top of page
banner sisustus 1.jpg

DMK-ENTSYYMITERAPIA

Jälleenrakennusta ja kuntoutusta iholle sisältäpäin

IHON JÄLLEENRAKENTAMINEN 
DMK-IHONHOITOKONSEPTILLA

dmk

DMK-ihonhoitokonseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta. DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa biokemiaa, jolla saavutetaan pitkäkestoisia tuloksia ihon kunnon parantamisessa. Hoitotuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Jo yli 40 vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämää hoidoillaan.

Ammattilaisten hoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin.

VAHVEMPI JA TERVEEMPI IHO
ENTSYYMITERAPIALLA

Entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Hoito hyödyntää kuljettaja entsyymien tehokkaita ja tervehdyttäviä vaikutuksia sekä aktivoi ihon omat entsyymit. Hoito säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Entsyymiterapian vaikutukset ulottuvat solutasolle asti – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä. 

 

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin. Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista, pitkäkestoista vaikutusta.

DMK-entsyymiterapian vaikutuksia ovat muun muassa:

✓ verenkierto tehostuu

✓ hapensaanti ja lymfan toiminta paranevat

✓ kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat

✓ solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituvat

✓ mitokondriot eli solujen hengitys- ja energiakeskukset vahvistuvat

✓ iho tulee vastaanottavaisemmaksi ravintoaineilla, vahvistuu ja sen puolustuskyky voimistuu

✓ kasvojen lihakset vahvistuvat

✓ iho kiinteytyy.

Entsyymiterapia saa aikaan käänteisen osmoosin, joka pakottaa nesteet soluseinämän läpi soluväliaineeseen ja poistaa epäpuhtauksia. Tuloksena on puhdas solu ja sen ympäristö, joka saa aikaan terveen ihokudoksen.

DMK:N KONSEPTI PERUSTUU NELJÄÄN VAIHEESEEN:

1 REMOVE – POISTO

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen sävyiseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature -entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

2 REBUILD – JÄLLEENRAKENNUS

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

3 PROTECT – SUOJAUS

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

4 MAINTAIN – YLLÄPITO

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattilaisen hoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

dmk ennen -jälkeen

VAIKEIMMATKIN IHO-ONGELMAT OVAT HOIDETTAVISSA

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvissä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Entsyymiterapia soveltuu kaikille ja kaikkiin ihon tiloihin – ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista.

Hoidon vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään pinnalla näkyvään oireeseen. Hoitomenetelmä sopii muun muassa seuraaviin ihon tiloihin:

✓ ihon hyvän kunnon säilyttäminen

✓ ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet

✓ rosacea, couperosa

✓ perioraalidermatiitti

✓ akne

✓ hyperpigmentaatio

✓ ihottumat, ekseemat

✓ ihotulehdukset

✓ löystynyt, eloton iho

✓ herkistynyt iho

✓ ihotraumat

✓ arvet

✓ pre- ja post-operatiiviset tilat.

 

DMK-ammattihoidoissa ihonhoito aloitetaan systemaattisesti. Ihoa kuntoutetaan tarjoamalla juuri niitä ainesosia, joita se tarvitsee ja kykenee vastaanottamaan. DMK-ihoterapeutti osaa valita juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman.

DMK-KOTIHOITOTUOTTEET

DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

HOIDON HINTA

Entsyymiterapia ensikertalaiselle
Hoidon kesto
120 min.

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle
Hoidon kesto
120 min. + 105 min.
Tämä paketti on tarkoitettu uusille asiakkaille. Se sisältää perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla sekä kaksi DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein.

Entsyymiterapia
Hoidon kesto 105 min.

175 €


315 €


175 €

Entsyymiterapia ensikertalaiselle (1 hoitokerta)

Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle (2 hoitokertaa)

Entsyymiterapia

dmk
bottom of page