VERISUONIMUUTOSTEN

HOIDOT

VERISUONIMUUTOSTEN HOIDOT

Nd: YAG -laserilla ja IPL voimavalolla pystymme tehokkaasti hoitamaan alla lueteltuja verisuonimuutoksia:

KASVOJEN VERISUONIMUUTOKSET (COUPEROSA)

Couperosa / kasvojen punotuksen tyypillisenä esiintymispaikkana ovat poskipäät, nenä ja nenänpielet. Suurin syy couperosaan on verisuonten seinämien heikkous, joka on usein perinnöllistä. Muita syitä ovat esimerkiksi liiallinen auringonotto, ihon paleltuminen, tupakointi ja alkoholi.

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yksi viikko

KASVOJEN PIENET VERISUONIMUUTOKSET

HÄMÄHÄKKILUOMET

Hämähäkkiluomi muodostuu kirkkaanpunaisesta pienestä keskussuonesta ja säteittäisesti sen ympärille levittäytyvistä laajentuneista hiussuonista. Se esiintyy yleensä kasvoilla ja on yleinen kaikenikäisillä.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yksi viikko

PINTAVERISUONET

Kasvojen- tai alaraajojen alueella risteilevät pinnalliset hiusverisuonet ovat yleisiä. Myös iän myötä tapahtuva ihon oheneminen lisää hiussuoniongelmia. Näitä ns. katkenneita verisuonia voi kuitenkin ilmaantua myös ilman erityistä syytä. Tyypilliset esiintymisalueet ovat jaloissa.

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yksi viikko

TULILUOMET JA HEMANIGIOOMAT

Tuliluomi on synnynnäinen, ihon tasossa oleva hyvänlaatuinen verisuonikasvain. Luomen väri vaihtelee vaaleanpunaisesta voimakkaan tummanpunaiseen ja voi syventyä iän myötä. Raajan alueella oleva tuliluomi ei luonnollisesti ole yhtä häiritsevä kuin kasvoalueelle levittyvä.

Hemangioomat ovat ihosta koholla olevia kirkkaanpunaisia tai tummanpunaisia verisuonikasvaimia. Näitä ovat vastasyntyneillä yleiset mansikkaluomet (häviävät yleensä itsestään kouluikään mennessä) ja aikuisille iän myötä kehittyvät kirsikkaluomet. Pieniä hemangioomia voi helposti samankin hoitokäynnin aikana laseroida lukuisia.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yksi viikko

HUULEN VERISUONILAAJENTUMAT / HUULIKOHJU

Mustikkahuuli eli huulikohju (venous lake) on hyvänlaatuinen tummansininen laskimolaajentuma. Se voi kehittyä huuleen kohdistuvan vamman tai vaurion seurauksena, mutta myös ilman edeltävää traumaa.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yksi viikko

HOIDON HINTA

Kasvojen verisuonimuutokset

Kasvojen verisuonimuutokset (pieni)

Hämähäkkiluomet

Jalkojen pintaverisuonet (pieni alue)

Jalkojen pintaverisuonet (iso alue)

Tuliluomet ja Hemanigioomat

Huulen verisuonilaajentumat 

(Huulikohju)

420€

250€

250€

420€

520€

250€

250€

TIETOA HOIDOSTA

ALMA BEAUTY REJUVE 2019 Laser on yksi tehokkaimmista ja laadukkaimmista laitteista mitä alalta löytyy. Laitteella hoidetaan mm. verisuoni- ja pigmenttimuutoksia sekä karvanpoistoa

Esteettinen terveysklinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 7. krs