ENTSYYMITERAPIA

dmk

DMK Ihonhoitokonsepti

DMK-konseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta. DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. Hoitotuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Jo yli 40 vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämää!

Ammattihoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin

Entsyymiterapia

Entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin ja siitä tulee onnellinen! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

 

DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen:

REMOVE (POISTO):

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

PROTECT (SUOJAUS):

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

Vaikeimmatkin iho -ongelmat ovat hoidettavissa

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

DMK ammattihoidoissa ihonhoito aloitetaan systemaattisesti. Ihoa kuntoutetaan tarjoamalla juuri niitä ainesosia, joita se tarvitsee ja kykenee vastaanottamaan. DMK-ihoterapeutti osaa valita juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman.

DMK -Kotihoitotuotteet

DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

dmk ennen -jälkeen

HINNASTO

159 €

Entsyymiterapia ensikertalaiselle

120 min

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle

120 + 105 min

Tämä paketti on tarkoitettu uusille asiakkaille. Se sisältää kaksi DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein, sekä perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla.

Entsyymiterapia

105 min

285

159 €

dmk