top of page
banner sisustus 1 espoo.jpg

KONSULTAATIO

MAKSUTON SAIRAANHOITAJAN KONSULTAATIO

Ennen jokaista hoitoa, sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Hoidot suunnitellaan aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Asiakas saa tarkan tiedon hoidoista, niihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista ja hoito-ohjeista. Sairaanhoitaja tekee tarkan suunnitelman ja aikataulun asiakkaalle hoitojen suorittamiseksi.

MAKSUTON VIDEOKONSULTAATIO

Videokonsultaatio on helppo tapa saada ammattimaista neuvontaa omasta kotoa käsin. Videokonsultaatiossa sairaanhoitaja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja saat tarkkaa tietoa hoitoihin liittyvistä yksityiskohdista, toipumisajoista, hoito-ohjeista ja hoitojen aikatauluista. Varaa maksuton konsultaatio helposti ajanvarauksesta nimellä Sairaanhoitajan videokonsultaatio.

MAKSUTON KOSMETOLOGIN KONSULTAATIO

alisa3.jpg
IMG_20210306_192420_518.jpg

Jokaisen iho ja biokemia ovat erilaisia ja yksilöllisiä – on äärimmäisen tärkeä löytää juuri ne itselleen sopivat tuotteet ja hoidot, joilla saat korjattua, kostutettua, elvytettyä ja kiinteytettyä juuri sinun ihosi. Käytössämme ennen jokaista hoitoa on täysin uusi Skin Analyzer, jolla näemme välittömästi ne asiat ja oireet, joita tulisi lähteä hoitamaan. Varaa itsellesi aika kosmetologin konsultaatioon.

Konsultaation tavoite on luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Konsultaatiossa varmistetaan, että asiakas saa kaiken päätöksentekoa vaadittavan tiedon, selkeän kustannusarvion, jälkihoito-ohjeet ja tiedon toimenpiteisiin liittyvistä riskeistä. Leikkaukset suoritetaan Kampin Aavassa.

PLASTIIKKAKIRURGIN KONSULTAATIO

Nordicshapen Skin Analyzer -mittaus eli ihoanalyysi suoritetaan ennen konsultaatiota. Mittaus antaa tarkkaa tietoa ihosi kunnosta ja puhtaudesta.

Laite analysoi muun muassa seuraavat asiat:

 ihon epäpuhtaudet

 ihohuokoset ja kosteuden tason

 pintaverisuonet ja pigmenttimuutokset

 auringon aiheuttamat vahingot

IHOANALYYSI KONSULTAATION YHTEYDESSÄ

Skin analyzer olivia silver.png

HUOM! KONSULTAATION YHTEYDESSÄ EHDIMME MYÖS TOTEUTTAA SUURIMMAN OSAN HOIDOISTA

Suurin osa laitehoidoista sekä kaikki pistoshoidot voidaan toteuttaa konsultaatiokäynnin aikana, jottei asiakkaalle aiheudu turhaa siirtymistä.

pngwing.com (2).png

09 547 4044 | Espoo tai 044 238 7169 | Helsinki

bottom of page