RIPSIPIDENNYKSET

shutterstock_1518198635.png

Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit.
Ripsiteknikko suunnittelee hoidon alussa asiakkaan silmiin sopivan muotoilun. Erilaisia tyylejä saa myös valitsemalla ripsistä eri pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia. Oikealla muotoilulla saadaan esimerkiksi avattua silmiä ja luomaan pirteämpi ilme.
Kestoripsien asennus on erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide, ja kestävät oikein käytettynä useita viikkoja.

Klassiset ripset

Klassiset ripsienpidennykset tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen ripsi kerrallaan kiinni omaan ripseen. Klassisilla ripsillä saat kauniin, luonnollisen lookin, joka on hieman ”eritellympi” kuin volyymiripsissä.


Volyymi ripset

Volyymiripset ovat aidontuntuiset, pehmeät, näyttävän tuuheat, mutta hyvin luonnolliset ripset. Volyymiripset ovat hyvä vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joilla omat ripset ovat lyhyet ja harvat. Volyymiripsissä ripsiteknikko rakentaa ripsiviuhkan käsin laiton yhteydessä. Volyymiripsikuidut ovat hyvin ohuita ja pehmeitä, ja toisin kuin klassisissa ripsissä, yhteen luonnonripseen voidaan liimata useampi ripsikuitu. Tämä takia volyymiripsillä on mahdollista saada hyvin näyttävä ja tuuhea lookki. Toisaalta volyymeillä saa myös todella luonnollisen ilmeen, laittamalla vähemmän kuituja viuhkoihin.

Volyymi ripsipidennykset

Hoidon kesto 180min

Hinta 150€

Klassiset ripsipidennykset

Hoidon kesto 150min

Hinta 120€

Klassiset ripsihuolto / Volyymi ripsihuolto

Hoidon kesto 90min 

Hinta 80€ / 90€

Ripsipidennysten poisto

Hoidon kesto 45min

Hinta 30€

Huolto

Suosittelemme huoltoväliksi 3-4 viikkoa. Huollossa

käydään ripset yksitellen läpi ja poistetaan

mahdolliset huonosti kiinni olevat ripset. Uusiin

kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään

kaikki irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja

säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsiesi pysyvyyttä.