top of page
banner sisustus 1.jpg

TATUOINNIN POISTO LASERILLA

Tehokkaita tuloksia hellävaraisesti

TEHOKASTA JA TURVALLISTA TATUOINNIN POISTOA

Tatuoinnin poisto laserilla on nopea, helppo, turvallinen ja melko kivuton keino päästä eroon tatuoinneista. 

 

Yleisesti ottaen tatuoinnin poisto vaatii sarjahoitoa, mutta tuloksia voi mahdollisesti  nähdä jo heti ensimmäisen poistokerran jälkeen. Hoitokertojen määrään vaikuttaa tatuoinnin koko ja väri, värin laatu, tatuoinnin ikä sekä sijainti.

Tatuoinnin laserpoistossa tatuoinnin värin pintakerrosta hajoaa, muuntuu pieniksi osiksi ja sitten siirtyvät ihon kautta normaaliin aineenvaihduntaan.

MITEN TOIMIA ENNEN HOITOA?

Voit levittää voidemaista puudutetta tuntia ennen hoitoa (apteekista saatavilla pieni tuubi ilman reseptiä) hoidettavalle alueelle, ja sen päälle kelmua suojaksi. Vaihtoehtoisesti saat myös voidepuudutuksen ennen hoitoa klinikaltamme.

MITEN TOIMIA HOIDON JÄLKEEN?

Hoidettu alue peitetään hoidon jälkeen. Peitettä pitää pitää kolmen päivän ajan hoidetun alueen päällä. Sen kanssa voi peseytyä. Hikiliikunta, saunominen, uiminen ja fyysinen rasitus ovat kiellettyjä kolme päivää toimenpiteestä ja kahden seuraavan viikon aikana pitää noudattaa annettuja ohjeita ja harrastaa liikuntaa maltillisesti siihen asti, kunnes hoidettu alue on rauhoittunut. 

 

Hoitoalue voi turvota ja alueelle saattaa tulla vesikelloja, joita ei saa rikkoa. 

Hoidon jälkeen suositellaan auringonvalon välttämistä hoidetulle alueelle 4–5 viikkoa. Hoitovälit ovat 4–6 viikkoa, kunnes iho on täysin toipunut edellisestä hoidosta. 

Voit varata ajan suoraan hoitoon tai maksuttomaan konsultaatioon. Huomioithan, että tatuoinnin poisto laserilla on saatavilla vain Espoon klinikalla.

HOIDON HINTA

Tatuoinnin poisto | Pieni alue

Tatuoinnin poisto | Iso alue

120 €

190 €

bottom of page