DMK-ENTSYYMITERAPIA

dmk

IHON JÄLLEENRAKENTAMINEN DMK-IHONHOITOKONSEPTILLA

DMK-ihonhoitokonseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta. DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. Hoitotuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Jo yli 40 vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämää hoidoillaan.

Ammattilaisten hoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin.

VAHVEMPI JA TERVE IHO ENTRYYMITERAPIALLA

Entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä.

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin. Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

 

DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen:

REMOVE (POISTO):

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen sävyiseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature -entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

PROTECT (SUOJAUS):

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattilaisen hoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

VAIKEIMMATKIN IHO-ONGELMAT OVAT HOIDETTAVISSA

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista.

DMK-ammattihoidoissa ihonhoito aloitetaan systemaattisesti. Ihoa kuntoutetaan tarjoamalla juuri niitä ainesosia, joita se tarvitsee ja kykenee vastaanottamaan. DMK-ihoterapeutti osaa valita juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman.

DMK-KOTIHOITOTUOTTEET

DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

dmk ennen -jälkeen

HOIDON HINTA

159 €


285 €


159 €

Entsyymiterapia ensikertalaiselle
Hoidon kesto 120 min

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle
Hoidon kesto 120 min + 105 min
Tämä paketti on tarkoitettu uusille asiakkaille. Se sisältää perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla sekä kaksi DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein.

Entsyymiterapia
Hoidon kesto 105 min

dmk