top of page
banner sisustus 1.jpg

RIPSIENPIDENNYKSET

Pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä katseeseen

NÄYTTÄVYYTTÄ RIPSIIN JA
HELPOTUSTA ARKEEN RIPSIENPIDENNYKSILLÄ

Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit.
 

Ripsiteknikko suunnittelee hoidon alussa asiakkaan silmiin sopivan muotoilun. Erilaisia tyylejä saa myös valitsemalla ripsistä eri pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia. Oikealla muotoilulla saadaan esimerkiksi avattua silmiä ja luomaan pirteämpi ilme. Kestoripsien asennus on erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide, ja kestävät oikein käytettynä useita viikkoja.

Klassiset ripset

Klassiset ripsienpidennykset tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen ripsi kerrallaan kiinni omaan ripseen. Klassisilla ripsillä saat kauniin, luonnollisen lopputuloksen, joka on hieman ”eritellympi” kuin volyymiripsissä.


Volyymiripset

Volyymiripset ovat aidontuntuiset, pehmeät ja näyttävän tuuheat, mutta hyvin luonnolliset ripset. Volyymiripset ovat hyvä vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joilla omat ripset ovat lyhyet ja harvat. Volyymiripsissä ripsiteknikko rakentaa ripsiviuhkan käsin laiton yhteydessä. Volyymiripsikuidut ovat hyvin ohuita ja pehmeitä, ja toisin kuin klassisissa ripsissä, yhteen luonnonripseen voidaan liimata useampi ripsikuitu. Tämän takia volyymiripsillä on mahdollista saada hyvin näyttävä ja tuuhea lopputulos. Toisaalta volyymeillä saa myös todella luonnollisen ilmeen laittamalla vähemmän kuituja viuhkoihin.

Huolto

Suosittelemme huoltoväliksi 3-4 viikkoa. Huollossa ripset käydään yksitellen läpi ja poistetaan mahdolliset huonosti kiinni olevat ripset. Uusiin kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään kaikki irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää pidennystesi pysyvyyttä.

_DSC0824.jpg

HOIDON HINTA

Volyymiripsienpidennykset
Hoidon kesto 180 min.

Klassiset ripsienpidennykset
Hoidon kesto 150 min.

Volyymien ripsihuolto
Hoidon kesto 150 min.

Klassisten ripsihuolto

Hoidon kesto
 120 min.

Volyymien pikahuolto

Hoidon kesto
 90 min.

Klassisten pikahuolto

Hoidon kesto
 60 min.

Ripsienpidennysten poisto

Hoidon kesto 45 min.

150 €


120 €


90 €


80 €


90 €


70 €


30 €

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

bottom of page