taustakuva4.png

NORDICSHAPE

LAHJAKORTTI

MAKSUTON

KONSULTAATIO

SAIRAANHOITAJAN KONSULTAATIO

Nyt voit maksaa hoitosi myös
osamaksulla tai laskulla!
innovoice_logo.png

Ennen jokaista hoitoa, sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoidot suunnitellaan aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Asiakas saa tarkan tiedon hoidoista, niihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista ja hoito-ohjeista. Sairaanhoitaja tekee tarkan suunnitelman ja aikataulun asiakkaalle hoitojen suorittamiseksi.

PLASTIKKAKIRURGIN KONSULTAATIO

Konsultaation tavoite on luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Konsultaatiossa varmistetaan, että asiakas saa kaiken päätöksentekoa vaadittavan tiedon, selkeän kustannusarvion, jälkihoito-ohjeet ja tiedon toimenpiteisiin liittyvistä riskeistä. Leikkaukset suoritetaan Kampin Aavassa.

MAKSUTON VIDEOKONSULTAATIO

Videokonsultaatio on helppo tapa saada ammaatilaista neuvontaa omasta kotoa. Videokonsultaatiossa sairaanhoitaja tekee  yksilöllisen hoitosuunnitelman ja saat tarkkaa tietoa hoitoihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista. Varaa maksuton konsultaatio helposti ajanvarauksesta nimellä Sairaanhoitajan videokonsultaatio.

ESTEETTISEN HAMPAIDENHOIDON KONSULTAATIO

Tilaa ilmainen hymykonsultaatio. Hymykonsultaation voi tehdä täysin etänä, lähettämällä kuvan hampaistasi suoraan hammaslääkärille. Lääkäri tekee 24 tunnin sisällä sinulle tarkan hoitosuunnitelman ja kustannusarvion hoidollesi. Saat myös isätietoa suunnitellusta hoidosta.

hoitaja.png

KOSMETOLOGIN KONSULTAATIO

Jokaisen iho ja biokemia on erilainen toisestaan - on äärimmäisen tärkeä löytää juuri ne itselleen tärkeät tuotteet ja hoidot, joilla saat korjattua, kostutettua, elvytettyä ja kiinteytettyä juuri sinun ihoasi. Käytössämme ennen jokaista hoitoa on täysin uusi Skin Analyzer, jolla näemme välittömästi ne asiat ja oireet, joita tulisi lähteä hoitamaan. Varaa itsellesi aika kosmetologin konsultaatioon.

ESTEETTISET PISTOSHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT

Huulten muotoilu / Aliaxin LV
Täyteainehoito juonteille
Täyteainehoito syville juonteille

Leuanlinjan muotoilu 1ml
Leuanlinjan muotoilu 2ml
Leuanlinjan muotoilu 3ml
Leuanlinjan muotoilu 4ml

Poskien muotoilu 1ml
Poskien muotoilu 2ml

Kämmenselkien täyttö
Kyynelurien täyttö 1ml
Kyynelurien täyttö  2ml

299€
420€
540€

540€
890€
1220€
1520€

540€
890€

540€
540€
890€

Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja, antaa huulille täyteläisyyttä ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen. Täyteaineella voi muotoilla myös näyttävän leukalinjan, korottaa poskia ja täyttää kyyneluria.

BOTULIINI "BOTOX" HOIDOT

Botuliinilla silotetaan kasvojen ilmelihaksia, jolloin lopputuloksena on levännyt ilme ja sileät nuorekkaat kasvot. Botox vaikuttaa lihakseen rauhoittavana aiheena, jolloin ryppyjen muodustuminen loppuu paikallisesti.

