top of page
banner sisustus 1.jpg

LENISNA-KIINTEYTYSHOITO VARTALOLLE

Vartalon kiinteytystä pistoshoidolla

KIINTEYTTÄ VARTALOLLE ILMAN KIRURGIAA

Lenisna-kiinteytyshoito vartalolle antaa kiinteyttä hoidetulle alueelle – kivuttomasti ilman kirurgiaa. Hoito sopii kaikille täysi-ikäisille, ja sillä voidaan hoitaa monia eri ongelmakohtia, kuten puolieroja sekä ihon löysyyttä ja epätasaisuutta esim. reisissä tai käsivarsissa. Hoidolla voidaan myös tasoittaa pakaroita, jolloin päästään eroon muun muassa selluliitista tai lonkkakuopista.

Hoidossa käytettävä Lenisna on injektoitava sekoitus hyaluronihappoa ja PDLLA:a (polylaktaattia). Tämä hybriditäyteaine on täydellinen työkalu saavuttamaan täyteläisen pyöreät ja kiinteät pakarat.

P

Polylaktaatti ja hyaluronihappoyhdiste toimii pidemmällä aikavälillä tuottaen kollageenia, mikä edesauttaa hoidettua aluetta pysymään kiinteänä yli kaksi vuotta.

TIETOA LENISNA-HOIDOSTA

KONSULTAATIO

Hoito aloitetaan konsultaatiolla, jonka aikana selvitetään asiakkaan toiveet ja suunnitellaan hoidon toteutus. Konsultaatiossa käydään läpi, halutaanko ihoon kiinteyttä tai esim. eroon selluliitista tai lonkkakuopista. Hoidon voi toteuttaa heti konsultaation jälkeen.

HOIDON KULKU

Hoidon toteuttamiseen menee noin 30 minuuttia. Hoidon aikana pakaroihin injektoidaan 1-2 ampullia per puoli. Injektion jälkeen aluetta hierotaan, jotta aine leviää tasaisesti. Hoito on täysin kivuton – ainoastaan hieronta saattaa tuntua epämukavalta.

TULOKSET

Vaikutuksen näkee välittömästi, mutta todellinen muutos näkyy vasta noin kuuden viikon kuluttua, kun polylaktaatti on aktivoinut ja kiinteyttänyt kudoksen. Tulokset kestävät yli kaksi vuotta. Tutkimuksen mukaan 54 asiakkaasta 100 % oli tyytyväisiä tulokseen 24 viikon kuluttua ja 88,7 % tyytyväisiä vielä 48 viikon kuluttua.

HOITOJEN MÄÄRÄ

Suositeltu hoitojen määrä on 6-8 ampullia. Kerralla voimme injektoida 2-4 ampullia, joten toivottujen tulosten saavuttaminen vaatii kaksi tai kolme hoitokertaa. Hoitokertojen välissä on oltava vähintään kuusi viikkoa.

_DSC7396.jpg
lenisna.png

MITEN HOITO TOTEUTETAAN?

Katso video alta:

TULOKSIA:

Nordicshape BBL-artikkelikuva 3.jpg
BBL 2.png
Nordicshape BBL-artikkelikuva 2.jpg
lenisna allit.jpeg

HOIDON HINTA

Yksi (1) ampulli
esim. Allit, vatsa, kasvot

Kaksi (2) ampullia
esim. Reidet, pakarat

Neljä (4) ampullia

480 €


 920 €


1800 €

LENISNAN OMINAISUUDET

Maailman ainut hybridikaava (PDLLA + HA)

Teho ja turvallisuus vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa

Vaikutuksen kesto yli 2 vuotta viimeisestä hoidosta

Välitön vaikutus hyaluronihapon ansiosta

Turvallisuus: FDA- ja CE-sertifikaatit polylaktaattihapolle

Patentit ja omat kliiniset tutkimukset

Hiukkaskoko 50-60 mikronia

✓ Toimenpiteen mukavuus: Pistos aiheuttaa toimeenpiteen jälkeen epämukavuutta alueelle

_DSC7383_edited.jpg
bottom of page