TERVEYS- JA 

HYVINVOINTIPALVELUT

FUNKTIONAALISEN TERVEYDEN PALVELUT

Funktionaalisen lääketieteen tarkoitus on ratkaista sairauksien ja niiden oireiden taustaa sekä tarjota korjaavaa tai ennaltaehkäisevää hoitoa ja tietoa. Nordicshape pyrkii tarjoamaan asiakkailleen monipuolista ja kokonaisvaltaista palvelua sekä ulkonäön että hyvinvoinnin parantamiseksi.

Täyteaine poistetaan sulattamalla se hyaluronidaasi (Hylase™) -nimisellä erikoislupavalmisteella. Hoidon toteutus tapahtuu aina asiaan perehtyneen lääkärin toimesta. Harvemmin täyteaine tulee poistaa kirurgisesti, joka on myös mahdollista.

Se voi olla lihasperäistä kiristelyä ilman, että hampaat sahautuvat toisiinsa. Toisaalta se voi olla hyvin voimakasta ja äänekästä narskuttelua. Hampaiden narskuttelu voi aiheuttaa myös päänsärkyä ja lihasjumeja kasvojen, niskan ja muun yläkropan alueelle.

Migreeni on varsin yleinen päänsärkykohtauksia aiheuttava sairaus, joka esiintyy joka kymmenellä ihmisellä, useimmiten naisilla. Migreenin aiheuttaa yleisimmin ulkoinen tekijä, kuten stressi, unen puute, kirkas valo tai alkoholi. Nordicshapen erikoislääkäri voi määrätä botoxia migreenin hoitoon.

Liikahikoilulla voi olla suuri vaikutus ihmisen itsetuntoon ja jokapäiväiseen elämään. Hikoilu voi myös olla häiritsevää tai haitallista kuumalla kelillä tai kuntoilun ja liikunnan jälkeen. Botuliinilla on mahdollista estää hikoileminen eri alueilta, kuten kainaloista tai otsasta tai hiusrajasta. 

hoitaja2.png