BOTULIINIHOIDOT

PROFHILO - KOSTEUTUSHOITO

Brown lift / Otsan vaakarypyt

Ienhymyn korjaus

Kasvojen kavennus

Kaulan sekä decolten alue

Koko kasvot

Lip Lift

Naururypyt (Crows feet)

Sibeliusrypyt

Yläkasvot

Mikrobotox | Koko kasvot

Mikrobotox + Mesoterapia | Koko Kasvot

220€
170€
690€
690€
560€
170€
220€
220€
480€
480€
590€

Profhilo hyalyronihappohoito sopii kasvoille, kaulalle ja decolten alueelle. Sen kosteuttava vaikutus leviää tasaisesti ja hoidon tulokset tulevat näkyviin jo muutaman päivän sisällä!

SCULPTRA - KIINTEYTYSHOITO

Sculptra on injektoitu biostimulaattori, jonka poly-l-lactic mikrohiukkasten tarkoitus on kiinnittyä kudokseen ja stimuloida elimistön luonnollista kollageenia. Sculptra napakoittaa ja silottaa ihoa, tehden siitä kiinteyän ja nuorekkaamman jopa kahdeksi vuodeksi. 

VAMPYYRIHOITO / PRP-HOITO

BOTULIINIHOIDOT - LÄÄKÄRIN PALVELUT

Bruksismin hoito

Liikahikoilun hoito

Migreenin hoito

250€ + lääkeaine
250€ + lääkeaine
250€ + lääkeaine

PROFHILO

Kasvot

Kaula

420€

420€

Vampyyrihoito on erittäin monipuolinen hoitomuoto, joka parantaa ihosi kuntoa ja kohentaa ulkonäköä monella huomattavalla tavalla. Hoito on huomattavasti luonnonmukaisempi verrattuna botuliini- ja muihin synteettisiin ja keinotekoisiin pistoshoitoihin. Hoidon myötä iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi. Myös juonteet silottuvat, tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi ja hoidolla voidaan jopa helpottaa arpien tai aknen jälkiä ihossa.

MESOTERAPIA

SCULPTRA

Sculptra hoitokerta

Sculptra 2 krt

Sculptra 3 krt

720€

1360€

1980€

Viscoderm-mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona toteutettava, injektoitava, ihoa ravitseva hoito. Hoidolla saadaan parannettua ihon laatua ja se tasoittaa lisäksi pintaryppyjä sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.

VAMPYYRIHOITO

Yksi putki - Kasvot / Kaula / Decolte
Kaksi putkea - Kasvot, kaula ja decolte

450€
600€

MESOTERAPIA

Koko kasvot

160€

EMS BODY SCULPT

EMS BODY SCULPT LIHASTEN VAHVISTAMISEEN JA RASVAN POLTTOON

Yksi hoitokerta
Yksi hoitokerta | Kaksi aluetta
Neljän hoitokerran sarja (4 krt)
Viiden hoitokerran sarja (5 krt)
Kuuden hoitokerran sarja (6 krt)
Kahdeksan hoitokerran sarja (8 krt)
Kymmenen hoidon sarja (10 krt)

280€
560€
952€ 
etusi -15%
1190€ etusi -15%

1344€ etusi -20%
1680€ etusi -25%
1960€ etusi -30%

Yksittäinen 30 minuutin sessio aktivoi lihaksia noin 30 000 vahvan impulssin verran - joka tarkoittaa, että lihas supistuu ja rasvasolu metabolisoituu. Tuloksena on vahvempi, poikkipinta-alaltaan suurempi lihas ja tiukempi, hoikempi alue. EMS Body Sculpt on markkinoiden parhain veitsetön tapa rakentaa itsellesi unelmien kroppa. Laitteen asetuksien avulla hoidot voidaan aloittaa hyvin kevyesti. Hoito ei tuota kipua eikä se vaadi palautumisaikaa. Suosittelemme kahta hoitoa viikossa.

CRYOLIPO

CRYOLIPO VARTALON MUOKKAUS

Kaksoisleuka
Vatsa
Kyljet, reidet tai allit (kaksi aluetta)
Vatsa ja kaksoisleuka
Vatsa ja kaksi aluetta

350€

450€

550€

600€

850€

Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat , sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

HIFU - KASVOJEN KOHOTUS

HIFU - KASVOJEN KOHOTUS

Kasvot

Kasvot ja kaula

Yksi alue (esim. suunympärys)

600€
950€
300€

Ihoa kiinteyttävä Hifu-hoito on turvallinen ja lähes kivuton menetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kiinteyden ja elinvoiman. Sen teho perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua hoidettavaan kudokseen. 

