uutiskirje_banner1.png

TIETOA

MEISTÄ

kompilaatio2.jpg
arvostelu_facebook.png
arvostelu_google.png
arvostelu_phorest.png
NORDICSHAPE

Nordicshape on vuonna 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellista ja turvallisia esteettisiä ja kevytkirurgisia hoitoja, funktionaalisia terveyspalveluita sekä kosmetologin vaikuttavia hoitoja. Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme. Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka eettinen etiketti.

Arvojamme ovat:

Vastuullisuus - Huolehdimme asiakkaan tarpeista kokonaisvaltaisesti ja myymme vain niitä hoitoja ja toimenpiteitä, jotka todella koemme toimivan. Jokainen hoitamamme asiakkaamme on meille käyntikortti.

Laatu - Jokainen hoito ja toimenpide on yksilöllistä, sillä vaikutukset ovat jokaiselle erilaiset. Alustavan käyntikerran jälkeen asiakas pyydetään maksuttomaan kontrollikäyntiin, jolloin voimme korjata toimenpiteen symmetrisyyttä ja toteutusta – voit luottaa aina, että lopputulos on odotustesi veroinen.

Luotettavuus - Jokainen hoito noudattaa tarkkoja viranomaisten ja laitevalmistajien määräyksiä. Jokaisesta hoitosuunnitelmasta tehdään sopimus, joka toteutetaan asiakkaan tarpeita huomioiden. Ostaessasi hoidon voit luottaa, että se toteutetaan oikeilla, laadukkailla ja sovituilla aineilla ja menetelmillä.

Ystävällisyys - Nordicshapen henkilökunnan yhdessä valitsema arvo. Olemme toisillemme ystävällisiä, arvostamme ja tuemme toisiamme. Haluamme myös, että asiakkaan kokemus meillä on positiivinen ja iloinen. Rakastamme sitä työtä, mitä teemme, ja iso osa sen ansiota on ne asiakkaat, keitä pääsemme palvelemaan! <3

"Vastapäätäni istuu henkilö, jota en tunne, mutta hän tekee juuri sen mitä haluan, ottaa ohjat käsiinsä, kertoo mitä pitää tehdä ja miten, ei painosta. Olen myyty: myyty ammattitaidolle, tarkkanäköisyydelle ja olen luottavainen. Kannatti, sillä nyt hehkun ja silloin kun on osaava sekä sympaattinen tekijä, haluaisin antaa miljoona tähteä ja toitottaa sitä kaikille eteenpäin, koska oikeat tekijät ovat harvassa."

- Niina 2021 (Phorest)

"Upea, seesteinen miljöö ja palvelu. Johtava sairaanhoitaja Taina meni jo ensitapaamisella suosikkihenkilöideni kärkikymmenikköön. Ihana paikka ja ihanat ihmiset. Mikäli harkitset kahden palveluntarjoajan välillä, valitse Nordicshape."

- Birgit 2021 (Google)

"Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Toivotut tulokset taattuja ja aina tulee aina mukava fiilis käydessä. Voin suositella 100 %:sesti. Lisäksi klinikka on erittäin siisti ja käytetyt aineet ovat hyvin laadukkaita."

- Alisa 2021 (Facebook)