ESTEETTISET
PISTOSHOIDOT

shutterstock_777835006_edited.png

Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Iän myötä iho veltostuu ja kasvojen uurteet syvenevät ja samalla ihon kosteustasapaino heikkenee. Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja, antaa huulille täyteläisyyttä ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen.

Botuliinilla silotetaan kasvojen ilmelihaksia, jolloin lopputuloksena on levännyt ilme ja sileät nuorekkaat kasvot. Botuliinia käytetään yläkasvojen alueelle silottamaan otsan vaakajuonteita, silmäkulmien naururyppyjä sekä kulmakarvojen välissä olevia ryppyjä ns. sibeliusryppyjä.

Alakasvojen alueella botuliinilla korjataan alaskääntyneitä suupieliä, jännittynyttä leukaa ja ienhymyä. Botuliinilla kavennetaan alakasvojen muotoa.

Profhilo hyalyronihappohoito sopii kasvoille, kaulalle ja decolten alueelle. Sen kosteuttava vaikutus leviää tasaisesti ja hoidon tulokset tulevat näkyviin jo muutaman päivän sisällä! Hoidon lopputulos antaa sileän kimmoisan ihon.

Suositellaan kahden kerran sarjahoitona

Sculptra on injektoitu biostimulaattori, jonka poly-l-lactic mikrohiukkasten tarkoitus on kiinnittyä kudokseen ja stimuloida elimistön luonnollista kollageenia. Sculptra napakoittaa ja silottaa ihoa, tehden siitä kiinteyän ja nuorekkaamman jopa kahdeksi vuodeksi. 

Vampyyrihoito on erittäin monipuolinen hoitomuoto, joka parantaa ihosi kuntoa ja kohentaa ulkonäköä monella huomattavalla tavalla. Hoito on huomattavasti luonnonmukaisempi verrattuna botuliini- ja muihin synteettisiin ja keinotekoisiin pistoshoitoihin. Hoidon myötä iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi. Myös juonteet silottuvat, tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi ja hoidolla voidaan jopa helpottaa arpien tai aknen jälkiä ihossa.