top of page
banner sisustus 1.jpg

LIPO LAX+ -LIPOLYYSI

Eroon rasvakertymistä pistoshoidolla

INNOVATIIVINEN RASVANSULATUSHOITO LUONNOLLISELLA LIPOLYYSILLÄ

Itsepäiset rasvakertymät – etenkin sellaisilla alueilla, joihin fyysinen harjoittelu tai ruokavalio ei välttämättä tehoa (kuten ns. kaksoisleuka) – ovat monen ihmisen ongelma. Lipo Lax+ on yksinkertainen ja tehokas, rasvasoluja liuottava ja tuhoava pistoshoito sisältäen luonnollisia ja turvallisia raaka-aineita. Lipolyysilla pystytään poistamaan rasvaa kohdistetulta alueelta – ja ehkä siksi tämä hoitomuoto onkin tällä hetkellä markkinoiden tehokkain ei-kirurginen menetelmä rasvakertymien poistoon.

Hoidolla voidaan targetoida rasvaa leuan, vatsan, selän, käsien ja jalkojen alueilta. Hoito vaatii tyypillisesti kolme hoitokertaa.

lipolax hoito.png

MITEN LIPO LAX+ -HOITO TOIMII?

Lipolyysihoidon toimintaperiaate perustuu samoihin lipolyysimekanismeihin, jotka luonnollisesti toimivat kehossamme. Toisin sanoen, kun Lipo Lax+ injisoidaan paikallisesti hoidettavalle alueelle, se pilkkoo rasvasoluja useaan, pienempään osaan, jonka jälkeen ne liuottuvat ja poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana. Lopputuloksena on pienempi rasvasolumäärä sekä sileämpi ja napakampi iho.

Jo yhden hoitokerran jälkeen ei-toivotut, paikalliset rasvakertymät voivat vähentyä. Toisen hoitokerran jälkeen ihonalaisen rasvan määrä vähenee. Ihon fibroblastitoiminnot aktivoituvat ja kollageeni lisääntyy nuorentaen ihoa. Kolmannen hoitokerran jälkeen injektioalueet ovat huomattavasti pienentyneet, paikalliset rasvakudoksen kerääntymät ongelma-alueilla ovat kadonneet ja käsiteltyjen alueiden ihosta on tullut sileämpi ja joustavampi.

Lipo Lax+ -hoitoa suositellaan sarjahoitona, ja parhaimmat tulokset saavutetaan yleensä 2-3 hoitokerran jälkeen. Hoidon voi uusia 2-3 viikon kuluttua edellisestä hoidosta.

Lipolax +.webp
lipolax before and after.webp

LIPO LAX+ -HOIDON EDUT:

Hoito liuottaa ja tuhoaa rasvasoluja, jotka poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana

Tehokas hoito selluliittia vastaan ja peptidipitoisuutensa ansiosta se tekee ihosta joustavan

Poistaa tehokkaasti ja nopeasti rasvakertymät niistä kehon osista, joita ei voida vähentää fyysisellä harjoituksella tai ruokavaliolla

Takaa turvallisen käsittelyn tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden korkeimman mahdollisen puhtauden ansiosta; maksimoi lipolyysin tehokkuuden

✓ Hoito ei vaadi yleisanestesiaa

✓ Hoidossa ei tehdä viiltoja eikä arpia muodostu

TYYPILLISET HOITOALUEET:

beforeafterbody.webp

Leuan alue

Vatsa

Hartiat

✓ Selkä

✓ Käsivarret

✓ Sisäreidet

✓ Polvet ja polvitaipeet

✓ Kämmenselät

✓ Pakaroiden ja lantion alue

HOIDON HINTA

Lipolyysi | Kaksoisleuka
 
Lipolyysi | Vartalon alue | 1 ampulli

Lipolyysi | Vartalon alue | 2 ampullia

360 €

360 €

450 €

bottom of page