidolla voidaan myös stimuloida lihaksia lisäämään lihasvoimaa vammojen ja leikkausten aiheuttamien pidempien toimettomuusjaksojen jälkeen. EMS:llä hoidetaan lisäksi hyvin tyypillistä synnytyksen jälkeistä vatsalihasten erkaantumista, heikentyneitä lantionpohjan lihaksia sekä vahvistetaan syviä vatsa- ja selkälihaksia.

Tämä huippusuosittu hoitomuoto on kerännyt suosiota ympäri maailman, ja on nyt vihdoin rantautunut Suomeen. 

_DSC7278_edited.jpg

EMS-LIHASAKTIVAATTORIN HYÖDYT

Eroon rasvakertymistä 
hoidetulla alueella

Lisää lihasvoimaa ja kiinteyttää lihaksia

Palauttaa lihaskunnon leikkausten, vammojen
ja synnytyksen jälkeen

MITEN EMS TOIMII?

Yksittäinen 30 minuutin hoito aktivoi lihaksia noin 30 000 vahvan impulssin eli supistuksen verran. Impulssit saavat lihakset supistumaan ja kasvamaan pinta-alaltaan. Myös rasvasolut hajoavat tehokkaasti hoidon aikana, jolloin niissä olevat lipidit vapautuvat ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas sekä pysyvästi tiukempi, hoikempi alue, sillä rasvasolut eivät uusiudu.

Laitteen asetusten avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa. Suosittelemme kahta hoitoa viikossa.

Laitteella voidaan hoitaa seuraavia alueita:

Vatsa

✓ Pakarat

✓ Reidet ja pohkeet

✓ Kädet

✓ Lantiopohjan lihakset

✓ Alaselkä

Yksi hoitokerta käsittää yhden hoitoalueen (kaksi kahvaa). 

ems.png

VIIDEN HOITOKERRAN TULOKSET

4,17 cm

pois
vyötäröltä

19 %

vähemmän rasvaa hoidetulla alueella

16 %

kasvua lihaksen poikkipinta-alassa 

91 %:n

asiakas-
tyytyväisyys

Screenshot_20220408-112114_Instagram.jpg
ems_mies30.jpg
emsculpt_jonna3.png

HOIDON HINTA

Yksi hoitokerta

Yksi hoitokerta | Kaksi aluetta

Viiden hoitokerran sarja 

Kymmenen hoitokerran sarja 

150 €

300 €


595 €

990 €

VOIT MAKSAA MYÖS EDENREDILLÄ

Edenred_logo_CMYK.png

KENELLE EMS SOPII? 

Haluat nopeita ja näyttäviä tuloksia

Onko sinun vaikea pysyä dieetissä tai ylläpitää säännöllistä liikuntaa? Onko tavoitteeseen pääseminen hankalampaa kuin odotit? Tyypillinen EMS-asiakas haluaa rakentaa itselleen unelmien vartaloa, esimerkiksi näkyvät vatsalihakset tai kiinteät ja pyöreät pakarat.

Haluat vahvistaa vartaloasi ja parantaa toimintakykyäsi

Kärsitkö selkävaivoista, huonosta ryhdistä, virtsan karkailusta tai yleisestä väsymyksestä ja heikosta olosta? EMS ei tuota pelkästään kosmeettisia muutoksia, vaan pohjimmiltaan tarkoituksena on vahvistaa lihasta. Hyvät vatsa-, selkä-, lantionpohja- ja reisilihakset vaikuttavat ryhtiin, alaselän kipuun ja virtsankarkailuun.

Kärsit synnytyksen jälkeisistä erkaantuneista vatsalihaksista

Noin 60 % naisista kärsii erkaantuneista vatsalihaksista, joiden palautuminen raskauden jälkeen on hidas prosessi. Ilman vatsalihasten tukea pitämään suolistoa paikallaan, naiselle saattaa muodostua myös ns. mommy belly. Tutkimukset ja magneettikuvat osoittavat, että jo neljän hoidon jälkeen vatsalihakset ovat keskimäärin lähentyneet toisiaan 11 % verran.

Hoitoon ei tule saapua, jos:

Olet raskaana, sinulla on vakavia sydän- tai verisuonitauteja, sydämen tahdistin, metallinen proteesi tai nivel, ruuveja tai muuta metallia kuten kuparikierukka hoitoalueen läheisyydessä. Hoidettavalla alueella ei saa myöskään olla täyteaineita, avohaavoja tai alle 6 kk ikäisiä arpia.

Screenshot 2022-08-27 at 13.06.16.png
bottom of page