KASVOHOIDOT

Nordicshape kasvohoidot ovat tehokkaita ja monipuolisia, ne ovat toteutettu pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme käymään maksuttomassa kosmetologin konsultaatiossa, jossa toteutamme sinulle ihoanalyysin ja hoitotarve kartoituksen. Iho on ihmisen suurin elin ja sen kunto on vaikuttava tekijä ulkonäölle - hyväkuntoinen iho nuorentaa ja on terveellisten elämäntapojen merkki.

Käytämme hoidoissamme Neostratan ja BioEffectin, sillä luotamme niihin ja molemmilla olemme saaneet loistavia tuloksia. Neostratan tuotteisiin lukeutuu paljon hyvin tehokkaita happoja, voiteita ja seerumeita, joita terveydenhuollon laitoksena voimme käyttää! Bioeffect on taas erittäin luonnollinen, allergiavapaa ja monipuolinen sarja, jonka tulokset ovat uskomattomia!

IHOTYYPIN MUKAINEN KASVOHOITO

KASVOHOITOIHIN SAAT LISÄMAKSUSTA

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu

Alkupuhdistus

Kuorinta

Ihotyypin mukainen LED -valohoito

Ihotyypin mukainen seerumi

Silmänympärysnaamio

Ihotyypin mukainen kasvovoide

Niska ja hartia-alueen hieronta

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 130€

Timanttihionta +30€

Timanttihionta poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa. Saat puhtaamman, tasaisemman ja sileämmän ihon jo yhden kuorintakäsittelyn jälkeen.

Mekaanisen puhdistuksen +30€

Mekaaninen puhdistus on tehokas käsin tai komedoraudan avulla tehty pudhistus. Tämän avulla pääset todella eroon mustapäistä. Hoito tuntuu hieman epämukavalta

Ultraäänipuhdistus +30€

Ultraäänipuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

BIOEFFECT ERIKOISKASVOHOITO

Sopii kaikille ihotyypeille, täysin hajuton, luonnollinen ja sopii allergisille kuluttajille. Kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja kirkauttaa sekä vahvistaa ihoa! Bioeffect on hellä ja tehokas kasvohoito!

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen sävy tai joka on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Retinol kuorinta / Kasvot 

Hoidon kesto 30min 

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorinta / Decolte

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorinta / Kaula

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorinta / Kasvot, kaula ja decolte

Hoidon kesto 30min

 Hoidon hinta 320€

Happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

LYHYT HOITO

Hoidon kesto 45min

Hoidon hinta 120€

PITKÄ HOITO

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

Happokuorintaan saat lisähinnasta

Kaulan ja decolten kuorinnan +30€

Kämmenselän kuorinnan +15€

ennen-jalkeen2.png

BioEffect kasvohoito suositellaan erityisesti herkälle iholle, aknen hoitoon ja raskaana olevalle. Tähän tehokkaaseen kasvohoitoon kuuluu seuraavat lisäpalvelut:

Timanttihionnan tai Mekaanisen puhdistuksen tai Ultraäänipuhdistuksen tai RF Kasvojen kiinteytyksen sekä Kasvojen lymfa  tai Kasvojen hieronta

IMG_20210306_193454_136.jpg
Skinanalyzer.png
neostrata_banner1.png