top of page
banner sisustus 1.jpg

MIKRONEULAUS BY DERMAPEN 4

Ihon luonnollinen korjausprosessi

LUONNOLLISTA KORJAUSTA MONIIN IHO-ONGELMIIN

Dermapen 4 -mikroneulaushoito on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80 % tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Hoidossa käytettävät aineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä tukevat ihon uudistumista. Dermapen 4 on 104 % nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

Mikroneulaus edistää ihon uudistumista ja tukee kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. Dermapen 4 -hoidolla hoidetaan monipuolisesti erilaisia ihon ongelmia, kuten erilaisia arpia, ihon epäpuhtauksia, ihohuokoskokoa ja ihon rakenteellisia ongelmia, couperosaa, rosaceaa, pigmenttimuutoksia sekä ikääntymisen merkkejä. Mikroneulauksella hoidetaan myös tehokkaasti hiuspohjan ongelmia, kuten hiustenlähtöä ja -ohenemista sekä alopeciaa.

Nordicshapen valikoimaan kuuluu Dermapen- sekä SkinCeuticals-mikroneulaus. Molemmat hoidot tehdään Dermapen 4 -laitteella, mutta hoidoissa käytetään eri tuotteita – Dermapenin mikroneulauksessa käytetään Dermaceuticalsin tuotteita ja SkinCeuticalsin hoidossa taas SkinCeuticalsin tuotteita.

USEIN KYSYTTYÄ MIKRONEULAUSHOIDOSTA

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan hoidettaessa ikääntyvää ihoa, aknearpia, raskausarpia? (yleisohje)

• Elvyttävä hoito: 3-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

• Aknearvet: 4-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

• Raskausarvet: 4-8 hoitokerta 6-8 viikon välein

• Hyperpigmentaatio: 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein

• Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana, 1 hoito/2-3 viikon välein

Onko hoito kivulias?

Dermapen 4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi, kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.

Miten valmistella iho ennen Dermapen 4 -hoitoa?

Maksimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään hoitajasi sinulle suosittelemia Dp Dermaceuticals -kotihoitotuotteita 2-3 viikkoa ennen ja jälkeen Dermapen 4 -hoidon.

Miten pian täyteaineiden laiton jälkeen voidaan tehdä Dermapen-hoito?

Kerrothan aina hoitajallesi jos suunnittelet käyväsi tai olet käynyt täyteainehoidoissa. Ei ole olemassa kliinisiä todisteita, etteikö mikroneulaushoitoa Dermapen 4 -laitteella voisi tehdä välittömästi ennen tai jälkeen toimenpiteen.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, varsinkin jos hoitojaksoosi yhdistetään suositellut Dp Dermaceuticals -kotihoitotuotteet.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Dp Dermaceuticals Cover RecoverTM suojaa ja hoitaa ihoa sekä peittää punoitusta heti hoidon jälkeen.

dermapen.png
käsimalli.png

HOIDON HINTA

Dermapen-mikroneulaus | Kasvot ja kaula

SkinCeuticals-mikroneulaus | Kasvot ja kaula

Dermapen-mikroneulaus | Kasvot, kaula ja dekoltee

SkinCeuticals-mikroneulaus | Kasvot, kaula ja dekoltee

Dermapen-mikroneulaus-hoitosarja (3 hoitokertaa) |
Kasvot ja kaula


SkinCeuticals-mikroneulaus-hoitosarja (3 hoitokertaa) | Kasvot ja kaula

​Dermapen Über Pro Peel | Kemiallinen kuorinta

​Dermapen Über Pro Peel | Kemiallinen kuorinta
Hoitosarja x 3

250 €

250 €

270 €

270 €

680 €

680 €55 €

135 €

bottom of page