TÄYTEAINEHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Iän myötä iho veltostuu ja kasvojen uurteet syvenevät ja samalla ihon kosteustasapaino heikkenee. Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja, antaa huulille täyteläisyyttä ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen.

Huulten muotoilu toteutetaan asiakkaan toiveita toteuttaen. Huulia voidaan täyttää, muotoilla tai kosteuttaa. Hoidolla on myös mahdollista korostaa ”amorin” kaarta, tasoittaa epäsymmetriaa ja nostaa suunpielet. Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Huulten hoidossa käytämme Restylane Kysse:ä. Tuote valitaan hoidon vaatimusten mukaan.

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.

Hoitajan kommentti: Huulien muotoilun jälkeen kannattaa pitää huulet kosteana (huulirasva, Bepanthen).

Iän myötä iho veltostuu ja kasvojen uurteet syvenevät ja samalla ihon kosteustasapaino heikkenee. Hyaluronihappo auttaa täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen. Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Tuote valitaan hoidon vaatimusten mukaan.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.

Hoitajan kommentti: Juonteiden täytön jälkeen pitää välttää meikkausta 6h.

Huipputrendikästä meillä ja maailmalla. Leuan muotoilulla saadaan -10 vuotta kasvoista sekä selkeä profiili.

Täyteaineen ja botuliinihoidon kombo, joka suunnitellaan henkilökohtaisten toiveisin mukaisesti. Hoidolla muotoillaan leuan linjaa ja profiilia, lopputulokset ovat yllättäneet kaikki odotukset. 

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.

Hoitajan kommentti: Hoidolla saadaan symmetriaa kasvoille.

Poskien muotoilulla saadaan korostettua poskipäitä, kohotettua alakasvoja, nasolabit pienenevät sekä ihon pienet juonteet tasoittuvat. Poskien muotoilu tuo ryhtiä koko kasvoihin! Poskien muotoilussa käytämme täyteläistä hyalorinihappoa, jonka vaikutus kestää jopa vuoden.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.

Hoitajan kommentti: Lopputuloksen huomaat heti ja tulokset paranevat vielä muutaman päivän kuluessa, suosittelen.

Iän myötä iho veltostuu ja rypistyy. samalla ihon kosteustasapaino heikkenee. Hyaluronihappo auttaa täyttämään kämmenselän juonteita ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi täyteaine saa aikaan nuorekkuutta lisäävän, kohottavan vaikutuksen. Täyteaineena käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Tuote valitaan hoidon vaatimusten mukaan.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.

Ohuen silmänympärysihon vuoksi ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Kyynelurien täyteainehoidolla häivytetään kuoppaisuutta ja näin ollen varjot silmien alta tasoittuvat. 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen 12h.