KAIKKI

KASVOHOIDOT

IHOTYYPIN MUKAINEN KASVOHOITO

KASVOHOITOIHIN SAAT LISÄMAKSUSTA

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu

Alkupuhdistus

Kuorinta

Ihotyypin mukainen LED -valohoito

Ihotyypin mukainen seerumi

Silmänympärysnaamio

Ihotyypin mukainen kasvovoide

Niska ja hartia-alueen hieronta

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 100€

Timanttihionta +30€

Timanttihionta poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa. Saat puhtaamman, tasaisemman ja sileämmän ihon jo yhden kuorintakäsittelyn jälkeen.

Mekaanisen puhdistuksen +30€

Mekaaninen puhdistus on tehokas käsin tai komedoraudan avulla tehty pudhistus. Tämän avulla pääset todella eroon mustapäistä. Hoito tuntuu hieman epämukavalta

Ultraäänipuhdistus +30€

Ultraäänipuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

BIOEFFECT ERIKOISKASVOHOITO

Sopii kaikille ihotyypeille, täysin hajuton, luonnollinen ja sopii allergisille kuluttajille. Kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja kirkauttaa sekä vahvistaa ihoa! Bioeffect on hellä ja tehokas kasvohoito!

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen sävy tai joka on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Hoidon kesto 30min

Hoidon hinta 160€

Happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

LYHYT HOITO

Hoidon kesto 45min

Hoidon hinta 120€

PITKÄ HOITO

Hoidon kesto 90min

Hoidon hinta 160€

Happokuorintaan saat lisähinnasta

Kaulan ja decolten kuorinnan +30€

Kämmenselän kuorinnan +15€

BioEffect kasvohoito suositellaan erityisesti herkälle iholle, aknen hoitoon ja raskaana olevalle. Tähän tehokkaaseen kasvohoitoon kuuluu seuraavat lisäpalvelut:

Timanttihionnan tai Mekaanisen puhdistuksen tai Ultraäänipuhdistuksen tai RF Kasvojen kiinteytyksen

sekä Kasvojen lymfa  tai Kasvojen hieronta

ZONER on Panestetic Technologyn laboratoriossa Italiassa kehitetty ja valmistettu laite. ZONER on valittu vuoden 2019 parhaaksi kasvohoitolaitteeksi ammattilaitteiden sarjassa Brysselissä.

ZONER takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Laitteessa on seuraavat hoitomenetelmät:

 

Radiofrekvenssihoito, joka palauttaa solutoimintaa kasvattamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tuloksena on ryppyjen väheneminen ja kudoksen kiinteytyminen. Ihosta tulee nuorekkaamman ja raikkaan näköinen.

Biostimulaatio aktivoi ääreisverenkiertoa 855 nm infrapunavalosäteilyllä.

Elektroporaatio parantaa ihon läpäisevyyttä ja mahdollistaa aktiivisten ainesosien imeytymisen. Takaa vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle kudoksiin ja tuottaa pitkäkestoisia tuloksia.

Hoidon kesto 60min

Hoidon hinta 160€

TARJOUSHINTA 128€ (31.1.2021 asti)

Esteettinen klinikka© 2017 Nordicshape Oy 2844316-1

09 547 4044

Hevosenkenkä 3, Espoo, Leppävaara

Panoramatorni 2. krs