NORDICSHAPE

LAHJAKORTTI

MAKSUTON

KONSULTAATIO

SAIRAANHOITAJAN KONSULTAATIO

Ennen jokaista hoitoa, sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoidot suunnitellaan aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Asiakas saa tarkan tiedon hoidoista, niihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista ja hoito-ohjeista. Sairaanhoitaja tekee tarkan suunnitelman ja aikataulun asiakkaalle hoitojen suorittamiseksi.

PLASTIKKAKIRURGIN KONSULTAATIO

Konsultaation tavoite on luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Konsultaatiossa varmistetaan, että asiakas saa kaiken päätöksentekoa vaadittavan tiedon, selkeän kustannusarvion, jälkihoito-ohjeet ja tiedon toimenpiteisiin liittyvistä riskeistä. Leikkaukset suoritetaan Kampin Aavassa.

MAKSUTON VIDEOKONSULTAATIO

Videokonsultaatio on helppo tapa saada ammaatilaista neuvontaa omasta kotoa. Videokonsultaatiossa sairaanhoitaja tekee  yksilöllisen hoitosuunnitelman ja saat tarkkaa tietoa hoitoihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista. Varaa maksuton konsultaatio helposti ajanvarauksesta nimellä Sairaanhoitajan videokonsultaatio.

ESTEETTISEN HAMPAIDENHOIDON KONSULTAATIO

Tilaa ilmainen hymykonsultaatio. Hymykonsultaation voi tehdä täysin etänä, lähettämällä kuvan hampaistasi suoraan hammaslääkärille. Lääkäri tekee 24 tunnin sisällä sinulle tarkan hoitosuunnitelman ja kustannusarvion hoidollesi. Saat myös isätietoa suunnitellusta hoidosta.

KASVOJEN INJEKTIOHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT HUULILLE JA JUONTEILLE

Huulten muotoilu

Täyteainehoito juonteille

Leuanlinjan muotoilu

Poskien muotoilu

380€

420€

520€

520€

Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja, antaa huulille täyteläisyyttä ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen.

BOTULIINI "BOTOX" HOIDOT

BOTULIINIHOIDOT

Liikahikoilua vastaan  

Yläkasvot 

Koko kasvot 

Bruksismi (Hampaiden narskuttelu)    Kasvojen kavennus

Lip lift

Brown lift

Sibelius

Ienhymyn korjaus

Naururypyt (crows feet)

Kaulan sekä decolten

Migreeninhoito

420€

480€

560€

420€

690€

Botuliinilla silotetaan kasvojen ilmelihaksia, jolloin lopputuloksena on levännyt ilme ja sileät nuorekkaat kasvot. Botox vaikuttaa lihakseen rauhoittavana aiheena, jolloin ryppyjen muodustuminen loppuu paikallisesti.

110€

220€

220€

110€

220€

690€

420€

PROFHILO - KOSTEUTUSHOITO

PROFHILO

Kasvot

Profhilo hyalyronihappohoito sopii kasvoille, kaulalle ja decolten alueelle. Sen kosteuttava vaikutus leviää tasaisesti ja hoidon tulokset tulevat näkyviin jo muutaman päivän sisällä!

420€

CRYOLIPO

CRYOLIPO VARTALON MUOKKAUS

1 Alue

2 Aluetta

3 Aluetta

4 Aluetta

260€

350€

450€

550€

Cryolipo-laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita ja vähentää rasvaa ja selluliittia tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat , sitten kuolevat ja liukenevat lopulta kehosta luonnollista tietä.

HIFU - KASVOJEN KOHOTUS

HIFU - KASVOJEN KOHOTUS

Kasvot

Kasvot ja kaula

Yksi alue (esim. suunympärys)

1400€

1800€

600€

Ihoa kiinteyttävä Hifu-hoito on turvallinen ja lähes kivuton menetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kiinteyden ja elinvoiman. Sen teho perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua hoidettavaan kudokseen. 

VERISUONIMUUTOSTEN HOITO

VERISUONIMUUTOSTEN HOITO

Kasvojen verisuonimuutokset

Hämähäkkiluomet

Jalkojen pintaverisuonet (pieni alue)

Jalkojen pintaverisuonet (iso alue)

Tuliluomet ja Hemanigioomat

Huulen verisuonilaajentumat

420€

250€

420€

520€

250€

250€

PIGMENTTIMUUTOSTEN HOITO

PIGMENTTIMUUTOSTEN HOITO

Yksittäisen pigmenttimuutos

Laajemman alueen pigmenttimuutos

250€

420€

Pigmenttimuutoksilla tarkoitetaan muusta ihosta tummemman ruskeina erottuvia, ihon tasossa olevia pilkkuja tai läiskiä. Tällaisia ovat kasvoissa esiintyvät pisamat sekä myös muualla vartalolla esiintyvät kesakot. Vanhemmilla ihmisillä kesakkoja esiintyy runsaasti auringon vaurioittamilla ihoalueilla, kuten kasvojen, decolteen ja käsivarsien alueella.

