top of page
banner dark.jpg

TAINA HEIKKINEN

Johtava sairaanhoitaja | Omistaja

ASIAKKAIDEN ARVIOT: 4,95/5 (932 ARVIOINTIA)

Olen toiminut sairaanhoitajana esteettisellä alalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Olen toiminut johtavana sairaanhoitajana Nordicshapella vuodesta 2017 lähtien ja sitä ennen toimin samassa roolissa Siluetti Oy:ssä 12 vuoden ajan. Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, erikoisalana leikkaussali- ja anestesiasairaanhoito, sekä olen käynyt useita kansainvälisiä koulutuksia esteettisiin hoitoihin mm. klinikkatyöskentelyä USA:ssa ja Englannissa Queen Elisabeth Hospitalissa. 

Minulla on erittäin pitkä tausta injektio- ja laitehoidoissa ja osoituksena siitä on minun tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja ystävät.

Toimin tänä päivänä virallisena pistoskouluttajana muutamassa organisaatiossa ja vastaan johtavana sairaanhoitajana Nordicshapen koulutusohjelmasta.

"Taina on toiminut pioneerinä esteettisellä alalla yli kaksikymmentä vuotta. Tainan tyyli on aina ollut erittäin huolellinen, vastuullinen ja luonnollinen, minkä ansiosta hänen asiakkaansa ovatkin käyneet hänen hoidoissaan jo vuosikymmeniä. Johtavana sairaanhoitajana Tainalla on paljon annettavaa; hän on toiminut kouluttajana esteettisissä pistos- ja laitehoidoissa todella pitkään. Erityistä Tainassa on ollut aina se, että hän osaa muodostaa asiakassuhteistaan erittäin henkilökohtaisia ja monessa tapauksissa ystävyyssuhteita."

- Nordicshape, 2021

ASIAKASPALAUTTEET

"Ihanaa kun Tainan luokse voi mennä mielessä mitä toivoo ja hän keksii aina toimenpiteet millä ne voidaan toteuttaa! Kiitos, jälleen kerran olen tyytyväinen saamaani palveluun – en kävisi kenenkään muun luona!"

- Joni, 2021

"Tainalla on loistava estetiikan taju ja hän osaa parantaa ulkonäköä asiakkaan persoonallisten piirteiden häviämättä. Haluan näyttää nuoremmalta, mutta en erilaiselta. Siinä Taina on tehnyt loistavaa työtä."

- Anja-Liisa, 2022

_DSC6273 kopio.jpg

TAINAN YHTEYSTIEDOT

bottom of page