palkki_background_vino.png

TAINA HEIKKINEN
Johtava Sairaanhoitaja  | Omistaja

taina3.png

Tainan asiakasarvio 5/5 (422 arviointia)

"Ihanaa kun Tainan luokse voi mennä mielessä mitä toivoo ja hän keksii aina toimenpiteet millä ne voidaan toteuttaa! Kiitos, jälleen kerran olen tyytyväinen saamaani palveluun – en kävisi kenenkään muun luona!"
- Joni 1.12.2021

"Taina on toiminut pioneerinä esteettisellä alalla yli kaksikymmentä vuotta. Tainan tyyli on aina ollut erittäin huolellinen, vastuullinen ja luonnollinen, minkä ansiosta hänen asiakkaansa ovatkin käyneet hänen hoidoissaan jo vuosikymmeniä. Johtavana sairaanhoitajana Tainalla on paljon annettavaa; hän on toiminut kouluttajana esteettisissä pistos- ja laitehoidoissa todella pitkään. Erityistä Tainassa on ollut aina se, että hän osaa muodostaa asiakassuhteistaan erittäin henkilökohtaisia ja monessa tapauksissa ystävyyssuhteita."

- Nordicshape, joulukuu 2021

Työkokemus ja koulutus

 

Olen toiminut sairaanhoitajana esteettisellä alalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Olen toiminut johtavana sairaanhoitajana Nordicshapella vuodesta 2017 lähtien ja sitä ennen toimin samassa roolissa Siluetti Oy:ssä 12 vuoden ajan. Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, erikoisalana leikkaussali- ja anestesiasairaanhoito, sekä olen käynyt useita kansainvälisiä koulutuksia esteettisiin hoitoihin mm. klinikkatyöskentelyä USA:ssa ja Englannissa Queen Elisabeth Hospitalissa. 

Minulla on erittäin pitkä tausta injektio- ja laitehoidoissa ja osoituksena siitä on minun tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja ystävät.

Toimin tänä päivänä virallisena pistoskouluttajana muutamassa organisaatiossa ja vastaan johtavana sairaanhoitajana Nordicshapen koulutusohjelmasta.

stars5.png