VERISUONIMUUTOSTEN HOITO

VERISUONIMUUTOSTEN HOITO

Kasvojen verisuonimuutokset

Hämähäkkiluomet

Jalkojen pintaverisuonet (pieni alue)

Jalkojen pintaverisuonet (iso alue)

Tuliluomet ja Hemanigioomat

Huulen verisuonilaajentumat (Huulikohju)

420€

250€

420€

520€

250€

250€

almarejuve.png

PIGMENTTIMUUTOSTEN HOITO

PIGMENTTIMUUTOSTEN HOITO

Yksittäisen pigmenttimuutos

Laajemman alueen pigmenttimuutos

250€

420€

Pigmenttimuutoksilla tarkoitetaan muusta ihosta tummemman ruskeina erottuvia, ihon tasossa olevia pilkkuja tai läiskiä. Tällaisia ovat kasvoissa esiintyvät pisamat sekä myös muualla vartalolla esiintyvät kesakot. Vanhemmilla ihmisillä kesakkoja esiintyy runsaasti auringon vaurioittamilla ihoalueilla, kuten kasvojen, decolteen ja käsivarsien alueella.

FRAKTIONAALINEN LASERKUORINTA

LASERKUORINTA

Koko kasvot

Posket

Kämmenselät

Pieni alue

Kaula

Kasvot ja kaula

900€

600€

400€

400€

900€

1400€

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia ja ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia. Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

LASER -KIINTEYTYSHOITO

IPL VOIMAVALO KIINTEYTYSHOITO

Kasvot / Kaula / Decolte

Kasvot ja kaula

Kasvot, kaula ja decolte

180€

240€

360€

IPL -voimavaloa käyttämällä pystymme nuorentamaan kasvon kokonaisuutta kiinteyttämällä ihoa syvältä alakasvojen ja kaulan alueelta. Voimakas valoenergia tunkeutuu syvälle ihon alle ja käynnistää kollageenin tuotannon ja luo napakan ja tasaisen vaikutuksen. Lopputuloksena nuorekas kiinteämpi iho, jossa vähemmän ryppyjä ja löysyyttä.

SELLULIITTIHOITO

SELLULIITTIHOITO

Reidet

Kädet

Pakara

Reidet ja pakara

160€

120€

120€

240€

Tämä hoito on yhdistelmä ultraäänikavitaatio- ja radiofrekvenssihoitoa.

Matalataajuinen ultraäänikavitaatio (vartalolle) 

kiihdyttää rasvan vapautumisprosessia ns. kavitaatio efektillä, jonka avulla rasvasoluissa aikaansaatu höyry tiivistyy ja laajenee useassa vaiheessa, joka johtaa lopulta rasvasolun lyhistymiseen ja veden, sekä rasvaineiden poistumiseen soluista. Nämä aineet prosessoituvat pois maksassa.

Monopolaarinen radiofrekvenssi RF ( vartalolle) 

tiivistää ja kiinteyttää ihoa lämmittämällä tasaisesti ihon alla sijaitsevaa proteiinikerrosta. Iho tasoittuu ja sen tekstuuri paranee. Se kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja näin ollen tehostaa hoidon vaikutuksia.

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

Kohenna hampaidesi ulkonäköä nykyaikaisilla materiaaleilla ja menetelmillä. Samin yli 16 vuoden kokemus takaa, että jokainen yksilöllinen lopputulos on onnistunut

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

ILMAINEN KONSULTAATIO

Esteettisen hammashoidon konsultaatio Nordicshape klinikalla torstaisin ja perjantaisin. Voit myös jättää yhteystietosi alla olevasta linkistä ilmaiseen hymykonsultaatioon.