FRAKTIONAALINEN LASERKUORINTA

LASERKUORINTA

Kasvot

Kaula

Kasvot ja kaula

Pieni alue

900€

900€

1400€

400€

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia ja ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia. Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

LASER -KIINTEYTYSHOITO

KASVOJEN ALUEEN KIINTEYTYSHOITO

Kasvot / Kaula / Decolte

Kasvot ja kaula

Kasvot, kaula ja decolte

180€

240€

360€

IPL -voimavaloa käyttämällä pystymme nuorentamaan kasvon kokonaisuutta kiinteyttämällä ihoa syvältä alakasvojen ja kaulan alueelta. Voimakas valoenergia tunkeutuu syvälle ihon alle ja käynnistää kollageenin tuotannon ja luo napakan ja tasaisen vaikutuksen. Lopputuloksena nuorekas kiinteämpi iho, jossa vähemmän ryppyjä ja löysyyttä.

SELLULIITTIHOITO

IPL VOIMAVALO KIINTEYTYSHOITO

Reidet

Kädet

Pakara

Reidet ja pakara

160€

120€

120€

240€

Tämä hoito on yhdistelmä ultraäänikavitaatio- ja radiofrekvenssihoitoa.

Matalataajuinen ultraäänikavitaatio (vartalolle) 

kiihdyttää rasvan vapautumisprosessia ns. kavitaatio efektillä, jonka avulla rasvasoluissa aikaansaatu höyry tiivistyy ja laajenee useassa vaiheessa, joka johtaa lopulta rasvasolun lyhistymiseen ja veden, sekä rasvaineiden poistumiseen soluista. Nämä aineet prosessoituvat pois maksassa.

Monopolaarinen radiofrekvenssi RF ( vartalolle) 

tiivistää ja kiinteyttää ihoa lämmittämällä tasaisesti ihon alla sijaitsevaa proteiinikerrosta. Iho tasoittuu ja sen tekstuuri paranee. Se kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja näin ollen tehostaa hoidon vaikutuksia.

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

Kohenna hampaidesi ulkonäköä nykyaikaisilla materiaaleilla ja menetelmillä. Samin yli 16 vuoden kokemus takaa, että jokainen yksilöllinen lopputulos on onnistunut

ESTEETTINEN HAMMASHOITO

Jätä yhteystietosi alla olevasta linkistä ilmaiseen hymykonsultaatioon

KYSYMYKSET

info@studiodent.fi

019-433 330

ILMAINEN KONSULTAATIO

KOSMETOLOGIN

KONSULTAATIO

MAKSUTON KOSMETOLOGIN KONSULTAATIO

Varaa aikasi maksuttomaan kosmetologin konsultaatioon, jossa hoitaja voi rauhassa tutustua sinuun ja suunnitella yksilöllisen suunnitelman ihosi hoitamiseksi. Rentouttavista ja rauhoittavista seerumeista vahvoihin ja tehokkaisiin kuorintoihin - tuotteita on lähes rajaton määrä ja jokaisella on omat yksilölliset ominaisuutensa ja vaikutuksensa. Kosmetologin konsultaatiossa hoitaja tekee tarkan kartoituksen ja sen avulla ehdotukset millaisilla hoidoilla asiakkaan kannattaa edetä!

KASVOHOIDOT

IHON MUKAINEN KASVOHOITO

BIOEFFECT ERIKOISKASVOHOITO

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu

Alkupuhdistus

Kuorinta

Ihotyypin mukainen LED -valohoito

Ihotyypin mukainen seerumi

Silmänympärysnaamio

Ihotyypin mukainen kasvovoide

Niska ja hartialueen hieronta

Kasvohoitoihin saat lisämaksusta

Timanttihionnan +30€

Mekaanisen puhdistuksen +30€

Ultraäänipuhdistuksen +30€

RF Kasvojen kiinteytyksen +30€

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 100€

Sopii kaikille ihotyypeille, täysin hajuton, luonnollinen ja sopii allergisille kuluttajille. Kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja kirkauttaa sekä vahvistaa ihoa! Bioeffect on hellä ja tehokas kasvohoito!

