top of page

ONLINE ARVIOINNIT / KOKEMUKSIA

facebook arviointeja.png

"Laadukas , ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Modernit laitteet ja hoidot uusinta uutta ! Suosittelen lämpimästi"

google arviointeja.png

"Aivan ihanaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua! Todella ihana, rauhallinen, viihtyisä ja siisti miljöö. Olen ollut todella, todella tyytyväinen jokaisella käynnillä. Olen saanut enemmän kuin olisin osannut odottaa."

phorest arviointi.png

"Kokeneissa käsissä on ihana olla. Lisäksi sain uusia hoitoja. Iho näyttää todella hyvältä.
Kiitos:)"

facebook arviointeja.png

"Kiitos aivan täydellisistä huulista! Mukava tekijä, ja hän sai tuntemaan että turvallisissa ja osaavissa käsissä ollaan! Tulen ehdottomasti uudestaan!"

facebook arviointeja.png

"Ammattitaito tässä klinikalla huipussaan. Miellyttävä ilmapiiri ja asiakasta kuunnellaan. Harvoin on tämän tasoisia klinikoita tarjolla normaalipalkkaisille ihmisille. Suosittelen lämpimästi!"

google arviointeja.png

"Magic happens EVERY time. Anja really cares about her customer and what a customer service!! Big Thank You!."

phorest arviointi.png

"Aivan ihanaa palvelua ja kiva kun selitettiin kokoajan mitä tehdään ja kysyttiin minunkin mielipidettäni. Loistavaa jälkeä!"

facebook arviointeja.png

"Professionals. More than professionals, if there is such a thing! Also; compassionate, kind, tactful, and above all Very skilled. Recommend highly!"

phorest arviointi.png

"Minulle kerrottiin selkeästi, mitä ollaan tekemässä. Se loi turvallisuuden tunteen ja luotin täysin, että olen ammattitaitoisissa käsissä. Ilmapiiri oli erittäin lämmin, avoin ja ystävällinen. Suosittelen!"

google arviointeja.png

"Mukava rauhallinen paikka ja miellyttävät hoidot. Ainoa miinus että on Leppävaarassa, pitäisi olla Hesassa"

phorest arviointi.png

"Oli iloinen yllätys löytää teidän yrityksenne. Ystävällistä palvelua jo konsultaatiosta alkaen, ammatillista tietoa ja taitoa käynnillä hoitolassa ja tulos laserhoidosta hämmästyttävän hyvä. Suosittelen. "

phorest arviointi.png

"Olen 100% tyytyväinen ammattitaitoonne ja  yksilölliseen sekä monipuolisiin hoitoihin kauniissa salongissanne! Hoitolastanne poistuessa on hymy huulilla ja askel keveä❣️"

facebook arviointeja.png

"Johtava sairaanhoitaja Taina Heikkinen on huippu " pistäjä ". Hoitola on raikas ja moderni monialaisine palveluineen. Vahva suositus..."

google arviointeja.png

"Ammattitaitoinen palvelu. Jäi hyvä fiilis, kauneuteen liittyvissä asioissa pitää olla täysi luotto paikkaan, sellainen tuli jo heti ensikättelyssä. Suosittelen lämpimästi!"

phorest arviointi.png

"Aivan ihanan oloinen paikka tunnelmaltaan. Kävin konsultaatiossa ja minulle tuli keskustelusta erittäin hyvä mieli, ja olo että teillä tiedetään mitä tehdään. Hieno meininki!"

facebook arviointeja.png

"Olen käynyt nyt 3 kertaa laser karvanpoistossa Hannalla ja huomasin vaikutuksen jo ensimmäisen käynnin jälkeen! Päätin toisella käynnillä tehdä hoidon vielä bikinialueellekin samalla sillä innostuin tuloksista. Kliniikassa on ihana sisustus ja lämmin tunnelma, ja Hannan hoidossa on aina turvallinen ja rento fiilis. Hinnat ovat myös järkevät. Suosittelen kaikille lämpimästi!"

google arviointeja.png

"Tämä oli minulle ensikosketus esteettisten hoitojen maailmaan, ja kyllä kannatti. Paikan viihtyisyys ja keskeinen sijainti sekä Tainan ammattitaito ja huomaavaisuus tekivät kokemuksesta suorastaan nautinnollisen, vaikka hoidot itsessään olivatkin hieman kivuliaita. Täysin varauksetta voin suositella Nordic Shapea ja tulen varmasti uudelleen."

google arviointeja.png

"Upea paikka ja mahtava palvelu! Ihana olo antaa itsensä ammattilaisen käsiin. 10/10!"

phorest arviointi.png

"Tämä on ammattitaitoa parhaimmillaan. Uskomatonta, mitä laadukkaat aineet ja viimeisin teknologia tekevätkään Ikääntyvälle iholle kun hoidon tekee ammattilainen.  Sinne jäi 10 vuotta.. tätä lisää! 
The magic happens ❤️"

bottom of page