KONSULTAATIOT

MAKSUTON SAIRAANHOITAJAN KONSULTAATIO

Ennen jokaista hoitoa, sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoidot suunnitellaan aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Asiakas saa tarkan tiedon hoidoista, niihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista.

+358 9 547 4044

MAKSUTON VIDEOKONSULTAATIO

Videokonsultaatio on helppo tapa saada ammaatilaista neuvontaa omasta kotoa. Videokonsultaatiossa sairaanhoitaja tekee  yksilöllisen hoitosuunnitelman ja saat tarkkaa tietoa hoitoihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista. Varaa maksuton konsultaatio helposti ajanvarauksesta nimellä Sairaanhoitajan videokonsultaatio.

PLASTIIKKAKIRURGIN KONSULTAATIO

Konsultaation tavoite on luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Konsultaatiossa varmistetaan, että asiakas saa kaiken päätöksentekoa vaadittavan tiedon, selkeän kustannusarvion, jälkihoito-ohjeet ja tiedon toimenpiteisiin liittyvistä riskeistä. Leikkaukset ja konsultaatiot suoritetaan Kampin Aavassa tai Bulevardin klinikalla

IMG_20210306_192420_518.jpg
Skinanalyzer.png

Nordicshape skin analyzer -mittaus suoritetaan ennen jokaista konsultaatiota. Mittaus antaa tarkkaa tietoa ihosi kunnosta ja puhtaudesta. Laite analysoi mm. seuraavat asiat:

- Ihon epäpuhtaudet

- Ihohuokoset ja kosteuden tason

- Pintaverisuonet ja pigmenttimuutokset

- Auringon aiheuttamat vahingot

SKIN ANALYZER -KONSULTAATION YHTEYDESSÄ

MAKSUTON ESTEETTISEN HAMMASLÄÄKÄRIN KONSULTAATIO

Tilaa ilmainen hymykonsultaatio. Hymykonsultaation voi tehdä täysin etänä, lähettämällä kuvan hampaistasi suoraan hammaslääkärille. Lääkäri tekee 24 tunnin sisällä sinulle tarkan hoitosuunnitelman ja kustannusarvion hoidollesi. Saat myös lisätietoa suunnitellusta hoidosta.

HUOM! KONSULTAATION YHTEYDESSÄ KERKEÄMME MYÖS TOTEUTTAMAAN SUURIMMAN OSAN HOIDOISTA!

Suurin osa laitehoidoista sekä kaikki pistoshoidot voidaan toteuttaa konsultaatiokäynnin aikana, jottei asiakkaalle aiheudu turhaa siirtymistä.