TIETOA

MEISTÄ

kompilaatio2.jpg
Nordicshape henkilökunta, samuel rossi, taina heikkinen, minna angeria, jonna imponen, hanna timonen, olga lensu, päivi tylli, anja wirth, tarja waris, satu salo, kaarina krogerus, mia korpi
NORDICSHAPE

Nordicshape on 2017 perustettu esteettinen terveysklinikka. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia esteettisiä- ja kevytkirurgisia hoitoja, funktionaalisia terveyspalveluita sekä kosmetologin vaikuttavia hoitoja. Nordicshapen toiminta perustuu vahvaan alan kokemukseen, oikeisiin tehtäviin valittuihin tekijöihin sekä arvoihimme. Menetelmiämme määrittävät viranomaisten määräykset, ammattilaisten ja maahantuojien suositukset sekä tarkka eettinen etiketti.

"Tainan osaavissa käsissä on aina turvallinen olo. Ja tulokset, jotka näkee joka päivä peilistä, ovat huikeat. Arvostan sitä, että Nordicshapin hoitovalikoima on laaja ja nykyaikainen. Saan juuri sitä, mitä tarvitsen ja silloin kun tarvitsen, joustavasti. Arvostan myös asiantuntijuutta ja sitä saan Tainalta. Kaikki onnistuu, aina. Arvostan myös kauniita tiloja ja ystävällisyyttä. Tunnen aina olevani tervetullut. Kiitokset. "

- Tuula 14.4.2021 (Phorest)

"Aivan ihanaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua! Todella ihana, rauhallinen, viihtyisä ja siisti miljöö. Olen ollut todella, todella tyytyväinen jokaisella käynnillä. Olen saanut enemmän kuin olisin osannut odottaa."

- Sari 2020 (Google)

"Professionals. More than professionals, if there is such a thing! Also; compassionate, kind, tactful, and above all Very skilled. Recommend highly!"

- Nina 2020 (Facebook)

fysioshape
kaarina krogerus logo
innovoice_logo.png
Exuviance logo
Restylane logo
melon logo
stars5.png

Facebook 5/5 (31)

stars5.png

Google 5/5 (50)

Phorest 4,9/5 (423)

staff