CRYOHOIDOT

CRYOHOITO HUISTEN LÄHTÖÖN

xcryo

XCryon paikallisella kylmähoidolla voimme aktivoida hiusten kasvua alueilla, jossa hius on ohentunut. Selkeitä tuloksia noin 6-8 kerran jälkeen. Tule ilmaiseen konsultaatioon selvittämään sopiiko hoito sinulle.

Hoidon kesto 30min

Hoidon vaikutuksen kesto 3-4vko

Kertakäynti 40€

Sarjakortti x8 288€

XCryo tarjoaa kivunlievitystä paikallisen kylmähoidon avulla. Uuden teknologian avulla kohdistamme jopa -45 asteista kylmää suoraan kipualueelle. Paikallinen huippukylmähoito on tehokas apu mm. kivunlievitykseen, turvotuksen hoitoon, nivelsiteiden venähdysvammoissa ja mustelmiin. Tavalliset rasitusvammat kuten hyppääjän polvi, juoksijan polvi, osgood slatter, tennis- ja golfkyynärpää, penikkatauti, olkapään alueen kivut. Huippukylmähoito soveltuu myös iho sairauksien hoitoon kuten ihottuman hoitoon (psoriasis, atooppinen iho) 

Hoidon kesto 30min

Hoidon vaikutuksen kesto 3-4vko

KIPUHOITO

CryoPen on tarkka edullinen paikallinen kylmähoito, jonka avulla pääset eroon varsiluomista, pienistä maksaläiskistä ja rasvaluomista vartalon ja kasvojen alueella. Hoiton on nopea ja lähes kivuton, käsitelty alue turpoaa ja on herkkä noin kolme päivää. Tämän jälkeen alue näyttää melko samalta, kuin käsittelyyn tullessa, mutta pian sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi lähtee, niin lähtee jäädytetty aluekin.

CryoPen 1-5 muutosta

Hoidon hinta 100€

CryoPen  yli 5 muutosta

Hoidon hinta 150€

CRYOPEN | EROON PIENISTÄ IHOMUUTOKSISTA

Kertakäynti 40€

Sarjakortti x8 288€