top of page
banner sisustus 1.jpg

RADIESSE®️-TÄYTEAINE

Täyteläisyyttä, raikkautta ja nuorekkuutta ihoon

NUOREKKUUTTA IHOON KOLLAGEENILLA

Täyteläisyyttä, raikkautta, nuorekkuutta. Nämä ovat kollageenin ansiota.

 

Mitä nuoremmat kasvot ovat, sitä kiinteämpi niiden iho on, ja sitä selvemmät niiden piirteet ovat. Ikääntymisen myötä ihon luonnollinen kollageeni hajoaa ja kudosten täyteläisyys ja kimmoisuus vähenee. Kasvoihin muodostuu ryppyjä ja juonteita, iho veltostuu ja sen nuorekkuus ja raikkaus häviävät, oli ihotyyppi tai perimä mikä tahansa.

 

Yksittäisten ryppyjen hoito ei läheskään aina riitä palauttamaan kasvojen raikkautta ja nuorekkuutta, vaan ilmeen nuorentaminen vaatii todellista täyteläisyyttä.

_DSC3534.jpg

MITEN HOITO TOIMII?

Kolmivaikutteinen, kohottava hoito


Injisoitavan RADIESSE®️-hoidon kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti ja piilottavat siten ikääntymisen merkkejä. Lisäksi RADIESSE®️ muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenimuodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten RADIESSE®️-hoidon välitön vaikutus myös säilyy pitkään.

 

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisen näköiset tulokset säilyvät useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä.
 

Hoito kestää: 30 min.

Aine: RADIESSE®️ 1,5 ml

Hoidon vaikutus: 12-18 kk

kämmenselkien täyttö

RADIESSE-hoito kämmenselille

HOIDON HINTA

RADIESSE®️-täyteainehoito

Lisäampulli

650 €

380 €

bottom of page