KONSULTAATIOT

MAKSUTON SAIRAANHOITAJAN KONSULTAATIO

Ennen jokaista hoitoa, sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoidot suunnitellaan aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Asiakas saa tarkan tiedon hoidoista, niihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista.

+358 9 547 4044

MAKSUTON VIDEOKONSULTAATIO

Videokonsultaatio on helppo tapa saada ammaatilaista neuvontaa omasta kodista käsin. Videokonsultaatiossa sairaanhoitaja tekee  yksilöllisen hoitosuunnitelman ja saat tarkkaa tietoa hoitoihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista. Varaa maksuton konsultaatio helposti ajanvarauksesta nimellä Sairaanhoitajan videokonsultaatio.

PLASTIIKKAKIRURGIN KONSULTAATIO

Konsultaation tavoite on luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Konsultaatiossa varmistetaan, että asiakas saa kaiken päätöksentekoa vaadittavan tiedon, selkeän kustannusarvion, jälkihoito-ohjeet ja tiedon toimenpiteisiin liittyvistä riskeistä. Leikkaukset ja konsultaatiot suoritetaan Kampin Aavassa tai Bulevardin klinikalla.

IMG_20210306_192420_518.jpg
Skinanalyzer.png

Nordicshape Skin Analyzer -mittaus suoritetaan ennen jokaista konsultaatiota. Mittaus antaa tarkkaa tietoa ihosi kunnosta ja puhtaudesta. Laite analysoi mm. seuraavat asiat:

- Ihon epäpuhtaudet

- Ihohuokoset ja kosteuden tason

- Pintaverisuonet ja pigmenttimuutokset

- Auringon aiheuttamat vahingot

SKIN ANALYZER -KONSULTAATION YHTEYDESSÄ

alisa3.jpg

HUOM! KONSULTAATION YHTEYDESSÄ EHDIMME MYÖS TOTEUTTAA SUURIMMAN OSAN HOIDOISTA

Suurin osa laitehoidoista sekä kaikki pistoshoidot voidaan toteuttaa konsultaatiokäynnin aikana, jottei asiakkaalle aiheudu turhaa siirtymistä.