CRYOHOIDOT

CRYOHOITO HIUSTEN LÄHTÖÖN

XCryon paikallisella kylmähoidolla voimme aktivoida hiusten kasvua alueilla, jossa hius on ohentunut. Selkeitä tuloksia alkaa näkyä noin 6-8 kerran jälkeen. Tule ilmaiseen konsultaatioon selvittämään, sopiiko hoito sinulle.

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon vaikutuksen kesto: 3-4 viikkoa

HOIDON HINTA

xcryo

KIPUHOITOA XCRYOLLA

CryoPen on tarkka ja edullinen paikallinen kylmähoito, jonka avulla pääset eroon varsiluomista, pienistä maksaläiskistä sekä rasvaluomista vartalon ja kasvojen alueella. Hoito on nopea ja lähes kivuton. Käsitelty alue turpoaa ja on herkkä noin kolme päivää. Tämän jälkeen alue näyttää melko samalta, kuin käsittelyyn tullessa, mutta pian sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi lähtee, niin lähtee jäädytetty aluekin.

EROON PIENISTÄ IHOMUUTOKSISTA CRYOPENILLÄ

Kertakäynti 

Sarjakortti x8

40 €

288 €

CryoPen 1-5 muutosta 

CryoPen yli 5 muutosta

100 €

150 €

HOIDON HINTA

XCryo tarjoaa kivunlievitystä paikallisen kylmähoidon avulla. Uuden teknologian avulla kohdistamme jopa -45 asteista kylmää suoraan kipualueelle. Paikallinen huippukylmähoito on tehokas apu mm. kivunlievitykseen, turvotuksen hoitoon, nivelsiteiden venähdysvammoissa ja mustelmiin, tavallisiin rasitusvammoihin kuten hyppääjän polveen, juoksijan polveen, osgood slatteriin, tennis- ja golfkyynärpäähän, penikkatautiin sekä olkapään alueen kipuihin. Huippukylmähoito soveltuu myös iho sairauksien hoitoon kuten ihottuman hoitoon (psoriasis, atooppinen iho). 

Hoidon kesto 30 min

Hoidon vaikutuksen kesto 3-4 viikkoa

HOIDON HINTA

Kertakäynti

Sarjakortti x8

40 €

288 €