TYÖNHAKIJALLE
 

HAKU 10.5.2022: Esteettinen Sairaanhoitaja / Lääkäri (Sopimusyrittäjä)

Arvoisa hakija,

olemme Esteettinen Terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihon hoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka Espoon Leppävaarassa, jossa saat ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta, hänen arvojen mukaisesti! Meidän pääasiallinen kohderyhmä on hyvin toimeentuleva esteettisistä hoidoista ja ihonhoidosta kiinnostunut nainen tai mies pääkaupunkiseudulta.

Nordicshape on vauhdilla kasvava organisaatio yhdellä paikkakunnalla; Espoossa, mutta tulemme avaamaan liikkeitä Helsinkiin ja Lahteen. 

TARJOAMME
- Loistavaa ympäristöä kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme kahden vuoden kokonaisvaltaisen koulutuksen kaikkiin pistos- ja laitekoulutuksiin yhdessä alan suurimpien toimijoiden avulla. Luonamme saat kattavan koulutuksen markkinoinnista, henkilöbrändäämisestä ja yrittäjyydestä. Saat mahdollisuuden työskennellä alan parhaimpien kanssa ja saada heiltä kaikki tieto/taito kehittääksesi itseäsi.
- Hyvän sopimuksen ja kannustavat palkitsemismallit. Oman asiakaskunnan rakentaminen kestää Esteettisellä sairaanhoitajalla tavanomaisesti noin 2-4 vuotta, mutta Nordicshapella koko organisaation tavoite on saada sinut tavoitteeseen nopeammin!
- Mukavat työkaverit ja arvokkaan taustaorganisaation. Nordicshape panostaa liiketoiminnan ja brändin kehittämiseen, toimimme arvojemme mukaisesti niin toistemme kuin asiakkaiden kanssa. Työntekijän viihtyvyys ja liiketoiminnan kehittyminen on meidän pääpaino.
- Palkkaus koostuu asiakkaiden määrästä, mutta esteettinen sairaanhoitaja omalla vakiintuneella asiakaskunnalla voi tienata noin 9000€ - 15000€ kuukaudessa. Lisää palkkiosta ja sopimuksesta haastattelussa.

ETSIMME HENKILÖÄ JOKA
- On äärimmäisen intohimoinen alaa kohtaan ja motivoitunut kehittymään sekä haluaa tehdä itselleen pitkäaikaisen uran esteettisellä puolella. Hän on sitoutunut rakentamaan omaa osaamistaan ja keräämään omaa asiakaskuntaansa.
- Osaa toimia osana tiimiä sekä osaa omaksua Nordicshape toimintamallit ja arvomaailman.
- On vastuullinen, ahkera ja osaa toimia yrittäjänä. Hakija on asiakaspalvelun ammattilainen ja ymmärtää, mitä asiakkaansa kaipaa. Hän osaa kehittää toimintaansa saamansa palautteen pohjalta.

VAADIMME HAKIJALTA
- Sairaanhoitajan tai lääkärin koulutusta, vähintään viiden vuoden kokemusta omalta alaltaan.
- Perus taitoja käyttää tietoteknisiä työkaluja, kuten Word, Excel, sähköposti yms.
- Sitoutuneisuutta, Nordicshape haluaa panostaa sinuun, joka näkee itsensä alan parhaimpien joukossa seuraavan viiden vuoden aikana.
- Hyvää suomenkielen ja englannin kielen taitoja

- Äärimmäisen hyviä kädentaitoja, palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvuutta! Sinun tulee myös hallita sosiaalinen media - henkilöbrändäys on iso osa menestystäsi!

HAKUPROSESSI
- Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen samuel.rossi@nordicshape.fi
- Parhaat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen.

Nordicshape
Hevosenkenkä 3, Espoo (Leppävaarassa kauppakeskus Sellon vieressä - Panoramatornissa)
www.nordicshape.fi

HAKU 10.5.2022: Työharjoittelija, Sairaanhoitaja

Arvoisa työharjoittelija,

olemme Esteettinen Terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihon hoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka, jossa saat ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta, hänen arvojen mukaisesti! Meidän pääasiallinen kohderyhmä on hyvin toimeentuleva esteettisistä hoidoista ja ihonhoidosta kiinnostunut nainen tai mies pääkaupunkiseudulta.

Nordicshape on vauhdilla kasvava organisaatio yhdellä paikkakunnalla; Espoossa, mutta tulemme avaamaan liikkeitä Helsinkiin ja Lahteen. 

TYÖHARJOITTELU ESTEETTISELTÄ ALALTA
Tarjoamme työharjoittelupaikkaa Nordicshape Espoo klinikalla. Työharjoittelu pitää sisällään kokonaisvaltaisen sisällön työtehtäviä, pääset seuraamaan alan parhaita, kun he toteuttavat esteettisiä laite- tai pistoshoitoja. Pääset seuraamaan myös ihon hoidon asiantuntijan työskentelyä erilaisissa kosmetologin hoidoissa. Työ pitää sisällään arkista työskentelyä klinikan kunnossapidon ja asiakastyöskentelyn piirissä. Saat niin paljon vastuuta, kuin olet valmis ottamaan - niin liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja juoksevien asioiden hallinnoinnissa. Työharjoittelujakson päätteeksi saat hyvä valmiudet ja ymmärrät, miten Esteettinen klinikka operoi. 

ETSIMME HENKILÖÄ JOKA
- On intohimoinen ja kiinnostunut alaa kohtaan.
- Osaa toimia osana tiimiä sekä osaa omaksua Nordicshape toimintamallit ja arvomaailman.
- On vastuullinen ja ahkera. Harjoittelija on asiakaspalvelun ammattilainen ja ymmärtää, mitä asiakkaansa kaipaa. Hän osaa kehittää toimintaansa saamansa palautteen pohjalta.

HAKUPROSESSI
- Lähetä vapaamuotoinen hakemus samuel.rossi@nordicshape.fi
- Parhaat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen.

Nordicshape
Hevosenkenkä 3, Espoo (Leppävaarassa kauppakeskus Sellon vieressä - Panoramatornissa)
www.nordicshape.fi