top of page
banner sisustus 1.jpg

PRP-PLASMAHOITO

Uudistumista ja korjausta omalla plasmalla

IHMEHOITO MONEEN ONGELMAAN

PRP-hoito (platalet-rich plasma eli runsasverihiutaleinen plasma) on hyvin monipuolinen hoito, koska sillä voidaan hoitaa todella monia eri ongelmakohtia eri puolilla kehoa. Hoitoa voidaan pitää tehokkaana nuorentamismenetelmänä, koska se saa aikaan kollageenin tuotantoa ihossa.

 

Verihiutaleet ovat avainasemassa sekä kovien että pehmytkudosten korjausmekanismeissa niistä saatavien kasvutekijöiden johdosta, jotka puolestaan edesauttavat kantasolujen migraatiota, erilaistumista ja lisääntymistä sekä kudosten parantamista – tutkitusti. Verihiutaleet konsentroidaan asiakkaan omasta verestä. 

 

Plasma sisältää monia solujen selviytymiselle välttämättömiä tekijöitä, kuten ravinteita, vitamiineja, hormoneja, elektrolyyttejä, kasvutekijöitä ja proteiineja.

IMG_6350_edited.jpg

MITEN PRP-HOITO TEHDÄÄN?

PRP-injektiohoidossa käytetään asiakkaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot ovat epätodennäköisiä. Hoidon alussa otetaan verinäyte, jonka jälkeen näyte asetetaan erottelulaitteeseen eli sentrifugiin. Sentrifugissa verestä saadaan eroteltua hoidossa käytettävät kasvutekijät (plasma).

 

Kasvutekijät injektoidaan hoidettavalle alueelle ihon alle, erityistä hoitoa vaativille alueille käynnistämään kehon omat uusiutumisprosessit. Kasvutekijät aktivoivat esim. hiustenkasvua, silloin kun hoidettavana alueena on päänahka tai parta.

verinäyte.png

Verinäytteen otto

plasman erottelu.png

Sentrifugiointi

plasman erottelu 2.png

Plasman erottelu

valmis hoitoon.png

Kasvutekijöiden injisointi

PRP-HOITO VÄHENTÄÄ HIUSTENLÄHTÖÄ

Yleisin kaljuuntumisen syy on Androgeeninen Alopecia. Se johtuu hormonaalisesta epätasapainosta, ravinteiden puutteesta tai sairauksista. Perinteiset hoitomuodot eivät tuo tarpeeksi vastinetta tähän kaljuuntumiseen. Toinen yleinen kaljuuntumisongelma on Alopecia Areata. Se on harvinaisempi autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa alueellista kaljuuntumista.

 

PRP-hoidot ovat osoittautuneet tehokkaiksi hoidoiksi molempiin kaljuuntumismuotoihin.

 

Kaljuuntumishoidoissa hoidot tehdään aina sarjahoitona. Usein kolme hoitokertaa riittää, mutta tulokset ovat toki yksilöllisiä.

TEHOA PLASMAAN HYALURONIHAPOLLA

PRP-hoitoa voidaan tehostaa hyaluronihapolla. Hyaluronihappo on avainasemassa oleva molekyyli ihon kosteuttamisessa, koska sillä on ainutlaatuinen ominaisuus sitoa vettä itseensä ja luoda volyymia.

 

Hyaluronihappo yhdessä PRP:n kanssa näyttää tutkitusti parantavan useiden plasman sisältämien molekyylien aktiivisuutta stimuloiden solujen migraatiota ja lisääntymistä. PRP:n ja hyaluronihapon yhdistelmän avulla muotoilu onnistuu paremmin sekä se nopeuttaa solujen uusiutumista, mikä tekee tästä yhdistelmästä oikean välineen ihon kosteuttamiseen. Hoito parantaa merkittävästi ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon sävyä ja sekä parantaa sen laatua.

hiustenlähtö.png

MITÄ KAIKKEA PRP:LLÄ VOIDAAN HOITAA?

PRP-hoidolla voidaan hoitaa todella monia ongelmakohtia, kuten:

kaljuuntuminen

juonteet ja rypyt

aknearvet ja arvet

tummat silmänaluset

veltostunut iho

parran kasvu

urheiluvammat, kuten jänne- ja nivelvammat sekä lihasvauriot

✓ haavat

✓ palovammat.

HOIDON HINTA

Yksi (1) putki

Yksi (1) putki + hyaluronihappo

Kaksi (2) putkea

Kaksi (2) putkea + hyaluronihappo

Kolme (3) putkea

Kolme (3) putkea + hyaluronihappo

330 €

430 €

440 €


540 €

715 €

815 €

PRP-hoito

PRP-hoito + hyaluronihappo

bottom of page