ESTEETTISET
PISTOSHOIDOT

surgery_model.png

Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Iän myötä iho veltostuu ja kasvojen uurteet syvenevät ja samalla ihon kosteustasapaino heikkenee. Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja, antaa huulille täyteläisyyttä ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen.

Botuliinilla silotetaan kasvojen ilmelihaksia, jolloin lopputuloksena on levännyt ilme ja sileät nuorekkaat kasvot. Botuliinia käytetään yläkasvojen alueelle silottamaan otsan vaakajuonteita, silmäkulmien naururyppyjä sekä kulmakarvojen välissä olevia ryppyjä ns. sibeliusryppyjä.

Alakasvojen alueella botuliinilla korjataan alaskääntyneitä suupieliä, jännittynyttä leukaa ja ienhymyä. Botuliinilla kavennetaan alakasvojen muotoa.

Profhilo-hyalyronihappohoito sopii kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Sen kosteuttava vaikutus leviää tasaisesti ja hoidon tulokset tulevat näkyviin jo muutaman päivän sisällä. Hoidon lopputulos antaa sileän kimmoisan ihon.

Suositellaan kahden kerran sarjahoitona.

Sculptra on injektoitu biostimulaattori, jonka poly-l-lactic-mikrohiukkasten tarkoitus on kiinnittyä kudokseen ja stimuloida elimistön luonnollista kollageenia. Sculptra napakoittaa ja silottaa ihoa, tehden siitä kiinteämmän ja nuorekkaamman jopa kahdeksi vuodeksi. 

Meesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto paranee hoidettavalla alueella ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Tämä pitää ihon hyvinvoivana.