top of page
banner sisustus 1.jpg

IHOBOTULIINI

Ihonhoidollista botuliinihoitoa

TASAINEN JA HYVINVOIVA IHO BOTULIINILLA

Maailmalla trendaava 'Skin Botox' tai 'mesobotox' eli ihobotuliini nyt Nordicshapella! Hoito on suosittu tulostensa ansiosta: lopputuloksena on tasainen ja lasimainen (glass skin) iho.

Botuliini on tunnettu hoito juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen, mutta botuliinitoksiinilla on myös ihonhoidollisia vaikutuksia varsinkin ihohuokosiin. Ihonhoidollisessa botuliinihoidossa ihohuokoset supistuvat ja ihosta tulee kirkkaampi sekä hyvin hienot juonteet tasoittuvat.

Hoidolla on myös terveydellinen hyötypuoli: se voi estää epäpuhtauksien syntymisen, sillä hoito vaikuttaa myös hiki- ja talirauhasiin. Kun huokoset pienentyvät hoidon ansiosta, talin muodostuminen lakkaa.

 

Hoito toteutetaan pinnallisemmin sekä laimennetummin kuin tavanomainen botuliinihoito, ja se injisoidaan lihasten sijaan ihon ulompiin kerroksiin nostattaen ihoa.

Hoidon vaikutukset näkyvät lähes heti hoidon jälkeen, mutta viimeistään kahden viikon kuluttua hoidosta. Tulokset kestävät tavanomaisen botuliinihoidon verran eli noin 3-6 kuukautta.

Kestävimpiin tuloksiin suosittelemme yhdistelmähoitoa: ihobotuliini yhdistettynä fraktionaaliseen laserkuorintaan sekä mikroneulaukseen stimuloi pitkäkestoista kollageenia ja tasoittaa ryppyjä.

Varaa oma aikasi suoraan ihobotuliiniin tai jos kiinnostuit yhdistelmähoidosta, voit varata ajan esteettisen sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa laadimme sinun ihollesi sopivan, kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman.

_DSC8090.jpg
dc003599-78ce-499c-93b2-741a61d428ab.JPG

HOIDON HINTA

Kasvot

alk. 245 €

bottom of page