top of page
banner sisustus 1.jpg

TYÖNHAKIJALLE

TÖIHIN NORDICSHAPELLE

Kokonaisvaltaista esteettistä kauneutta ja hyvinvointia asiakkaillemme intohimolla, sydämellä, kunnianhimolla sekä yhteisellä tekemisellä

Toimintamme Nordicshapella perustuu vastuullisuuteen, ammattitaitoon sekä luotettavuuteen – viranomaisten määräysten mukaisesti. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Näitä toteutamme yhdessä kaikkien nordicshapelaisten kesken. Kehitämme toimintaamme ja toisiamme yhdessä, luomme jatkuvasti uusia palvelukokonaisuuksia sekä edistämme esteettistä alaa suunnannäyttäjän kengät jalassa. 

Tiimimme koostuu jo yli kymmenestä oman alansa rautaisesta ja kehityshaluisesta ammattilaisesta. Avasimme vuoden 2023 alussa toisen klinikan Helsingin Erottajalle, josta meiltä löytyy nyt toinen ihana koti Espoon lisäksi. Palveluvalikoimaamme kuuluu monipuolisia ja tehokkaita pistos- ja laitehoitoja sekä vaikuttavia ihonhoidon ratkaisuja.

Arvot ovat toimintamme perusta ja ne ohjaavat toimintaamme. Arvot auttavat ihmistä valitsemaan oikein vaikeassakin tilanteessa. Arvoista nouseva kulttuuri on yrityksemme sydän. Meidän tekemisemme kulmakivinä ovat vastuullisuus, laatu, luotettavuus sekä ystävällisyys. Huolehdimme siitä, että tekemämme työ, ammattilaistemme kädenjälki sekä yleinen tunnelma klinikoillamme sekä asiakkaiden että henkilökunnan keskuudessa nojautuvat arvoihimme.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kasvamme kovaa vauhtia ja tarvitsemme aika ajoin uusia ammattilaisia ja apukäsiä tiimiimme. Sellaisia, jotka jakavat arvomme kanssamme ja haluavat kasvaa, kehittyä ja menestyä samalla tavalla kuin me muutkin nordicshapelaiset. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Nordicshapella, voit katsoa alta avoimet työpaikkamme tai laittaa avoimen hakemuksen liiketoimintajohtajallemme Heidi Tammiruusulle osoitteeseen heidi@nordicshape.fi.

HAKU 9.10.2023 

ESTEETTINEN LÄÄKÄRI

 

Olemme Esteettinen terveysklinikka Nordicshape. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita esteettisiä laite- ja pistoshoitoja sekä ihonhoidon ratkaisuja. Nordicshape on paikka, jossa asiakas saa ylellistä ja laadukasta palvelua. Toteutamme vaikuttavia hoitoja vastuullisesti ja luotettavasti. Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja toteutamme hoidot vain, jos koemme, että hoidosta on todellisesti hyötyä asiakkaalle. Haluamme korostaa asiakkaan luonnollista kauneutta – hänen arvojensa mukaisesti.

 

Klinikkamme sijaitsevat Erottajalla, Helsingissä sekä Espoossa.

 

Etsimme nyt lääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Erottajan klinikalle.

 

TARJOAMME:

• Loistavan ympäristön kasvaa ja kehittyä.

• Koulutuksen kaikkiin pistos- ja laitehoitoihin yhdessä alan suurimpien toimijoiden avulla. Lisäksi saat meiltä kattavan koulutuksen markkinoinnista ja henkilöbrändäyksestä.

• Saat mahdollisuuden työskennellä alan parhaimpien osaajien kanssa ja saat heiltä kaiken tarvittavan tietotaidon kehittääksesi itseäsi.
• Sopimuksen, mikä sisältää kilpailukykyisen pohjapalkan sekä asiakastyöstä koostuvan provisiomallin.

Lisää sopimuksesta ja palkitsemismalleista haastattelussa.
• Mukavat työkaverit ja arvokkaan taustaorganisaation. Nordicshape panostaa liiketoiminnan ja brändin kehittämiseen sekä toimimme arvojemme mukaisesti niin toistemme kuin asiakkaiden kanssa. Työntekijän viihtyvyys ja liiketoiminnan kehittyminen on meidän keskiössämme.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

• Olet äärimmäisen intohimoinen alaa kohtaan ja motivoitunut kehittymään sekä haluat luoda itsellesi pitkäaikaisen uran esteettisellä puolella. Olet sitoutunut rakentamaan omaa osaamistasi ja panostamaan omaa asiakaskuntaasi.
• Osaat toimia osana tiimiä sekä omaksua Nordicshapen toimintamallit ja arvomaailman.
• Olet vastuullinen, ahkera ja yrittäjähenkinen. Lisäksi osaat kehittää toimintaasi saamasi palautteen pohjalta.

 

VAATIMUKSET LÄÄKÄRILLE:

• Lääkärin koulutus sekä vähintään viiden vuoden kokemus omalta alaltasi.
• Perustaidot tietoteknisten työkalujen käyttöön (esim. Word, Excel, sähköposti yms.).
• Sitoutuneisuus; Nordicshape haluaa panostaa sinuun, joka näkee itsensä alan parhaimpien joukossa seuraavan viiden vuoden aikana.
• Hyvät suomen ja englannin kielen taidot.

• Äärimmäisen hyvät kädentaidot, palveluhenkisyys ja itseohjautuvuus. Sinun tulee myös hallita sosiaalinen media – henkilöbrändäys on iso osa menestystäsi!

 

HAKUPROSESSI:
• Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi toimitusjohtajallemme Samuelille hänen sähköpostiosoitteeseensa: samuel.rossi@nordicshape.fi
• Tehtävään soveltuvat hakijat pyydetään haastatteluun ja päätös tehdään pian haastattelun jälkeen

 

Nordicshape Erottaja
Erottajankatu 7 A, Helsinki

bottom of page