top of page
banner sisustus 1.jpg

HIFU 5D

Veitsetöntä kasvojen kohotusta

KASVOJEN KOHOTUSTA ILMAN KIRURGIAA

HIFU (High-intensity focused ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ja kiinteytykseen ilman leikkausta. Hoito sopii erinomaisesti sinulle, joka toivot ihoosi lisää kiinteyttä tai esimerkiksi kaksoisleuan, roikkuvien poskien, löysän leuanalusihon tai kulmien kohotusta.

MITEN HIFU TOIMII?

Hoito vaikuttaa kasvoilla 1,5 mm, 3 mm ja 4,5 mm syvyydelle ihon SMAS-kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Lämpöenergia stimuloi dermiksen fibroplasteja tuottaen uutta kollageenia, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa sekä tekee siitä kiinteämmän.

HIFU

KUINKA HIFU TOTEUTETAAN?

Ihoa kiinteyttävä HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton menetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kiinteyden ja elinvoiman. Sen teho perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua hoidettavaan kudokseen. 

Hoitoa varten et tarvitse puudutteita, eikä siinä ole perinteiseen kirurgiaan liittyviä riskejä. Se sopii vaihtoehdoksi sinulle, joka haluat tehokkaita tuloksia, mutta et kirurgista käsittelyä. 

Keskustele hoitajan kanssa, mitä alueita toivoisit HIFU-hoidolla käsiteltävän.

HIFU soveltuu erinomaisesti muun muassa seuraaviin: 

Kaksoisleuan alueen pienentäminen

Leuan ja kaulan alueen ihon kiristäminen

Silmäpussien kiinteyttäminen

Yläluomen ihon kiristäminen

✓ Hienojen juonteiden vähentäminen

Aknearpien häivyttäminen

Suupielen juonteet

Yhden hoitokerran vaikutukset näkyvät välittömästi, mutta korostuvat vasta kahden kuukauden päästä. Vaikutukset ovat pitkäkestoisia, jopa 1-2 vuotta.

HIFU
HIFU

HOIDON HINTA

Kasvot

Kasvot ja kaula

Yksi alue (esim. suunympärys)

Intiimialue

Vatsan alue

Käsivarret

Pakarat

Reidet

Rinta

Selkä

385 €

605 €


210 €


275 €

605 €

350 €

605 €

385 €

300 €

385 €

bottom of page