Hoito sisältää

Timanttihionnan / Mekaanisen puhdistuksen /Ultraäänipuhdistuksen

RF Kasvojen kiinteytyksen

Kasvojen lymfa / Kasvojen hieronta

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

NEOSTRATA RETINOL KUORINTA

NEOSTRATA HAPPOKUORINNAT 

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen sävy tai joka on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

LYHYT HOITO                        PITKÄ HOITO

Hoidon kesto 45min              Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 120€                 Hoidon hinta 160€

Happokuorintaan saat lisähinnasta

Kaulan ja decolten kuorinnan +30€

Kämmenselän kuorinnan +15€

DMK ENTSYYMITERAPIA

ENTSYYMITERAPIA

Entsyymiterapia ensikertalaiselle

120 min

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle

120 min + 105 min

Tämä paketti on tarkoitettu uusille asiakkaille. Se sisältää kaksi DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein, sekä perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla.

Entsyymiterapia

105 min

159€

DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. Hoitotuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Jo yli 40 vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämää!

 

Entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

285€

159€

KESTOVÄRJÄYS

KESTOVÄRJÄYS

Kestovärjäyksellä saat kulmiin ja ripsiin huolletun sekä luonnollisen lopputuloksen, joka nopeuttaa aamurutiinia ja päivittäistä meikkaamista. Kestovärjäyksessä pyritään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan korostamaan, sekä parantamaan kasvojen muotoja luonnollisella lopputuloksella. 

Hoidon kesto 30min

Hoidon vaikutuksen kesto 3-4vko

Kulmat ja ripset 45€

Kulmat tai ripset 30€

LASER KARVANPOISTO

IPL KARVANPOISTO

Pieni alue

Laaja alue

Kainalot

Kyynärvarret

Olkavarret

Navan alue

Bikinirajat

Brasilialainen

Reidet

Sääret

Jalkapöydät ja varpaat

Intense pulse light (IPL) on vahva valoimpulssi joka kohdistettuna ihon alueelle tuhoaa kasvussa olevan karvan juuria myöten. 

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kuuden kerran sarjahoitoa.

Hoito tuntuu kuumotuksena iholla ja hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja turvottaa. Hoitojen väli kannattaa ollaa kolmesta kuuteen viikkoon.

90€ (63€)

360€ (252€)

160€ (112€)

160€ (112€)

160€ (112€)

160€ (112€)

160€ (112€)

360€ (252€)

360€ (252€)

360€ (252€)

160€ (112€)

SOKEROINTI

SOKEROINTI

Kasvojen alue

Kainalot

Sääret, reidet tai käsivarret

Brasilialainen

30€

30€

40€

85€

Sokerointi on kaikista hellävaraisin karvanpoistomenetelmä, 

Sokeroinnilla poistetaan karvat turvallisesti ja hienovaraisesti intiimialueilta ja esimerkiksi ihokarvojen poisto kasvoista on aina sokeroinnilla täysin kivutonta.

  • Hellävarainen, nopea ja hygieeninen

  • Hoitaa ja kuorii ihoa

  • Ei katkenneita karvoja

  • Sopii jopa kaikille ihotyypeille ja ihoalueille

  • Karvankasvu hidastuu (säännöllinen sokerointi)

HAMPAIDEN VALKAISU

HELLÄVARAINEN HAMPAIDEN VALKAISU

Valkaisugeelillä

89€

CTN Pro White™-valkaisuhoito valkaisee ja kiillottaa hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoidon teho perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, joka aktivoidaan sinisellä laservalolla. Geelissä olevat mikroskooppisen pienet kristallikiteet kiillottavat samalla hampaan pinnan.

Hoito kestää 30 minuuttia. Hoidon jälkeen suosittelemme, ettet syö tai juo mitään missä on värjääviä aineita ainakaan 12 tuntiin.
CTN ProWhite™ sopii kaikenikäisille. Se on testattu, turvallinen ja tehokas vaihtoehto, jonka tulokset ovat taatut.

- Ennen hoitoa ei tarvitse käydä hammaslääkärissä

- Hammaskoruja saa olla hoidon aikana

- Hoitoa ei suositella, jos on paljon kiillevauriota. Hoito saattaa aluksi        korostaa kiillevaurion vaikutusta

Voit halutessa pidentää hoidon pituutta 30 minuutista 60 minuuttiin, jolloin vaikutus on parempi

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs