TIETOA

MEISTÄ

NORDICSHAPE

Nordicshape on syksyllä 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia esteettisiä- ja kevytkirurgisia hoitoja, funktionaalisia terveys- sekä kosmetologin palveluita. Palvelut perustuvat yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin ja käytössämme on tutkitut EU:n hyväksymät laadukkaat tuotteet. Nordicshape on perheyritys.

"Uskomme, että kauneus, terveys ja hyvinvointi kävelevät käsi kädessä." Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin

valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme. Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka moraalinen- ja eettinen etiketti. Jokainen asiakas saa meiltä yksilöllisiä- ja hoitosuunnitelman mukaisia hoitoja, jotka noudattavat Nordicshapen arvoja ja ajatuksia. Tavoite hoidoilla on saada mahdollisimman luonnollinen tulos. 

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ

"Taina on täyttänyt huuliani jo useamman kerran, ja olen aina ollut super tyytyväinen saamaani palveluun! Taina kohtaa asiakkaansa arvostavasti ja haluaa tarkasti kuulla asiakkaan toiveet hoidon suhteen. Tainalla tiedän olevani hyvässä hoidossa, sillä Taina osaa asiantuntevasti kertoa käyttämistään tuotteista ja niiden sisällöstä. Vastuullista, ystävällistä ja asiakaskeskeistä palveluntuottajaa on ilo suositella! :)"

- Emmi 11.2.2021 (Phorest)

"Aivan ihanaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua! Todella ihana, rauhallinen, viihtyisä ja siisti miljöö. Olen ollut todella, todella tyytyväinen jokaisella käynnillä. Olen saanut enemmän kuin olisin osannut odottaa."

- Sari 2020 (Google)

"Professionals. More than professionals, if there is such a thing! Also; compassionate, kind, tactful, and above all Very skilled. Recommend highly!"

- Nina 2020 (Facebook)

Facebook 5/5 (31)

Google 5/5 (44)

Phorest 4,9/5 (370)

Esteettinen terveysklinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 7. krs