KYSYMYKSET

info@studiodent.fi

019-433 330

sami.png
taustakuva3.png

KASVOHOIDOT

IHON MUKAINEN KASVOHOITO

BIOEFFECT ERIKOISKASVOHOITO

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu

Alkupuhdistus

Kuorinta

Ihotyypin mukainen LED -valohoito

Ihotyypin mukainen seerumi

Silmänympärysnaamio

Ihotyypin mukainen kasvovoide

Niska ja hartialueen hieronta

Kasvohoitoihin saat lisämaksusta

Timanttihionnan +30€

Mekaanisen puhdistuksen +30€

Ultraäänipuhdistuksen +30€

RF Kasvojen kiinteytyksen +30€

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 100€

Sopii kaikille ihotyypeille, täysin hajuton, luonnollinen ja sopii allergisille kuluttajille. Kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja kirkauttaa sekä vahvistaa ihoa! Bioeffect on hellä ja tehokas kasvohoito!

Hoito sisältää

Timanttihionnan / Mekaanisen puhdistuksen /Ultraäänipuhdistuksen

RF Kasvojen kiinteytyksen

Kasvojen lymfa / Kasvojen hieronta

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

NEOSTRATA RETINOL KUORINTA

NEOSTRATA HAPPOKUORINNAT 

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen sävy tai joka on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Retinol kuorinta / Kasvot 

Hoidon kesto 30min 

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorinta / Decolte

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

LYHYT HOITO                        PITKÄ HOITO

Hoidon kesto 45min              Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 120€                 Hoidon hinta 180€

Happokuorintaan saat lisähinnasta

Kaulan ja decolten kuorinnan +30€

Kämmenselän kuorinnan +15€

Retinol kuorinta / Kaula

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Retinol / Kasvot, kaula ja decolte

Hoidon kesto 30min

 Hoidon hinta 320€

DMK ENTSYYMITERAPIA

ENTSYYMITERAPIA

Entsyymiterapia ensikertalaiselle

120 min

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle

120 min + 105 min

Tämä paketti on tarkoitettu uusille asiakkaille. Se sisältää kaksi DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein, sekä perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla.

Entsyymiterapia

105 min

159€

DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. Hoitotuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Jo yli 40 vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämää!

 

Entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

159€

285€

LASER KARVANPOISTO

IPL KARVANPOISTO

Pieni alue

Laaja alue

Kasvot

Kainalot

Kyynärvarret

Olkavarret

Navan alue

Bikinirajat

Brasilialainen

Reidet

Sääret

Jalkapöydät ja varpaat

Intense pulse light (IPL) on vahva valoimpulssi joka kohdistettuna ihon alueelle tuhoaa kasvussa olevan karvan juuria myöten. 

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kuuden kerran sarjahoitoa.

Hoito tuntuu kuumotuksena iholla ja hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja turvottaa. Hoitojen väli kannattaa ollaa kolmesta kuuteen viikkoon.

90€

300€

160€

160€

160€

160€

160€

160€

300€

300€

300€

160€

KESTOVÄRJÄYS

KESTOVÄRJÄYS

Kestovärjäyksellä saat kulmiin ja ripsiin huolletun sekä luonnollisen lopputuloksen, joka nopeuttaa aamurutiinia ja päivittäistä meikkaamista. Kestovärjäyksessä pyritään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan korostamaan, sekä parantamaan kasvojen muotoja luonnollisella lopputuloksella. 

