Verisuonimuutosten hoito

 

Verisuonimuutosten hoito

Nd: YAG -laserilla ja IPL-laitteella pystymme hoitamaan verisuonihäiriöitä kuten 

Couperosa - kasvojen punoitus

Couperosa / kasvojen punotus tyypillisenä esiintymispaikkana ovat poskipäät, nenä ja nenänpielet. suurin syy couperosaan on verisuonten seinämien heikkous, joka on usein perinnöllistä. Muita syitä ovat esimerkiksi liiallinen auringonotto, ihon paleltuminen, sairaudet, tupakointi ja alkoholi.

Hämähäkkiluomet

Hämähäkkiluomi muodostuu kirkkaanpunaisesta pienestä keskussuonesta ja säteittäisesti sen ympärille levittäytyvistä laajentuneista hiussuonista. Se esiintyy yleensä kasvoilla ja on yleinen kaikenikäisillä.

Pintaverisuonet

Kasvojen tai alaraajojen alueella risteilevät pinnalliset hiusverisuonet ovat yleisiä. Myös iän myötä tapahtuva ihon oheneminen lisää hiussuoniongelmia. Näitä ns. katkenneita verisuonia voi kuitenkin ilmaantua myös ilman erityistä syytä.

Tuliluomet ja hemanigioomat

Tuliluomi on synnynnäinen, ihon tasossa oleva hyvänlaatuinen verisuonikasvain. Luomen väri vaihtelee vaaleanpunaisesta voimakkaan tummanpunaiseen ja voi syventyä iän myötä. Raajan alueella oleva tuliluomi ei luonnollisesti ole yhtä häiritsevä kuin kasvoalueelle levittyvä.

Hemangioomat ovat ihosta koholla olevia kirkkaanpunaisia tai tummanpunaisia verisuonikasvaimia. Näitä ovat vastasyntyneillä yleiset mansikkaluomet (häviävät yleensä itsestään kouluikään mennessä) ja aikuisille iän myötä kehittyvät kirsikkaluomet. Pieniä hemangioomia voi helposti samankin hoitokäynnin aikana laseroida lukuisia.

Huulen verisuonilaajentumat

Mustikkahuuli eli huulikohju (venous lake) on hyvänlaatuinen tummansininen laskimolaajentuma. Se voi kehittyä huuleen kohdistuvan vamman tai vaurion seurauksena, mutta myös ilman edeltävää traumaa.

 

Hinnasto

Pieni verisuonimuutos esim. nenän hiussuonet

250€

Kasvojen alue sekä pienet verisuonimuutokset

420€

Jalkojen hiussuonet

alkaen 480€

Seuraa meitä

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

​© 2017 Esteettinen klinikka, Nordicshape 2844316-1