TAINA HEIKKINEN

Johtava sairaanhoitaja | Omistaja

Olen toiminut sairaanhoitajana esteettisellä alalla jo yli kaksikymmentä vuotta. 2017 vuodesta lähtien Nordicshape:ssa johtavana sairaanhoitajana ja sitä ennen kaksitoista vuotta Siluetti Oy:ssa johtavana sairaanhoitajana. Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, erikoisalana leikkaussali- ja anestesiasairaanhoito, sekä useita kansainvälisiä koulutuksia esteettisiin hoitoihin mm. klinikkatyöskentelyä USA:ssa ja Englannissa Queen Elisabeth Hospitalissa. 

Minulla on erittäin pitkä tausta injektio- ja laitehoidoissa ja osoituksena siitä on minun tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja ystävät.

- Ortopedian ja traumatologian koulutus

- Endoproteesikoulutus I & II

- Hygieniahoitajan koulutus

- Trainers House – Luova johtajuus

- Esteettisen alan koulutuksia Suomessa, Ranskassa, Kroatiassa, Amerikassa, Monacossa ja viimeinen Israelissa 2018

- Säteilysuojelukoulutus 2004

- Infektioiden hoito ja suojelu -koulutus 2004

- Alma laserlaitteiden koulutus 2019

- Profhilo injektiohoidon koulutus 2019

- Cryotech Nordic kylmälaitteiden käyttökoulutus 2017 & 2018

- Melon injektiohoidon koulutus 2019

- Restylane injektiohoidon koulutus 2019

- Profhilo & Restylane injektiokoulutus 2020

- Restylane täyteaine master koulutus 2020

- Radiesse injektiokoulutus 2020

2.2.2021 Leena

"ITäysin luottavaisin mielin voin antaa kasvoni ammattilaisen käsiin. Toiveitani kuunnellen Taina suunnitteli ja toteutti parhaan mahdollisen toimenpiteen juuri minulle. Taas kerran.  ."

11.2.2021 Emmi

"Taina on täyttänyt huuliani jo useamman kerran, ja olen aina ollut super tyytyväinen saamaani palveluun! Taina kohtaa asiakkaansa arvostavasti ja haluaa tarkasti kuulla asiakkaan toiveet hoidon suhteen. Tainalla tiedän olevani hyvässä hoidossa, sillä Taina osaa asiantuntevasti kertoa käyttämistään tuotteista ja niiden sisällöstä. Vastuullista, ystävällistä ja asiakaskeskeistä palveluntuottajaa on ilo suositella! :)."

stars5.png
stars5.png

2021 KOKEMUKSIA

11.2.2021 Minna

"ITaattua ammattitaitoa. Yksinkertaisesti alansa parhaimmistoa. Estetiikka ei ihan kaikilta luonnistukkaan .. mutta Taina et co onnistuu AINA. Kauneus on todellakin katsojan ’silmissä’ ❤️"

stars5.png
stars5.png

5.2.2021 Tya

"Taina on ammattilainen, työskentelee tehokkaasti eikä tee mitään harkitsematonta tai ylilyöntejä. Minulle laitettiin täyteainetta räätälöitynä työnä ja olen erittäin tyytyväinen :-).."

stars5.png
stars5.png

28.1.2021 Kirsti

"Oli ihana käydä.Taina oli lämmin,huomaavainen ja helposti lähestyttävä,tuntui siltä kuin olisi aina tunnettu.Vastaanotto oli miellyttävä ja ystävällinen.Minulle kerrottiin kattavasti hoidosta.Paikka oli viihtyisä ja sijainti hyvä."

23.2..2021 Johanna

"Joka kerta yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, siksi käynkin kerta toisensa jälkeen Tainalla. Kiitos!! "