Hoidon kesto 30min

Hoidon vaikutuksen kesto 3-4vko

Kulmat ja ripset 45€

Kulmat tai ripset 30€

YUMI Kestotaivutus kestovärillä 60min 90€

DERMAPEN

DERMAPEN MIKRONEULAUS

Kasvot ja kaula

+ Kämmenselät

+ Decolte

+ Happohoito, ennen neulausta

220€

20€

20€

50€

Nuorentava, kiinteyttävä hoito, joka tasoittaa arpia, aknearpia. Silottaa ryppyjä, juonteita sekä pienentää huokosia

- aktivoi kollageenin tuotantoa

- neulauksella voidaan hoitaa myös silmänympärykset ja huulet

- ei toipumisaikaa

- suositellaan 5-6 sarjahoitona, 2-3 kertaa / vuosi

RIPSIPIDENNYKSET

RIPSIPIDENNYKSET (JUNIOR)

Klassiset ripsipidennykset

Hoidon kesto 150min

Hinta 120€

Klassiset ripsihuolto

Hoidon kesto 90min

Hinta 80€

Ripsipidennysten poisto

Hoidon kesto 45min

Hinta 30€

Volyymi ripsipidennykset

Hoidon kesto 180min

Hinta 150€

Volyymi ripsihuolto

Hoidon kesto 150min

Hinta 90€

Ripsiteknikko suunnittelee asiakkaalle hoidon alussa omiin silmiin sopivan muotoilun. Klassisilla ripsillä ja oikealla muotoilulla saat luonnollisen ja kauniin lopputuloksen. Käytämme laadukkaita PBT- muoviripsiä sekä hellävaraisia pesuaineita ja liimoja. Osaamistaso "Junior" on huomioitu hinnassa.

JALKAHOIDOT

NORDICSHAPE SPA JALKAHOITO

Hemmottele itsesi rentouttavalla ja tehokkaalla jalkahoidolla. Nordicshape Spa Jalkahoito 90 minuutin perinpohjainen jalkahoito -kokemus. Hoito sisältää kylvyn jaloillesi, kuorinnan ja kovettumienpoiston. Kynsinauhojen ja kynsien hoidon. Kynsien lakkauksen ja naamion.

Lisäpalveluna voit ottaa geelilakkauksen +30€

WILDE-PEDIQUE | GEELILAKKAUS VARPAANKYNSILLE

Wilde-Pedique on ainutlaatuinen elastinen valokovetteinen geeli, joka mukautuu hyvin jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Geelihoidon lisäksi varpaankynsille on mahdollista laittaa ranskalainen pedikyyri, eli valkoinen kärki, joka tekee kynsistä entistä kauniimmat ja hyvin hoidetun näköiset. Kynsille voidaan tehdä myös upeita, yksilöllisiä koristeita, jotka kestävät yhtä pitkään kuin geelauskin.

Wilde-Peique sopii kaikille. niin terveille kuin ongelmista kärsiville varpaankynsille.

Nordicshape Spa Jalkahoito

Hoidon kesto 90min

Hinta 120€

Wilde-Pedique Geelilakkaus

Hoidon kesto 30min

Hinta 120€

Perus Geelilakkaus

Hoidon kesto 30min

Hinta 70€

HAMPAIDEN VALKAISU

HELLÄVARAINEN HAMPAIDEN VALKAISU

Valkaisugeelillä

89€

man.png

CTN Pro White™-valkaisuhoito valkaisee ja kiillottaa hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoidon teho perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, joka aktivoidaan sinisellä laservalolla. Geelissä olevat mikroskooppisen pienet kristallikiteet kiillottavat samalla hampaan pinnan.

Hoito kestää 30 minuuttia. Hoidon jälkeen suosittelemme, ettet syö tai juo mitään missä on värjääviä aineita ainakaan 12 tuntiin.
CTN ProWhite™ sopii kaikenikäisille. Se on testattu, turvallinen ja tehokas vaihtoehto, jonka tulokset ovat taatut.

- Ennen hoitoa ei tarvitse käydä hammaslääkärissä

- Hammaskoruja saa olla hoidon aikana

- Hoitoa ei suositella, jos on paljon kiillevauriota. Hoito saattaa aluksi        korostaa kiillevaurion vaikutusta

Voit halutessa pidentää hoidon pituutta 30 minuutista 60 minuuttiin, jolloin vaikutus on parempi

taustakuva6_kapea.png

PERSONAL TRAINER

PERSONAL TRAINER

Alkukartoitus

5x

10x

20x

30x

50x

100x

40€

400€

800€

1580€

2340€

3850€

7500€

Perehdy huippuammattilaisen Satu Salon kanssa, kuinka voit saada apua kipuihin ja vaivoihin sekä saada tukea kuntoutukseen erilaisen liikeharjoittelun ja lihashuollon avulla. Saat kallisarvoista tietoa, kuinka saat muokattua vartalosi linjakkaaksi ja kauniiksi yhdistämällä voimaharjoittelun ja sinulle sopivan ruokavalion!

MIELEN VALMENNUS

MIELEN VALMENNUS

Mielen valmennus 90min

Mielen valmennus 1kk

Mielen valmennus 3kk

Mielen valmennus 6kk

Mielen valmennus 12kk

Maailmanlaajuisesti huippusuosittu hoitomuoto kasvattamaan itsetuntoa, muuttamaan stressin voimavaraksi, kehittää emotionaalista vahvuutta ja ketteryyttä sekä paljon muuta. Varaa aikasi alan parhaimman Mia Korven kanssa. Valmennuksen avulla saat työkaluja, joiden avulla voit ohjata mieltäsi ja kehoasi ja tehdä viisaita elämänstrategioita menestyksekkäästi ja keskittyneesti.

230€

840€

2460€

4800€

8640€

RAVINTOTUTKIMUS

RAVINTOTUTKIMUS

Aloituskonsultaatio

Jälkikonsultaatio

Rasvahappotesti

Laajaa suoliston mikrobiomitesti

Vaivaako sinua iho-ongelmat, univaikeudet tai vatsasi toiminta. Selvittämällä sisäiset ravinto-arvosi erittäin tarkalla tutkimuksella sekä erikoissairaanhoitaja ja health specialist Kaarina Krogeruksen kattavalla konsultaatiolla, pääset eroon vaivastasi. Lähes kaikki vaivat on pohjimmiltaan biokemiallisia, joihin voidaan vaikuttaa korjaamalla sinulle oikeanlainen ruokavalio. Mahdollisuus myös mikrobiomi- ja rasvahappotestiin.

190€

110€

118€

269€

LÄÄKÄRINPALVELUT

LÄÄKÄRIN PALVELUT

Migreeninhoito

Bruksismin hoito

Liikahikoilun hoito

250€ + lääkeaine

250€ + lääkeaine

250€ + lääkeaine

TÄYTEAINEENPOISTO

TÄYTEAINEEN POISTO

Täyteaineen poisto

Komplikaatiot täyteainehoitojen kanssa on nykyään valitettavan yleistä. Komplikaatiot voivat aiheuttaa tulehduksia ja täyteaine voi kapseloitua. Täyteainetta voi olla liikaa, käytetty aine ei ole turvallista tai toimenpide ei ole muuten onnistunut. Harvinaisempia komplikaatioita ovat pistokset kasvojen valtimoon tai laskimoon (verisuonikomplikaatio).

Täyteaine poistetaan sulattamalla se hyaluronidaasi (Hylase™) nimisellä erikoislupavalmisteella. Hoidon toteutus tapahtuu aina asiaan perehtyneen lääkärin toimesta. Harvemmin täyteaine tulee poistaa kirurgisesti, joka on myös mahdollista.

Täyteaineen poisto onnistuu tavanomaisesti yhdellä istunnolla ja vaikutus käynnistyy välittömästi. Täyteaine sulautuu turvallisesti pois viimeistään kahden viikon kuluessa.

300€

RAVINTO-OPAS

RAVINTO-OPAS

Ravinto-opas

Ravinto-oppaan tarkoitus on ohjata sinua terveellisempään ruokavalioon ja sitä mukaan haluttuihin lopputuloksiin. Onnistunut lopputulos on parempi unen laatu, terveellisen painon saavuttaminen, parempi jaksaminen ja keskittyminen sekä sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisy. Suunnitelman pituus on kuusi (6) viikkoa.

50€