top of page
banner sisustus 1.jpg

JUVELOOK

Tehokas hoito tummiin silmänalusiin

EROON TUMMISTA SILMÄNALUSISTA

Ohuen silmänympärysihon vuoksi ihon läpikuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Juvelookilla tummat silmänaluset voidaan peittää tehokkaasti sekä samalla tasoittaa kuoppaisuutta.


Juvelook on yhdistelmä hyaluronihappoa sekä polylaktaattia. Hyaluronihappo kevyesti täyttää silmänalusia heti hoidon jälkeen, kun taas polylaktaatti alkaa muodostaa kollageenikudosta ihon alle noin kuukauden jälkeen hoidosta, mikä peittää tummuuden ja kiinteyttää silmänalusihoa.

IMG_6719.heic

MITEN JUVELOOK-HOITO TEHDÄÄN?

Hybridiaine injektoidaan kanyylin avulla hyvin pinnallisesti silmänalusihon alle. Tämän ansioista hoito vaikuttaa kauttaaltaan koko silmänalusalueeseen. Juvelook-hoito voidaan tarvittaessa yhdistää kyynelurien täyttöön, mikäli tummuuden lisäksi silmissä on paljon kuoppaisuutta, joka vaatii lisätäyttöä.

 

Juvelookia suositellaan sarjahoitona, ja parhaimmat tulokset saavutetaan yleensä 2-3 hoitokerran jälkeen. Kolmen kerran sarjahoito maksaa 1 080 €. Sarjahoidossa yksittäisen hoidon hinnaksi jää 350 € (vrt. yksi hoitokerta 450 €). Hoidon tulokset kestävät noin 1-2 vuotta (tulokset ovat toki yksilöllisiä).

Hoito kestää: 30 min ja toipuminen 2-3 päivää

Hoidon vaikutus: 12-24 kk

Kuva1.png
Juvelook 1.png
Juvelook 2.png

HOIDON HINTA

Yksi hoitokerta / 1 ml

Lisäampulli / 1 ml


Sarjahoito x 3

450 €

250 €

1 140 €

Sarjahoidossa yksittäisen hoidon hinnaksi jää 380 € (vrt. yksi hoitokerta 450 €)

APUA AKNEARPIIN JA KASVOJEN KIINTEYTYKSEEN

Juvelookilla voidaan hoitaa myös aknearpia sekä koko kasvoja. Koska aine sisältää myös polylaktaattia, se alkaa tuottaa kollageenikudosta, mikä tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Näin ollen hoito on tehokas keino päästä eroon aknearvista. 

Ikääntyessä kollageenituotanto vähenee, minkä takia kasvojen rakenne veltostuu, romahtaa ja menettää kiinteytensä yleensä keski-iän ja vaihdevuosien aikaan. 

Polylaktaatti kiinnittyy kudokseen ja stimuloi elimistön luonnollista kollageenia. Näin ollen Juvelook napakoittaa ja silottaa ihoa, tehden siitä kiinteän ja nuorekkaamman jopa kahdeksi vuodeksi.

Hoito kestää: 30 min ja toipuminen 2-3 päivää

Hoidon vaikutus: 12-24 kk

HOIDON HINTA

Yksi hoitokerta

Lisäampulli

450 € / 1 ml

200 € / 1 ml

bottom of page