TIETOA

MEISTÄ

Uskomme, että kauneus, terveys ja hyvinvointi kävelevät käsi kädessä." Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin

valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme "ulkoisesta kauneudesta sisäiseen hyvinvointiin”. 

Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka moraalinen- ja eettinen etiketti. Jokainen asiakas saa meiltä yksilöllisiä- ja hoitosuunnitelman mukaisia hoitoja, jotka noudattavat Nordicshapen arvoja ja ajatuksia. Tavoite hoidoilla on saada mahdollisimman luonnollinen tulos.

NORDICSHAPE

Nordicshape on syksyllä 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia esteettisiä- ja kevytkirurgisia hoitoja sekä kosmetologipalveluita. Palvelut perustuvat yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin ja käytössämme on tutkitut EU:n hyväksymät laadukkaat tuotteet. Nordicshape on perheyritys.

AMMATTITAITO

Nordicshapella saat alan parhainta ammattitaitoa hoidoissa sekä yli 30 vuoden esteettisen kauneusalan kokemuksen. Taitoa ja osaamista tukee Nordicshapen henkilökunnan jatkuva alan koulutus ja asiantuntijaseminaarit.

LAATU

Käytössämme on vain laadukkaimmat ja EU:n hyväksymät tuotteet ja laitteet. Kylmäteknologian, kuten Cryolipon toimittaa kotimainen yhtiö Cryotech Nordic. Crytoech Nordic klinikoita on meidän lisäksi Tukholmassa, Pariisissa ja New Yorkissa.

TYYTYVÄISYYS

Nordicshapen asiakastyytäväisyys on 99% (lähde: Phorest asiakastietojärjestelmä, Facebook, Google) Meillä jokainen asiakas saa yksilöllisen hoitosuunnitelman ja toteutuksen. Asiakaspalaute on yksi tärkeimmistä liiketoimintamme mittareista.

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs