Tietoa meistä

Nordicshape yhdistää suomalaisen CTN:n huipputeknologian sekä erittäin pitkän esteettisen kauneudenhoidon ammattilaisuuden. Nordicshape tarjoaa monipuolisia, tuloksellisia ja turvallisia kevytkirurgisia hoitoja ja kosmetologipalveluita. 

Palvelu perustuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja käytössämme on tutkitut EU:n hyväksymät laadukkaat tuotteet. Haluamme toteuttaa korkealaatuista ja asiakaslähtöistä palvelua!

Uusi omistaja Taina Heikkinen on alansa huippuja injektiohoidoissa sekä kevytkirurgisissa laitehoidoissa jo yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Yhteistyökumppanimme

40 YEARS OF 

COMBINED EXPERIENCE WITH 

ADVANCED HIGH TECH SOLUTIONS

AND SYSTEM INTEGRATION

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). 
 

10 vuotta biotekniikkaa
 

PIHQA on suomalainen kuusenpihkaa sisältävä pihkavoide, joka tuo ikivanhan kansanperinteen nykypäivän ihmisen käyttöön. Yli 100 vuotta vanhalla perinnereseptillä valmistetun voiteen pihka on kerätty suomalaisista metsistä käsityönä.
 

Natural elegance

Supported by 20 years of clinical evidence

Suomessa INGLOT on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Inglot -liikkeissä on maailmalta tuttuun tapaan valtava valikoima värejä ja koostumuksia sekä apunasi liikkeessä ovat meikkaamisen ammattilaiset.

Taina Heikkinen

Johtava sairaanhoitaja / Omistaja

"Olen toiminut sairaanhoitajana esteettisellä alalla jo yli kaksikymmentä vuotta ja viimeiset kaksitoista niistä toiminut Siluetti Oy:ssa johtavana sairaanhoitajana. Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, erikoisalana leikkaussali- ja anestesiasairaanhoito, sekä useita kansainvälisiä koulutuksia esteettisiin hoitoihin mm. klinikkatyöskentelyä USA:ssa ja Englannissa Queen Elisabeth Hospitalissa. 

Minulla on erittäin pitkä tausta injektio- ja laitehoidoissa ja testamenttina siitä on minun tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja ystävät.

Oman yrityksen perustaminen on ollut jo kauan unelmani"

taina.heikkinen@nordicshape.fi

puh. 050 325 6122

Anna Heikkinen

Meikkaaja-maskeeraja / Partner

info@nordicshape.fi

puh. 09 - 547 4044

Maskeeraajan perustutkinto ja muutama vuosi meikkitaiteilijayrittäjänä

Samuel

Rossi

 

samuel.rossi@nordicshape.fi

puh. +358 44 744 2565

"Kaikki sopimuksiin ja markkinointiin liittyvät asiat minun kauttani -

ole yhteydessä!"

Toimitusjohtaja / Partner

Yhteystiedot

Panorama Tower 2. kerros -

Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

09 5474044

info@nordicshape.fi

Seuraa meitä

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

​© 2017 Esteettinen klinikka, Nordicshape 2844316-1