top of page

Body Filler - vartalon täyteainehoito

Päivitetty: 1. heinäk.

Kehon muotoilussa täyteaineilla on tullut yhä suositummaksi vaihtoehdoksi niille, jotka haluavat parantaa vartalonsa ulkonäköä ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Nordicshape tarjoaa ratkaisun tähän tarpeeseen Mesoheal Body HA Fillerillä, joka on erittäin puhdas ja viskoelastinen hyaluronihappopohjainen vartalon täyteaine. Tämä hoito tarjoaa mahdollisuuden lisätä volyymia ja muokata kehon muotoja, antaen luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen.MIKÄ ON BODY FILLER?


Body Filler on hyaluronihappopohjainen täyteaine, joka on suunniteltu erityisesti kehon eri alueiden, kuten pakaroiden, lantion ja jalkojen, volyymin lisäämiseen ja muotoiluun. Sen avulla voidaan myös tasoittaa selluliittia ja korjata rasvaimutoimenpiteiden aiheuttamia epätasaisuuksia. Toisin kuin monet muut kehonmuokkausmenetelmät, Body Filler -hoito on ei-kirurginen ja lähes kivuton vaihtoehto.

_________________


MITEN TÄYTEAINEELLA TEHTY HOITO EROAA RASVANSIIRROLLA TEHDYSTÄ BBL-HOIDOSTA?


Perinteinen BBL, eli Brazilian Butt Lift -toimenpide tehdään rasvansiirrolla. Rasvansiirrolla tehty toimenpide sisältää usein monia riskejä ja on kivulias etenkin toipumisvaiheessa. Kustannukset huomioiden on rasvansiirrolla tehty hoito myös luonnollisesti huomattavasti kalliimpi. Usein myös moni suomalainen matkustaa ulkomaille hoidon perässä, mikä vaatii lisää rahallista investointia toimenpidekassaan.


Kuten muukin maailma, niin myös esteettinen maailma kehittyy varsinkin ulkomailla nopeaa tahtia. Uusia tehokkaampia ja turvallisempia hoitomuotoja kehitellään jatkuvasti lisää. Markkinoiden on määrä vastata kuluttajien tarpeisiin. Koska rasvansiirrolla tehtävä BBL-hoito on monen vaikuttajan vuoksi tarkasti harkittava toimenpide, on sanomattakin selvää, että kuluttajat toivoisivat muita vaihtoehtoja rinnalle.

Olemmekin Nordicshapella ylpeitä siitä, että olemme Suomessa ensimmäinen terveydenhuollon klinikka, joka tarjoaa rasvansiirrolla tehtävän BBL-hoidon sijasta pistoshoitona tehtävän vartalon täyteainehoidon.

_________________


MIKSI VALITA TÄYTEAINEHOIDOLLA TEHTÄVÄ BBL?


Meidän Body Filler-täyteainehoito perustuu edistykselliseen hybriditäyteaineeseen, joka yhdistää hyaluronihapon ja polylaktaatin (PDLLA) edut. Hyaluronihappo on tunnettu sen vaikutuksesta antaa täyteläisyyttä välittömästi. Polylaktaatti taas sen sijaan stimuloi kehossa pitkäaikaista kollageenin tuotantoa, millä on vaikutusta alueen kiinteänä pysymiseen. Hybriditäyteaine lyö siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla; volyymia ja kiinteyttä, joiden vaikutus kestää jopa yli kaksi vuotta.


Siinä missä rasvansiirrolla tehdyssä pyllyn kohotuksessa tarkoituksena on tuoda ainoastaan volyymia pakaroihin, on täyteainehoidolla tehdyssä toimenpiteessä mahdollista vaikuttaa volyyminpuutteen lisäksi myös moniin muihin vartalon ongelma-alueisiin. Body Filler-täyteainehoidolla voidaan sanansa mukaisesti lisätä volyymia pakaroihin, mutta myös tasoittaa esimerkiksi selluliittia, ihon epätasaisuutta ja/tai epäsymmetrisyyttä. Lisäksi hoidolla on mahdollista tasoittaa yleisemmin naisia häiritsevät lonkkakuopat eli ns. hip dips.


Yhteenvetona -- Täyteainehoidolla tehtävä BBL tarjoaa enemmän ratkaisuja vartalon eri ongelma-alueisiin, hoito on edullisempi ja toipuminen nopeampaa sekä riskit pienemmät verrattuna kirurgiseen toimenpiteeseen. Lisäksi hybriditäyteaineen ansiosta, hoito myös kiinteyttää, toisin kuin rasvansiirrolla tehty toimenpide, jonka tarkoituksena on ainoastaan kasvattaa volyymia.

_________________


HOIDON KULKU

Konsultaatio

Ensimmäinen askel on aina konsultaatio. Tämä on tilaisuus sinulle ja hoitajalle keskustella toiveistasi ja tavoitteistasi.

Haluatko lisää volyymiä pakaroihin? Haluatko tasoittaa selluliittia tai lonkkakuoppia

(hip dips)? Konsultaatiossa suunnitellaan tarkasti, miten hoito toteutetaan ja mikä on paras ratkaisu juuri sinulle.


Hoidon kulku

Itse hoito kestää noin 30-60 minuuttia, riippuen siitä, kuinka paljon täyteainetta tarvitaan. Hoito on lähes kivuton, sillä käytämme pinnallista puudutusta. Voit siis rentoutua ja odottaa upeita tuloksia.


Tulokset

Vaikka vaikutukset näkyvät heti, todellinen muutos näkyy parhaiten kahden-kolmen viikon kuluttua, kun mahdollinen kevyt turvotus on hävinnyt. Ja mikä parasta – tulokset kestävät jopa kaksi vuotta!


Hoitojen määrä

Hoitokertojen määrä riippuu täysin yksilöllisistä tarpeistasi ja tavoitteistasi. Hoitojen välillä tulee kuitenkin olla vähintään kaksi viikkoa.

_________________


BODY FILLER -HOIDON EDUT


Volyymin lisäys ja muotojen muokkaus:

Body filler -hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi pakaroiden ja lantion muotoiluun.

Voit saavuttaa halutun Brazilian Butt Lift -efektin ilman leikkausta!Ihon epätasaisuuden hoito:

Jos kärsit selluliitista tai rasvaimutoimenpiteiden aiheuttamista epätasaisuuksista, tämä hoito on sinulle. Vartalon täyteaineella saadaan tasoitettua iho merkittävästi.


Ei kirurgisia toimenpiteitä:

Body filler -hoito ei vaadi viiltoja tai yleisanestesiaa, joten arpia ei synny ja toipumisaika on huomattavasti lyhyempi verrattuna perinteisiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin.


Puhdas hyaluronihappo:

Mesoheal Body HA Filler sisältää puhdasta, stabiloitua hyaluronihappoa, joka ei sisällä eläinkomponentteja. Tämä minimoi allergisten reaktioiden riskin ja varmistaa turvallisen hoitokokemuksen.

_________________


Body Filler -hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat parantaa kehon muotoja ja ulkonäköä ilman suuria kirurgisia toimenpiteitä. Mesoheal Body HA Filler tarjoaa turvallisen, tehokkaan ja pitkäkestoisen ratkaisun, joka sopii kaikille, jotka haluavat luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen nopeasti ja kivuttomasti.

Voit varata ajan hoitoon tai halutessasi maksuttomaan konsultaatioon verkkosivujemme ajanvarauksen kautta.


Me autamme sinua saavuttamaan unelmiesi vartalon – ilman leikkausta!

23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page