FRAKTIONAALINEN

LASERKUORINTA

fraktionaalinen laserkuorinta

LASERKUORINTA

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia, aknearpia ja ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia. Erityisesti hoidolla on tehokas vaikutus poistaa aknearpia.  Hoito tehdään huippumodernilla ja turvallisella CTN Evo Laser-hoitolaitteella, joka saa aikaan näkyviä muutoksia, mutta selkeästi perinteistä laserkuorintaa hellävaraisemmin ja ilman pitkää toipumisaikaa.  
Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

Toimenpide kestää vain noin tunnin, ja jo yksi hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia ja ihon kiinteytymistä. Jotkin ihoalueet saattavat vaatia useamman hoitokerran ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi.  

Laserhoidot ovat maailmalla saaneet suuren suosion erinomaisten, pysyvien hoitotulosten ja nopean toipumisajan ansiosta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vastaavaa hoitoa kutsutaan nimellä “Gentle peel” tai “Express peel”, koska toipumisaika on lyhyt, vain noin 1-2 vuorokautta.

fraktionaalinen laserkuorinta
fraktionaalinen laserkuorinta

HOIDON HINTA

Koko kasvot

Posket

Kämmenselät

Pieni alue

Kaula

Kasvot ja kaula

900€

600€

400€

400€

900€

1400€

fraktionaalinen kuorinta
fraktionaalinen kuorinta
fraktionaalinen kuorinta