top of page
banner sisustus 1.jpg

CRYOHOIDOT

Tehokasta hoitoa moneen ongelmaan kylmähoidolla

CRYOHOITO HIUSTENLÄHTÖÖN

XCryon paikallisella kylmähoidolla voimme aktivoida hiusten kasvua alueilla, jossa hius on ohentunut. Selkeitä tuloksia alkaa näkyä noin 6-8 kerran jälkeen. Tule ilmaiseen konsultaatioon selvittämään, sopiiko hoito sinulle.

Hoidon kesto: 30 min.

Hoidon vaikutuksen kesto: 3-4 viikkoa

HOIDON HINTA

Kertakäynti

45 €

CryoPen on tarkka ja edullinen paikallinen kylmähoito, jonka avulla pääset eroon varsiluomista, pienistä maksaläiskistä sekä rasvaluomista vartalon ja kasvojen alueella. Hoito on nopea ja lähes kivuton.

 

Käsitelty alue turpoaa ja on herkkä noin kolme päivää. Tämän jälkeen alue näyttää melko samalta, kuin käsittelyyn tullessa, mutta pian sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi lähtee, niin lähtee jäädytetty aluekin.

EROON PIENISTÄ IHOMUUTOKSISTA CRYOPENILLÄ

xcryo

HOIDON HINTA

CryoPen 1-5 muutosta (1 hoitokerta)

CryoPen yli 5 muutosta (1 hoitokerta)

150 €

200 €

KIPUHOITOA XCRYOLLA

XCryo tarjoaa kivunlievitystä paikallisen kylmähoidon avulla. Uuden teknologian avulla kohdistamme jopa -45 asteista kylmää suoraan kipualueelle. Paikallinen huippukylmähoito on tehokas apu mm. kivunlievitykseen, turvotuksen hoitoon, nivelsiteiden venähdysvammoissa ja mustelmiin, tavallisiin rasitusvammoihin kuten hyppääjän polveen, juoksijan polveen, osgood slatteriin, tennis- ja golfkyynärpäähän, penikkatautiin sekä olkapään alueen kipuihin. Huippukylmähoito soveltuu myös iho sairauksien hoitoon kuten ihottuman hoitoon (psoriasis, atooppinen iho). 

Hoidon kesto: 30 min.

Hoidon vaikutuksen kesto: 3-4 viikkoa

HOIDON HINTA

Kertakäynti

45 €

bottom of page