top of page
kompilaatio2.jpg

KASVOHOIDOT

Tehokasta ja monipuolista ihonhoitoa

TEHOKASTA JA MONIPUOLISTA IHONHOITOA

Nordicshapen kasvohoidot ovat tehokkaita ja monipuolisia hoitoja, ja ne ovat toteutettu pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme käymään maksuttomassa kosmetologin konsultaatiossa, jossa toteutamme sinulle ihoanalyysin ja hoitotarvekartoituksen. Iho on ihmisen suurin elin ja sen kunto on vaikuttava tekijä ulkonäölle – hyväkuntoinen iho nuorentaa ja on terveellisten elämäntapojen merkki.

Käytämme hoidoissamme SkinCeuticalsin ja Neostratan tuotteitasillä luotamme niihin, ja olemme saaneet loistavia tuloksia hoidoista.

SkinCeuticals on L'Oréalin omistama yksi maailman suurimmista medikaalisista ihonhoitosarjoista. Kliinisesti tutkitut tuotteet ennaltaehkäisevät, suojaavat ja korjaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja edistävät ihon terveyttä.

 

Neostratan tuotteisiin lukeutuu monia hyvin tehokkaita happoja, voiteita ja seerumeita, joita terveydenhuollon laitoksena voimme käyttää.

_DSC7178.jpg
_DSC6981.jpg

TEHOKASTA HOITOA SKINCEUTICALSIN MEDIKAALISILLA KASVOHOIDOILLA

Medikaalinen kasvohoito noudattaa samoja yleisiä vaiheita kuin klassinen kasvohoito – mukaan lukien puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen. Ensisijainen ero näiden kahden hoidon välillä on se, että medikaaliset kasvohoidot tehdään käyttäen lääketieteellisiä tuotteita. Tästä syystä tulokset ovat tehokkaampia.

 

Medikaaliset kasvohoidot toteuttaa koulutettu ihonhoidon ammattilainen, sairaanhoitaja ja kosmetologi Mia Lepistö, joka pystyy vaikuttamaan ihoon syvemmällä tasolla.

 

Medikaaliset kasvohoidot voidaan räätälöidä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoidot täydentävät myös tehokkaasti pistoshoitoja sekä ihon täyteaine- ja laserhoitoja.

 

Hoidon kesto on 45 tai 60 minuuttia ja sitä suositellaan sarjahoitona ihon tarpeista riippuen.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme myös SkinCeuticals-kotihoitotuotteita, joita on myynnissä klinikallamme.

HOIDON HINTA

Medikaalinen kasvohoito 45 min.

Medikaalinen kasvohoito 60 min. +
kemiallinen kuorinta

45 min.

120 €

160 €

60 min.

IHOTYYPIN MUKAINEN KASVOHOITO

Ihotyypin mukaiseen kasvohoitoon kuuluu:

✓ Alkupuhdistus

✓ Kuorinta

✓ Ihotyypin mukainen LED-valohoito

✓ Ihotyypin mukainen seerumi

✓ Silmänympärysnaamio

✓ Ihotyypin mukainen kasvovoide

✓ Niskan ja hartia-alueen hieronta

Hoidon kesto: 90 min.

Kasvohoitoon saat lisämaksusta:

✓ Mekaaninen puhdistus +30 €

Mekaaninen puhdistus on tehokas käsin tai komedoraudan avulla tehty puhdistus. Tämän avulla pääset todella eroon mustapäistä. Hoito tuntuu hieman epämukavalta.

✓ Ultraäänipuhdistus +30 €

Ultraäänipuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta sekä jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

_DSC7158.jpg

HOIDON HINTA

Ihotyypin mukainen kasvohoito

145 €

neostrata_banner1.png
bottom of page