TERVEYS- JA 

HYVINVOINTIPALVELUT

FUNKTIONAALISEN TERVEYDEN PALVELUT

Funktionaalisen lääketieteen tarkoitus on ratkaista sairauksien ja niiden oireiden taustaa ja tarjota korjaavaa tai ennaltaehkäisevää hoitoa ja tietoa. Nordicshape pyrkii tarjoamaan asiakkailleen monipuolista ja kokonaisvaltaista palvelua parantamaan ulkonäköä sekä hyvinvointia.

Perehdy huippuammattilaisen Satu Salon kanssa, kuinka voit saada apua kipuihin ja vaivoihin sekä saada tukea kuntoutukseen erilaisen liikeharjoittelun ja lihashuollon avulla. Saat kallisarvoista tietoa, kuinka saat muokattua vartalosi linjakkaaksi ja kauniiksi yhdistämällä voimaharjoittelun ja sinulle sopivan ruokavalion!

Vaivaako sinua iho-ongelmat, univaikeudet tai vatsasi toiminta. Selvittämällä sisäiset ravinto-arvosi erittäin tarkalla tutkimuksella sekä erikoissairaanhoitaja ja health specialist Kaarina Krogeruksen kattavalla konsultaatiolla, pääset eroon vaivastasi. Lähes kaikki vaivat on pohjimmiltaan biokemiallisia, joihin voidaan vaikuttaa korjaamalla sinulle oikeanlainen ruokavalio. Mahdollisuus myös mikrobiomi- ja rasvahappotestiin.

Maailmanlaajuisesti huippusuosittu hoitomuoto kasvattamaan itsetuntoa, muuttamaan stressin voimavaraksi, kehittää emotionaalista vahvuutta ja ketteryyttä sekä paljon muuta. Varaa aikasi alan parhaimman Mia Korven kanssa. Valmennuksen avulla saat työkaluja, joiden avulla voit ohjata mieltäsi ja kehoasi ja tehdä viisaita elämänstrategioita menestyksekkäästi ja keskittyneesti.

Täyteaine poistetaan sulattamalla se hyaluronidaasi (Hylase™) nimisellä erikoislupavalmisteella. Hoidon toteutus tapahtuu aina asiaan perehtyneen lääkärin toimesta. Harvemmin täyteaine tulee poistaa kirurgisesti, joka on myös mahdollista.

Fysioterapialla pyrimme parantamaan ja ylläpitämään asiakkaiden terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä elämänlaatua. Fysioterapiasta saat apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten mm. selkäkipuun, niskakipuun, olkapääkipuun, polvikipuun jne.

Ravinto-oppaan tarkoitus on ohjata sinua terveellisempään ruokavalioon ja sitä mukaan haluttuihin lopputuloksiin. Onnistunut lopputulos on parempi unen laatu, terveellisen painon saavuttaminen, parempi jaksaminen ja keskittyminen sekä sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisy. Suunnitelman pituus on kuusi (6) viikkoa.

Esteettinen terveysklinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 7. krs