top of page
banner sisustus 2.jpg
nordicshape logo on frame.png

TIETOA MEISTÄ

arvostelu_google.png
arvostelu_facebook.png
arvostelu_phorest.png

Yhteensä yli 2500 arviointia

Nordicshape on vuonna 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Tarjoamme monipuolisia, tuloksellista sekä turvallisia esteettisiä ja kevytkirurgisia hoitoja, funktionaalisia terveyspalveluita sekä kosmetologin vaikuttavia hoitoja. Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme. 

Nordicshapella saat alan parhainta ammattitaitoa esteettisissä hoidoissa sekä yli 30 vuoden esteettisen kauneusalan kokemuksen. Taitoa ja osaamista tukee Nordicshapen henkilökunnan jatkuva alan koulutus ja asiantuntijaseminaarit. Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka moraalinen ja eettinen etiketti. Jokainen asiakas saa meiltä yksilöllisiä ja hoitosuunnitelman mukaisia hoitoja, jotka noudattavat Nordicshapen arvoja ja ajatuksia. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman luonnollinen lopputulos hoidoilla.

ARVOJAMME OVAT:

VASTUULLISUUS

Huolehdimme asiakkaan tarpeista kokonaisvaltaisesti ja myymme vain niitä hoitoja ja toimenpiteitä, jotka todella koemme toimivan ja sopivan asiakkaalle.

LAATU

Jokainen hoito on yksilöllinen, sillä vaikutukset ovat jokaiselle erilaiset.

 

Hoitoon kuuluu aina maksuton kontrollikäynti – voit luottaa, että lopputulos on odotustesi veroinen.

LUOTETTAVUUS

Jokainen hoito noudattaa tarkkoja viranomaisten ja laitevalmistajien määräyksiä.

Jokaisesta hoitosuunnitelmasta tehdään sopimus, joka toteutetaan asiakkaan tarpeita huomioiden. Ostaessasi hoidon voit luottaa, että se toteutetaan oikeilla, laadukkailla ja sovituilla aineilla ja menetelmillä.

YSTÄVÄLLISYYS

Olemme toisillemme ystävällisiä, arvostamme ja tuemme toisiamme.

 

Asiakkaan kokemus meillä on positiivinen ja iloinen. Rakastamme sitä työtä, mitä teemme – kiitos asiakkaidemme.

Tropical Leaves

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ

"Vastapäätäni istuu henkilö, jota en tunne, mutta hän tekee juuri sen mitä haluan, ottaa ohjat käsiinsä, kertoo mitä pitää tehdä ja miten, ei painosta. Olen myyty: myyty ammattitaidolle, tarkkanäköisyydelle ja olen luottavainen. Kannatti, sillä nyt hehkun ja silloin kun on osaava sekä sympaattinen tekijä, haluaisin antaa miljoona tähteä ja toitottaa sitä kaikille eteenpäin, koska oikeat tekijät ovat harvassa."
-Niina 2021 (Phorest)
bottom of page