top of page
banner sisustus 1.jpg

FRAKTIONAALINEN LASERKUORINTA

Tehokas hoito ihon uudistamiseen ja nuorentamiseen

RYPPYJEN SILOTUS JA IHON NUORENTAMINEN
FRAKTIONAALISELLA LASERILLA

Fraktionaalinen laserhoitomme uudistaa ja nuorentaa kasvojesi ihon, häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia, poistaa ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, vähentää arpia, aknearpia sekä ikääntymisestä johtuvia ihomuutoksia. Hoidolla on tehokas vaikutus erityisesti aknearpien poistamiseen. Hoito tehdään huippumodernilla ja turvallisella CTN Evo Laser -hoitolaitteella, joka saa aikaan näkyviä muutoksia, mutta selkeästi perinteistä laserkuorintaa hellävaraisemmin ja ilman pitkää toipumisaikaa.

Laserhoidot ovat saaneet maailmalla suuren suosion erinomaisten, pysyvien hoitotulosten ja nopean toipumisajan ansiosta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vastaavaa hoitoa kutsutaan nimellä “Gentle peel” tai “Express peel”, koska toipumisaika on lyhyt eli vain noin 1-2 vuorokautta.

MITEN HOITO TOIMII?

Laserhoito aktivoi ihon omat korjausmekanismit, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät heti luonnollisesti. ​

Toimenpide kestää vain noin tunnin, ja jo yksi hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia ja ihon kiinteytymistä. Jotkin ihoalueet saattavat vaatia useamman hoitokerran ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi.  

fraktionaalinen laserkuorinta
fraktionaalinen laserkuorinta
fraktionaalinen kuorinta
fraktionaalinen kuorinta
fraktionaalinen kuorinta

HOIDON HINTA

Kasvot

Dekoltee

Kämmenselät

Kasvot ja kaula

Kasvot, kaula ja dekoltee

Kaula

Posket

Pieni alue

650 €

650 €

250 €

900 €

1 100 €

600 €

400 €

200 €

bottom of page