TIETOA

MEISTÄ

kompilaatio2.jpg
Nordicshape henkilökunta, samuel rossi, taina heikkinen, minna angeria, jonna imponen, hanna timonen, olga lensu, päivi tylli, anja wirth, tarja waris, satu salo, kaarina krogerus, mia korpi
NORDICSHAPE

Nordicshape on 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia esteettisiä- ja kevytkirurgisia hoitoja, funktionaalisia terveyspalveluita sekä kosmetologin vaikuttavia hoitoja. Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme. Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka eettinen etiketti.

Arvojamme ovat:

Vastuullisuus - Huolehdimme asiakkaan tarpeista kokonaisvaltaisesti ja myymme vain niitä hoitoja ja toimenpiteitä, jotka todella koemme toimivan. Jokainen hoitamamme asiakkaamme on meille käyntikortti.

Laatu - Jokainen hoito ja toimenpide on yksilöllistä, jokaiselle vaikutukset ovat erilaiset. Alustavan käyntikerran jälkeen asiakas pyydetään maksuttomaan kontrollikäyntiin, jolloin voimme korjata toimenpiteen symmetrisyyttä ja toteutusta - voit luottaa aina että lopputulos on odotuksesi veroinen.

Luotettavuus - Jokainen hoito noudattaa tarkkoja viranomaisten ja laitevalmistajien määräyksiä, jokaisesta hoitosuunnitelmasta tehdään sopimus, joka toteutetaan asiakkaan tarpeita huomioiden. Ostaessasi hoidon, voit luottaa, että se toteutetaan oikeilla, laadukkailla ja sovituilla aineilla ja menetelmillä.

"Vastapäätäni istuu henkilö, jota en tunne, mutta hän tekee juuri sen mitä haluan, ottaa ohjat käsiinsä, kertoo mitä pitää tehdä ja miten, ei painosta. Olen myyty: myyty ammattitaidolle, tarkkanäköisyydelle ja olen luottavainen. Kannatti, sillä nyt hehkun ja silloin kun on osaava sekä sympaattinen tekijä, haluasin antaa miljoona tähteä ja toitottaa sitä kaikille eteenpäin, koska oikeat tekijät ovat harvassa. "

- Niina 2021 (Phorest)

fysioshape
kaarina krogerus logo
innovoice_logo.png
Exuviance logo
Restylane logo
melon logo

"Upea, seesteinen miljöö ja palvelu. Johtava sairaanhoitaja Taina meni jo ensitapaamisella suosikkihenkilöideni kärkikymmenikköön. Ihana paikka ja ihanat ihmiset. Mikäli harkitset kahden palveluntarjoajan välillä, valitse Nordicshape.."

- Birgit 2021 (Google)

"Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Toivotut tulokset taattuja ja aina tulee aina mukava fiilis käydessä. Voin suositella 100%:sesti. Lisäksi klinikka on erittäin siisti ja käytetyt aineet ovat hyvin laadukkaita."

- Alisa 2021 (Facebook)

stars5.png

Facebook 5/5 (35)

stars5.png

Google 5/5 (66)

Phorest 4,9/5 (618)

staff