top of page
banner sisustus 1.jpg

TYÖNHAKIJALLE

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAKU 9.1.2023: ESTEETTINEN SAIRAANHOITAJA/LÄÄKÄRI (sopimusyrittäjä)

Olemme Esteettinen terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihonhoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä asiakkaalle. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta – hänen arvojensa mukaisesti. Pääasiallinen kohderyhmämme on hyvin toimeentuleva esteettisistä hoidoista ja ihonhoidosta kiinnostunut nainen tai mies pääkaupunkiseudulta.

 

Nordicshape laajenee Helsinkiin Erottajalle maaliskuussa 2023. Etsimme nyt Espoon klinikalle sairaanhoitajia (2-3 henkilöä) sekä lääkäriä palvelukseemme sopimusyrittäjinä.

TARJOAMME:
- Loistavan ympäristön kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme kahden vuoden kokonaisvaltaisen koulutuksen kaikkiin pistos- ja laitekoulutuksiin yhdessä alan suurimpien toimijoiden avulla. Luonamme saat kattavan koulutuksen markkinoinnista, henkilöbrändäämisestä ja yrittäjyydestä. Saat mahdollisuuden työskennellä alan parhaimpien osaajien kanssa ja saada heiltä kaiken tieto-taidon kehittääksesi itseäsi.
- Sopimuksen, mikä sisältää kilpailukykyisen pohjapalkan sekä asiakastyöstä koostuvan privisiomallin. Lisää sopimuksesta ja palkitsemismalleista haastattelussa.
- Mukavat työkaverit ja arvokkaan taustaorganisaation. Nordicshape panostaa liiketoiminnan ja brändin kehittämiseen sekä toimimme arvojemme mukaisesti niin toistemme kuin asiakkaiden kanssa. Työntekijän viihtyvyys ja liiketoiminnan kehittyminen on meidän pääpainomme.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

- Olet äärimmäisen intohimoinen alaa kohtaan ja motivoitunut kehittymään sekä haluat luoda itsellesi pitkäaikaisen uran esteettisellä puolella. Olet sitoutunut rakentamaan omaa osaamistasi ja panostamaan omaa asiakaskuntaasi.
- Osaat toimia osana tiimiä sekä omaksua Nordicshapen toimintamallit ja arvomaailman.
- Olet vastuullinen, ahkera ja osaat toimia yrittäjänä. Arvostamme lisäksi, että olet asiakaspalvelun ammattilainen ja ymmärrät, mitä asiakkaasi kaipaavat. Lisäksi osaat kehittää toimintaasi saamasi palautteen pohjalta.

VAATIMUKSET SAIRAANHOITAJALLE/LÄÄKÄRILLE:

- Sairaanhoitajan tai lääkärin koulutus sekä vähintään viiden vuoden kokemusta omalta alaltasi.
- Perustaidot tietoteknisten työkalujen käyttöön (esim. Word, Excel, sähköposti yms.).
- Sitoutuneisuus; Nordicshape haluaa panostaa sinuun, joka näkee itsensä alan parhaimpien joukossa seuraavan viiden vuoden aikana.
- Hyvät suomen ja englannin kielen taidot.

- Äärimmäisen hyvät kädentaidot, palveluhenkisyys ja itseohjautuvuus. Sinun tulee myös hallita sosiaalinen media – henkilöbrändäys on iso osa menestystäsi!

HAKUPROSESSI:
- Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen samuel.rossi@nordicshape.fi
- Tehtävään soveltuvat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen

Nordicshape
Hevosenkenkä 3, Espoo (Leppävaarassa kauppakeskus Sellon vieressä, Panoramatornissa)

HAKU 16.11.2022: TYÖHARJOITTELIJOITA ASIAKASPALVELUUN (2 henkilöä)

Olemme Esteettinen terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihonhoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä asiakkaalle. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta – hänen arvojensa mukaisesti.

 

Nordicshape on vauhdilla kasvava organisaatio Espoossa, mutta tulemme avaamaan klinikan myös Helsinkiin 3/2023 ja Lahteen 2024.

TYÖHARJOITTELU ESTEETTISELLÄ ALALLA, asiakaspalvelutehtävissä
Tarjoamme työharjoittelupaikkaa kahdelle tekijälle Nordicshape Espoon klinikalla. Työharjoittelu pitää sisällään asiakaspalvelutehtäviä klinikan vastaanotossa.

 

Työaika ajoittuu maanantai-perjantai/lauantai klo 8:30-20:00 väliselle ajalle (7,5 h/pv). Tehtävään kuuluu:

 

  1. Asiakkaiden vastaanotto ja onnistuneen asiakaskokemuksen luominen

  2. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen

  3. Asiakkaan ennen- ja jälkeen-kuvat, ihoanalyysi ja muut avustavat tehtävät ennen ja jälkeen hoidon

  4. Asiakkaan maksun vastaanottaminen, ajanvaraus ja puhelinpalvelu sekä tuotemyynti (onko tarvetta, suosittelu)

  5. Klinikan siisteyden ylläpitäminen

 

Työharjoittelujakson päätteeksi saat hyvät valmiudet alan asiakaspalvelussa työskentelyyn ja ymmärrät, miten esteettinen klinikka operoi. 

ETSIMME HENKILÖITÄ, JOTKA
- ovat intohimoisia ja kiinnostuneita alaa kohtaan
- osaavat toimia osana tiimiä sekä omaksua Nordicshapen toimintamallit ja arvomaailman
- ovat vastuullisia ja ahkeria.

 

Harjoittelijat ovat jo jossain määrin asiakaspalvelun ammattilaisia ja ymmärtävät, mitä asiakkaat kaipaavat. He osaavat kehittää toimintaansa saamansa palautteen pohjalta.

HAKUPROSESSI
- Lähetä vapaamuotoinen hakemus heidi@nordicshape.fi
- Tehtävään soveltuvat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen

 

Esteettinen terveysklinikka Nordicshape
Hevosenkenkä 3, Espoo (Leppävaarassa kauppakeskus Sellon vieressä, Panorama-tornissa)

bottom of page