top of page
banner sisustus 1.jpg

MESOLANGAT

Ryhtiä ja kiinteyttä kasvoihin

RYHTIÄ KASVOIHIN MESOLANGOILLA

Mesolangat ovat polydioksanonista (PDO) valmistettuja, kestäviä lankoja. Polydioksanoni on turvallinen materiaali, ja sitä käytetään muun muassa kirurgisissa toimenpiteissä haavojen sulkemiseen.

Mesolangoilla voidaan hoitaa monia eri ongelmakohtia, erityisesti silmänympäryksiä sekä alakasvojen ja kaulan aluetta. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 1-6 kuukauden kuluttua hoidosta.

IMG_5507.heic

KUINKA MESOLANKAHOITO TOIMII?

Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto paranee hoidettavalla alueella ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Tämä pitää ihon hyvinvoivana.

 

Mesolankahoidot sopivat ihon jälleenrakentamiseen ja elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Mesolangoilla voidaan:

 

✓ nostaa kulmia 

✓ vähentää naururyppyjä

✓ nostaa poskipäitä

✓ vähentää tummia silmänalusia

✓ keventää nasolabiaalijuonteita

✓ pienentää kaksoisleukaa   

✓ vähentää kaulan ryppyjä.

mesolanka_esimerkki.png

HOIDON HINTA

Mesolangat 10 kpl

Mesolangat 20 kpl

Mesolangat 30 kpl

220 €

350 €

460 €

MITEN MESOLANKAHOITO TEHDÄÄN?

Ennen hoitoa iho puhdistetaan sekä hoidettava alue puudutetaan puudutevoiteella, jotta toimenpide olisi mahdollisimman helppo ja kivuton.

 

Kun iho on puutunut, ohuet steriilit mesolangat injisoidaan ihoon neulojen avulla. Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä ja pituus riippuvat hoidettavasta alueesta sekä toivotusta lopputuloksesta. Neulat irrotetaan hetken kuluttua ihosta, jolloin itse lanka jää hoidettavan alueen sisälle. Langat sulavat ihon alle noin kolmessa (3) kuukaudessa.

Mesolankahoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Ihon kiinteytyminen jatkuu mesolankojen sulettua ihosta, sillä hoito lisää fibroplasteja ja uuden kollageenin muodostumista ihoon. Uuden kollageenin muodostumisen myötä ihoon muodostuu ihoa kiinteyttävä, proteiinien muodostama tukiverkosto.

 

Hoito kestää: 30 min.

Langat: PDO Threads

Hoidon vaikutus: 12-18 kk

bottom of page