RADIESSE
TÄYTEAINEHOITO

RADIESSE Täyteainehoito

Täyteläisyyttä. Kollageenia. Raikkautta. Nämä kaikki ovat kollageenin ansiota. Mitä nuoremmat kasvot ovat, sitä kiinteämpi niiden iho on, ja sitä selvemmät niiden piirteet. Ikääntymisen myötä ihon luonnollinen kollageeni hajoaa ja kudosten täyteläisyys ja kimmoisuus vähenee. Kasvoihin muodostuu ryppyjä ja juonteita, iho veltostuu ja sen nuorekkuus ja raikkaus häviävät, olipa ihotyyppi tai perimä mikä tahansa.
Yksittäisten ryppyjen hoito ei läheskään aina riitä palauttamaan kasvojen raikkautta ja nuorekkuutta, vaan ilmeen nuorentaminen vaatii todellista täyteläisyyttä.


Kolmivaikutteinen, kohottava hoito
Injektoitavan RADIESSE®️ - hoidon kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti ja piilottavat siten ikääntymisen merkkejä. Lisäksi RADIESSE®️ muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenimuodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten RADIESSE®️ -hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä.

 

 

Hoito kestää: 30 min

Aine: Radiesse 1,5 ml

Hoidon vaikutus: 12-18kk

Hoidon hinta: 580€

kämmenselkien täyttö
kämmenselkien täyttö

RADIESSE -hoito kämmenselille