top of page
banner sisustus 1.jpg

VERISUONIMUUTOSTEN HOITO

Tehokasta ja tuloksellista hoitoa verisuonimuutoksiin

EROON VERISUONIMUUTOKSISTA

Verisuonet, varsinkin kookkaat ja tummat laskimot, saattavat kuultaa häiritsevästi ohuen ihon läpi. Niitä esiintyy erityisesti kasvojen alueella nenänpielissä tai jaloissa. Verisuonet voivat näyttäytyä punoittavana alueena (couperosana) ja pinnallisina verisuonina. Nd: YAG -laserilla ja IPL-voimavalolla pystymme tehokkaasti hoitamaan alla lueteltuja verisuonimuutoksia.

LASER COUPEROSAN HOITOON

Couperosan eli kasvojen punoituksen tyypillisenä esiintymispaikkana ovat poskipäät, nenä ja nenänpielet. Suurin syy couperosaan on verisuonten seinämien heikkous, joka on usein perinnöllistä. Muita syitä ovat esimerkiksi liiallinen auringonotto, ihon paleltuminen, tupakointi ja alkoholi.

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yhden viikon.

verisuonimuutos ennen-jälkeen
verisuonimuutos ennen-jälkeen

HÄMÄHÄKKILUOMET

Hämähäkkiluomi muodostuu kirkkaanpunaisesta pienestä keskussuonesta ja säteittäisesti sen ympärille levittäytyvistä laajentuneista hiussuonista. Se esiintyy yleensä kasvoilla ja on yleinen kaikenikäisillä.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yhden viikon.

HUULIKOHJU

Mustikkahuuli eli huulikohju (venous lake) on hyvänlaatuinen tummansininen laskimolaajentuma. Se voi kehittyä huuleen kohdistuvan vamman tai vaurion seurauksena, mutta myös ilman edeltävää traumaa.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yhden viikon.

PINTAVERISUONET

Kasvojen tai alaraajojen alueella risteilevät pinnalliset hiusverisuonet ovat yleisiä. Myös iän myötä tapahtuva ihon oheneminen lisää hiussuoniongelmia. Näitä ns. katkenneita verisuonia voi kuitenkin ilmaantua myös ilman erityistä syytä. Tyypilliset esiintymisalueet ovat jaloissa.

 

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yhden viikon.

verisuonet jaloissa

TULILUOMET JA HEMANGIOOMAT

Tuliluomi on synnynnäinen, ihon tasossa oleva hyvänlaatuinen verisuonikasvain. Luomen väri vaihtelee vaaleanpunaisesta voimakkaan tummanpunaiseen ja voi syventyä iän myötä. Raajan alueella oleva tuliluomi ei luonnollisesti ole yhtä häiritsevä kuin kasvoalueelle levittyvä.

Hemangioomat ovat ihosta koholla olevia kirkkaanpunaisia tai tummanpunaisia verisuonikasvaimia. Näitä ovat vastasyntyneillä yleiset mansikkaluomet (häviävät yleensä itsestään kouluikään mennessä) ja aikuisille iän myötä kehittyvät kirsikkaluomet. Pieniä hemangioomia voi helposti samankin hoitokäynnin aikana laseroida lukuisia.

Hoito kestää 30 min ja toipuminen noin yhden viikon.

TIETOA LASERISTA

ALMA BEAUTY REJUVE 2019 -laser on yksi tehokkaimmista ja laadukkaimmista laitteista mitä alalta löytyy. Laitteella hoidetaan muun muassa verisuoni- ja pigmenttimuutoksia sekä karvanpoistoa.

almarejuve.png

HOIDON HINTA

Kasvojen verisuonimuutokset

Kasvojen verisuonimuutokset (pieni)

Hämähäkkiluomet

Jalkojen pintaverisuonet (pieni alue)

Jalkojen pintaverisuonet (iso alue)

Tuliluomet ja hemanigioomat

Huulikohju

420 €

250 €


250 €


420 €

520 €

250 €

250 €

HUOM. Jos haluat varata ajan verisuonilaserin konsultaatioon, valitse ajanvarauksesta verisuonilaser-konsultaatio tai klikkaa alla olevaa linkkiä.

bottom of page