KASVOHOIDOT

Nordicshapen kasvohoidot ovat tehokkaita ja monipuolisia hoitoja, ja ne ovat toteutettu pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme käymään maksuttomassa kosmetologin konsultaatiossa, jossa toteutamme sinulle ihoanalyysin ja hoitotarvekartoituksen. Iho on ihmisen suurin elin ja sen kunto on vaikuttava tekijä ulkonäölle – hyväkuntoinen iho nuorentaa ja on terveellisten elämäntapojen merkki.

Käytämme hoidoissamme Neostratan ja BioEffectin tuotteitasillä luotamme niihin ja olemme saaneet loistavia tuloksia molemmilla merkeillä. Neostratan tuotteisiin lukeutuu monia hyvin tehokkaita happoja, voiteita ja seerumeita, joita terveydenhuollon laitoksena voimme käyttää. Bioeffect on taas erittäin luonnollinen, allergiavapaa ja monipuolinen sarja, jonka tulokset ovat tehokkaita.

IHOTYYPIN MUKAINEN KASVOHOITO

KASVOHOITOIHIN SAAT LISÄMAKSUSTA

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu

Alkupuhdistus

Kuorinta

Ihotyypin mukainen LED-valohoito

Ihotyypin mukainen seerumi

Silmänympärysnaamio

Ihotyypin mukainen kasvovoide

Niskan ja hartia-alueen hieronta

Hoidon kesto 60 min

Hoidon hinta 130 €

Timanttihionta +30 €

Timanttihionta poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa. Saat puhtaamman, tasaisemman ja sileämmän ihon jo yhden kuorintakäsittelyn jälkeen.

Mekaaninen puhdistus +30 €

Mekaaninen puhdistus on tehokas käsin tai komedoraudan avulla tehty puhdistus. Tämän avulla pääset todella eroon mustapäistä. Hoito tuntuu hieman epämukavalta.

Ultraäänipuhdistus +30 €

Ultraäänipuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

BIOEFFECT-ERIKOISKASVOHOITO

Sopii kaikille ihotyypeille, sillä se on täysin hajuton, luonnollinen ja sopii allergisille kuluttajille. Kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja kirkastuttaa sekä vahvistaa ihoa. Bioeffect on hellä ja tehokas kasvohoito.

Hoidon kesto 90 min

Hoidon hinta 160 €

BioEffect-kasvohoitoa suositellaan erityisesti herkälle iholle, aknen hoitoon ja raskaana olevalle. Tähän tehokkaaseen kasvohoitoon kuuluu jokin seuraavista lisäpalveluista:

Timanttihionta, mekaaninen puhdistus, ultraäänipuhdistus, RF kasvojen kiinteytys sekä kasvojen lymfa tai kasvojen hieronta.

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen sävy tai joka on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Retinol-kuorinta / Kasvot 

Hoidon kesto 30 min  

Hoidon hinta 160 €

Retinol-kuorinta / Dekoltee

Hoidon kesto 30 min

Hoidon hinta 160 €

Retinol-kuorinta / Kaula

Hoidon kesto 30 min

Hoidon hinta 160 €

Retinol-kuorinta / Kasvot, kaula ja dekoltee

Hoidon kesto 30 min

Hoidon hinta 320 €

Happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

LYHYT HOITO

Hoidon kesto 45 min

Hoidon hinta 120 €

PITKÄ HOITO

Hoidon kesto 90 min

Hoidon hinta 160 €  

Happokuorintaan saat lisähinnasta

Kaulan ja dekolteen kuorinnan +30 €

Kämmenselän kuorinnan +15 €

ennen-jalkeen2.png
IMG_20210306_193454_136.jpg
Skinanalyzer.png
neostrata_banner1.png