FRAKTIONAALINEN

LASERKUORINTA

LASERKUORINTA

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia ja ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia.  Hoito tehdään huippumodernilla ja turvallisella CTN Evo Laser-hoitolaitteella, joka saa aikaan näkyviä muutoksia, mutta selkeästi perinteistä laserkuorintaa hellävaraisemmin ja ilman pitkää toipumisaikaa.  
Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

Toimenpide kestää vain noin tunnin, ja jo yksi hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia ja ihon kiinteytymistä. Jotkin ihoalueet saattavat vaatia useamman hoitokerran ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi.  

Laserhoidot ovat maailmalla saaneet suuren suosion erinomaisten, pysyvien hoitotulosten ja nopean toipumisajan ansiosta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vastaavaa hoitoa kutsutaan nimellä “Gentle peel” tai “Express peel”, koska toipumisaika on lyhyt, vain noin 1-2 vuorokautta.

KOKEMUKSIA

22.1.2020 Julia

"Todella rentouttava ja ammattimainen kokemus "

20.12.2019 Pauliina

"Kiitos hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta ja mielenkiintoisista keskusteuista. Odotan seuraavia käyntejäni innolla!"

HOIDON HINTA

Kasvot

Kaula

Kasvot ja kaula

Pieni alue

900€

900€

1400€

400€

1.11.2019 Tuula

"Ihana henkilökunta.
Kaunis ja viihtyisä tila.
Ensimmäinen käyntini kauneushoitolassa koskaan ja olen todella tyytyväinen palveluun ja saamaani hoitoon ja neuvoihin. Huippua!."

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs